FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO KIEV- BEȘIKTAȘ

VIDEO Marius Șumudică a mers la hotelul lui Beșiktaș și a stat de vorbă cu Șenol Guneș: „I-am făcut cadou ceva tradițional”

FOTO: Marius Șumudică și Șenol Guneș
FOTO: Marius Șumudică și Șenol Guneș

Articol de , , - Publicat joi, 24 august 2023 16:08 / Actualizat joi, 24 august 2023 17:06

În ziua meciului dintre Dinamo Kiev și Beșiktaș, Marius Șumudică s-a întâlnit cu antrenorul „vulturilor negri”, Șenol Guneș.

Cei doi s-au întâlnit la hotelul unde este cazată echipa turcă. La finalul întâlnirii Marius Șumudică s-a arătat încântat de întâlnirea cu tehnicianul care a obținut locul 3 la Cupa Mondială din 2002 și a explicat că au discutat despre fotbalul Turcia.

Demitere de antrenor în Superliga! Clubul a prezentat oficial noul tehnician
DEMITERE
Demitere de antrenor în Superliga! Clubul a prezentat oficial noul tehnician

VIDEO. Marius Șumudică: „Am inima împărțită în două”

„Suntem foarte buni prieteni (n.r. - cu Senol Guneș). L-am sunat aseară și mi-a spus să vin în jurul prânzului. M-am întâlnit cu foști adversari, Burak Yilmaz, atacant care se află acum în staff-ul lor. Domnului Guneș I-am făcut un cadou tradițional românesc. I-am luat o farfurie și o față de masă, ceva tradițional să-și aducă aminte de România. Mă simt destul de apreciat în Turcia  și drept dovadă cum am ajuns la hotel, cei din staff au venit să vorbească cu mine. 

Azi se întâlnește cu „tatăl meu”, ca să spun așa despre Mircea Lucescu. Nici nu știu cu cine să țin și să-mi împart inima, dar care e cel mai bun să câștige. Nu mi-am permis să-i spun să facă egal, e unul dintre cei mai mari antrenori. Am schimbat câteva cuvinte despre fotbalul turc, mai ales că fostul meu bașcan și vicebașcan de la Gaziantep sunt acum președinte și vicepreședinte ai federației turce de fotbal. Îmi pare rău că nu m-am întâlnit cu ei”, a spus Marius Șumudică.

Vorbesc mereu cu Mircea Lucescu, azi i-am dat un mesaj, dar nu mi-a răspuns fiind ocupat cu meciul din această seară.

Marius Șumudică

Întrebat despre vreun angajament pe care l-ar putea avea în Superligă în perioada următoare, Marius Șumudică a răspuns: „Fotbalul românesc este închis pentru mine și în acest moment nu-mi doresc să antrenez în România”.

Citește și alte știri:

Antrenorul lui Beșiktaș nu se teme de Mircea Lucescu și Dinamo Kiev: „Îl respectăm foarte mult, dar vrem să trecem mai departe!”

Mircea Lucescu îi trimite pe ultrașii Rapidului în misiune specială cu Beșiktaș: „Acoperiți-i pe turci!”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (2)
Stefan_rapidist_de_mic
Stefan_rapidist_de_mic  •  24 August 2023, 19:42

poate-poate

AdrianIonete
AdrianIonete  •  24 August 2023, 18:19

Asta tot cu *** se ocupa. ``sunt bun,dar nu ma vede nimeni`` El crede ca e un fel de Hagi in Turcia,foarte iubit. Stai ma *** penibila in banca ta

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează