FOTBAL  »  Superliga  »  PROFU' DE SPORT

VIDEO EXCLUSIV A intrat peste Sabău în cameră și a rămas blocat: „Avea o pijama de ziceai că schimbă uleiul la CICLOP!”

Articol de - Publicat marti, 06 iunie 2023 12:53 / Actualizat marti, 06 iunie 2023 20:00

Invitat în episodul #17 al podcastului „Profu' de Sport”, filmat în Arabia Saudită, Marius Șumudică (52 de ani) a rememorat amuzat câteva întâmplări din perioada în care împărțea camera la Rapid cu Ioan Ovidiu Sabău.

Cei doi, acum antrenori, au fost colegi de cameră la Rapid, iar fostul atacant a povestit, amuzat, cum a fost experiența.

VIDEO Cum îi strecura Neluțu Sabău cărți cu Martorii lui Iehova: „Avea o pijama de ziceai că schimbă uleiul la CICLOP!"

- Ai fost coleg, printre alții, și cu Ioan Ovidu Sabău. 
- Neluțu era cu Martorii lui Iehova. Religios, un tip... 

- Foarte liniștit. 
- Bă, veneam în cameră și femeia de serviciu îmi făcea patul, punea cearșaful, îi așeza fiecare colțișor. Când dădeam cearșaful, pac! Găseam o cărticică cu din astea (n.r - cu învățăturile Martorilor lui Iehova). „Băi Neluțule, nu-mi mai pune mie d-astea, că eu sunt golan, sunt vagabond!. Nu-mi mai pune, îmi pui din astea colorate, ce vrei să văd?” Nu ne uitam nici la filme în cameră, ca să nu vadă el în vreun film că se sărutau doi sau ceva... Bă, dacă n-am văzut numai Discovery și National Geographic, știam toate reptilele, știam toate focile și toate astea. I-am zis: „Băi Neluțule, m-ai nenorocit, bă frate!”. Avea o pijama, și acum țin minte... 

- Așa. 
- Ziceai că schimbă uleiul la CICLOP! Din aia de sus până jos, de se închidea așa, cu fermoar. Râdeam de el...! Dar bun băiat, pâinea lui Dumnezeu! Apropo, Copos le făcea cadouri jucătorilor atunci. Iar ei, considerându-mă întotdeauna un băiat inteligent și descurcăreț, fata lui Copos și soția, doamna Cristiana, mi-au făcut cadou un câine. Emir, îl țin minte și acum, un dog german. Eu, stând pe „Călărași”, la bloc, îl chinuiam. Iar Neluțu zice: „Băi, dă-mi-l mie, că-l duc la Cluj, aleargă în curte”. Și i l-am dat. Mereu vorbeam cu el și am rămas într-o relație specială. Mă bucur pentru el că a revenit acum în antrenorat și că face rezultate. A fost un băiat deosebit, un băiat care în momentul în care pășea pe teren și-l simțeam lângă mine, simțeam că nu mă poate bate nimeni. N-avea cum să mă bată cineva și așa am luat campionatul.

A intrat peste Sabău în cameră și a rămas blocat: „Avea o pijama de ziceai că schimbă uleiul la CICLOP!”

Garajul CICLOP, clădire istorică în București

Clădirea CICLOP este situată în mijlocul Bucureștiului, pe Bulevardul Ion C. Brătianu. A fost prima parcare supraetajată din România și primul imobil european ridicat cu sistem antiseismic pe role. 

Clădirea a fost inițial gândită să fie un garaj supraetajat, cu atelier auto. Subsolul avea spații de parcare și tehnice, la parter se aflau spații comerciale. În anii 40 s-au adăugat nivelurile cinci și șase în care erau birouri. Din 2001 a început retrocedarea către moștenitorii lui Dumitru Marinescu Bragadiru, iar acum este vânzare.

A intrat peste Sabău în cameră și a rămas blocat: „Avea o pijama de ziceai că schimbă uleiul la CICLOP!”
Clădirea CICLOP // FOTO: Libertatea

Citește și: 

Șumudică, aproape de încăierare cu interlopii din Ungaria: „L-am văzut doar pe unul, mai schilod. Am zis că pe ăsta îl «cardesc»” » Ce a urmat

„Căzuse direct în gură” » Marius Șumudică l-a scăpat de bătaie pe Ion Crăciunescu: „M-a dus și «bibilica» repede, știi?”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (6)
Tzanca.Urangutanul
Tzanca.Urangutanul  •  06 Iunie 2023, 20:23

Ce e ciclop?

dobrin
dobrin  •  06 Iunie 2023, 20:06
Postat de roost.eradevar.at pe 06 Iunie 2023, 17:38

Genial!! Ati mai bifat un articol pe ziua de azi !! Ati “gugălit” despre cladirea Civlop, ati umplut o juma de articol si uite asa nu a mai fost nevoie sa scrieti despre sport !!! Bravo gesepe !!!

Pentru sport nu prea merge, dar pentru impachetat e ok...

VanBasten
VanBasten  •  06 Iunie 2023, 19:13

I-a luat Tepelin interviu lui Ninel și trăiesc gesepistii juma de an din transcrieri.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează