FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Ajunge Șumudică la Universitatea Craiova? Mihai Rotaru, reacție în premieră: „Nu vreau să mă bag în bucătăria Rapidului, dar...”

Marius Șumudică / foto: Arhivă GSP
Marius Șumudică / foto: Arhivă GSP

Articol de - Publicat luni, 10 iulie 2023 20:05 / Actualizat luni, 10 iulie 2023 20:10

Mihai Rotaru spune că Marius Șumudică (52 de ani) va ajunge la un moment dat să antreneze echipa pe care el o patronează, Universitatea Craiova, dar exclude ca acest lucru să se întâmple în prezent, când Eugen Neagoe este la cârma formației.

Ignorat de Rapid, care a preferat să-l angajeze pe Cristiano Bergodi, Marius Șumudică s-a autopropus la oricare dintre echipele de vârf ale României, cu promisiunea că ar cuceri campionatul.

Printre formațiile menționate la TV de Șumudică s-a numărat și Universitatea Craiova, clubul finanțat de Mihai Rotaru, unde antrenor principal este în prezent Eugen Neagoe.

Bergodi a pășit pe Giulești și a oferit primele declarații după revenirea la Rapid: „Am rugămintea asta la suporteri”
RAPID
Bergodi a pășit pe Giulești și a oferit primele declarații după revenirea la Rapid: „Am rugămintea asta la suporteri”

Întrebat dacă ia în calcul să-l angajeze pe Șumudică, Mihai Rotaru a exclus ca acest lucru să se întâmple acum, dar spune că la un moment dat îl vede pe Șumi pe banca echipei.

Marius Șumudică la Universitatea Craiova? Ce spune Mihai Rotaru

„Marius Șumudică este un antrenor foarte bun. OK, nu vreau să mă bag în bucătăria lor, ei știu cel mai bine, dar eu pe Șumudică îl asimilam Rapidului, așa cum pe Marius Lăcătuș îl asimilez Stelei și pe Sorin Cârțu îl asimilez Universității Craiova. Repet, nu mă apuc eu să discut despre deciziile celor de la Rapid.

Noi avem antrenor în acest moment, deci nu putem să luăm în calcul. Dar eu cred că la un moment dat, Marius Șumudică va antrena Universitatea Craiova, asta este părerea mea. Dar când se va întâmpla, nu știu”, a afirmat Rotaru la emisiunea „Liga DigiSport”.

Șumudică este liber de contract după ce saudiții de la Al Raed l-au dat afară. El aștepta să fie ofertat de conducerea Rapidului, dar acționarii l-au preferat pe Cristiano Bergodi, alegere care l-a lăsat pe Șumudică cu un gust amar, exprimat într-o intervenție-maraton la TV.

Tot din SuperLigă:

Au intrat buldozerele pe stadionul din Constanța! Imagini spectaculoase surprinse de reporterii GSP + cum va arăta noua arenă

Andrei Nicolescu anunță măsuri în club, după ridicarea interdicției: „O să vedem dacă există cineva care e responsabil pentru asta”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (10)
ED_BAD
ED_BAD  •  11 Iulie 2023, 22:30
Postat de dandana pe 11 Iulie 2023, 07:39

Ca sa facă ceva Reghe trebuie adus imediat și să-i dea mai multă putere. Apoi Craioveanu trebuie asimilat imediat. Asta vorbește de Cîrțu asimilat Craiovei, cred ca nu înțelege ceva. Mai degrabă Craioveanu se asimilează Craiovei după Bălăci. Deci îl contrazic, craioveanu a renunțat la Craiova pentru Cîrțu și cred ca este vremea lui. Rotaru sa își vadă de muci lui, și patroni nu au ce sa caute în conducerile echipelor. De asta se întâmplă ce se întâmplă la această echipă. Adu profesioniști care sa aducă jucători buni. Lasă decizia la ei, după cum zicea Cîrțu deja a renunțat nume mari. Pentru mine acest om nu are ce căuta în conducerea unui club pentru ca nu știe. El investește și normal sa facă controale sa vadă dacă este ok. Dar normal ca îl aduci pe Mitriță și ii dai salariu mare, îl aduci pe Hanca pe un salariu mare și nu joacă 5 meciuri. Și cine este de vină? Dacă el a condus soarta acestui club. Dacă Craiova nu a câștigat nimic este datorită lui și a greșelilor lui foarte mari. Pai cum sa dai anual mai mulți jucători afara decât aduci și vrei campionate. Cum frate, cum poți sa minți oamenii asa! Eu cred căci el tine echipă asta în loc

Esti foarte coerent in exprimare si aduci argumente irefutabile. Nu in ultimul rand, imi place abilitatea ta de a te exprima si scrie corect in limba romana. Asta imi place mie la voi, la Craiova, ca sunteti incisivi! Am sa caut zilnic comentariile tale si am sa le citesc de mai multe ori... Bravo!

suporterucv
suporterucv  •  11 Iulie 2023, 18:21

Fereasca D-zeu sa vina circarul asta la noi !!

dececartonaselegalbenebaneaza
dececartonaselegalbenebaneaza  •  11 Iulie 2023, 11:12
Postat de romeverest pe 11 Iulie 2023, 09:03

Nu am vazut in viata mea un antrenor atat de disperat sa antreneze o echipa precum Sumudica !! Ne tot spunea ca el are o cota ridicata prin tarile arabe si prin Turcia, dar vad ca nimeni nu se inghesuie sa-l angajeze. De la ultimele echipe antrenate de el a cam fost demis, singura lui realizare notabila fiind titlul cu Astra si atat !!

Si ala luat cu o echipa care iesise pe doi in sezonul anterior cu Isaila

Vezi toate comentariile (10)
Comentează