FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Șumudică cere întăriri! Ce transfer vrea de urgență la CFR Cluj + cum ar putea arăta echipa în mandatul său

Marius Șumudică mai vrea un atacant la CFR Cluj // foto: Raed Krishan/GSP
Marius Șumudică mai vrea un atacant la CFR Cluj // foto: Raed Krishan/GSP

Articol de , - Publicat luni, 05 iulie 2021 08:22 / Actualizat luni, 05 iulie 2021 08:35

CFR Cluj a renunțat la venezueleanul Mario Rondon pentru că nu mai avea încredere în el, deși atacantul mai era sub contract încă un an. Campioana vrea să mai aducă măcar un vârf până la închiderea perioadei de transferări.

Clujul va porni marți în preliminariile Champions League, dar echipa încă e într-un stadiu de șantier, conducerea și antrenorul Șumudică mai construiesc lotul pe care-l vor folosi în sezonul următor.

Urgență la CFR Cluj: Șumudică vrea încă un atacant!

CFR mai are doi atacanți, pe Debeljuh și pe Omrani, o formulă care nu-i satisface pe Șumi și pe oamenii care conduc campioana din ultimii patru ani. Clubul va mai achiziționa în perioada următoare măcar un atacant.

Debeljuh a fost constant în evoluții, dar n-a fost grozav, în vreme ce Omrani nu a arătat în niciun moment ca un fotbalist pe care echipa să se poată baza, el a alternat momentele foarte bune cu unele dezastruoase, perioade foarte lungi în care n-a înscris sau nici măcar nu a jucat, din cauza problemelor medicale ori personale. 

Cum ar arăta CFR Cluj acum:

Arlauskis - Susici, Bouhenna, A. Burcă, Camora - J. Rodriguez, Tahiri - Deac, Ad. Păun, Petrila - Debeljuh

Cum s-au descurcat atacanții CFR-ului în sezonul trecut din Liga 1:

  • Debeljuh: 32 de meciuri, 8 goluri 
  • Omrani: 16  meciuri,  3 goluri
  • Rondon: 29 de meciuri, 5 goluri

CFR Cluj l-a dat afară pe Rondon

Duminică a fost dat afară Mario Rondon. Venezueleanul a bifat două sezoane la CFR, a jucat 53 de meciuri în campionat și a marcat 7 goluri. Clubul semnase cu Rondon, la începutul acestui an, un contract nou valabil până la 30 iunie 2022, însă conducerea a devenit între timp dezamăgită de atacant și nu a mai dorit să continue colaborarea.

Mario a acceptat să rupă contractul și a devenit jucător liber. El a fost util în aceste două sezoane mai ales ca o soluție de „backup", ca un fotbalist bun de folosit din când în când. În campionatul trecut a devenit nemulțumit de faptul că nu era folosit suficient și a arătat că situația nu-i mai convenea, a protestat într-un mod evident, ceea ce i-a șubrezit statutul.

A avut recent și un episod în care l-a enervat pe Șumudică în timpul unui antrenament. Antrenorul hotărâse pe loc ca Rondon să nu mai facă parte din lot.

3 ania petrecut Rondon în campionatul românesc, două jumătăți de campionate la Gaz Metan și două sezoane întregi la CFR. A strâns în total 89 de meciuri și 26 de goluri

VIDEO Fotbalistul care a luat ochii tuturor în cantonamentul lui CFR Cluj: „Chiar sunt impresionat”

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Una dintre vedetele de la CFR Cluj pune presiune înainte de debutul lui Șumudică: „Ar fi un dezastru!” » Cum e văzut antrenorul în vestiar

FRF a scos la vânzare biletele pentru Supercupa României

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
dodo001
dodo001  •  05 Iulie 2021, 17:47
Postat de observator3000 pe 05 Iulie 2021, 16:52

Eu zic sa ii imbalsamati ca sa-i mai pastrati vreo 50 de ani la CFR.

Parca îl vad pe Deac câștigând al 10-lea titlu consecutiv:)))

ciollo
ciollo  •  05 Iulie 2021, 17:44

Chiar si imbalsamati jucatorii acestia castiga urrmatoarele campionate in fata m'bapeilor lui gigica sau "super/vedetelor" lui rotarel.

observator3000
observator3000  •  05 Iulie 2021, 16:52
Postat de dodo001 pe 05 Iulie 2021, 16:43

Eu zic ca trebuia mai mult tact din partea lui Sumudica. Asa va avea conflicte nu doar cu Rondon dar și cu Deac, Camora, nu mai zic de Arlauskis. Sunt jucători acolo cu mai.multe jocuri în liga 1 decât are chiar Sumudica.

Eu zic sa ii imbalsamati ca sa-i mai pastrati vreo 50 de ani la CFR.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează