FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

OFICIAL Mihai Eșanu a semnat în Liga 1! Anunțul clubului și primul mesaj al portarului după ce a fost prezentat

Mihai Eșanu revine în Liga 1 / Sursă foto: Arhivă GSP
Mihai Eșanu revine în Liga 1 / Sursă foto: Arhivă GSP

Articol de - Publicat marti, 27 iunie 2023 15:45 / Actualizat marti, 27 iunie 2023 16:02

Mihai Eșanu, fostul goalkeeper al lui Dinamo, s-a înțeles cu Petrolul Ploiești și a fost prezentat oficial de „găzari”. Portarul de 24 de ani revine în prima ligă, după ce în sezonul recent încheiat a făcut parte din lotul cu care Chindia a căzut în „B”.

Mihai Eșanu schimbă iar echipa. După ce a bifat retrogradări succesive cu Dinamo și Chindia, portarul își trece în CV o nouă aventură pe prima scenă, de data aceasta la Petrolul.

La Chindia, Eșanu nu a prins niciun meci în campionat, unica sa apariție în echipa dâmbovițenilor consemnându-se într-un meci de Cupă cu Hermannstadt, pierdut cu 1-4.

Primul transfer oficial de la Dinamo » „Câinii” au adus un jucător cu 10 selecții în naționala țării sale
MERCATO
Primul transfer oficial de la Dinamo » „Câinii” au adus un jucător cu 10 selecții în naționala țării sale

Mihai Eșanu a semnat cu Petrolul

„Clubul nostru a ajuns la un acord cu portarul Mihai Alexandru Eșanu, cel care va îmbrăca, astfel, tricoul „lupilor” începând din această vară.

În vârstă de 24 de ani, Eșanu a evoluat, de-a lungul carierei, pentru Dinamo II București, CS Balotești, Daco-Getica București, FC Dinamo, Farul Constanța și, în ultimul sezon, Chindia Târgoviște, adunând 39 de prezențe la nivel de prim-eșalon”, se arată în comunicatul emis de „lupii galbeni”. 

Sper să ne bucurăm împreună de fotbal și să avem cât mai multe realizări!”, a transmis goalkeeper-ul, conform paginii oficiale de Facebook a Petrolului. 

Mihai Eșanu a semnat în Liga 1! Anunțul clubului și primul mesaj al portarului după ce a fost prezentat
Mihai Eșanu, în stânga, a bătut palma cu „lupii galbeni” / Sursă foto: Facebook@ FC Petrolul Ploiești

Bursa transferurilor la Petrolul

  • Antrenor: Florin Pârvu (confirmat)
  • Veniri: Zoran Mitrov (FC Brașov), Guilherme Garutti (CS Mioveni), George Gavrilaș (Metaloglobus), Lukas Zima (Venlo), Alexandru Musi (FCSB), Ionuț Cojocaru (Farul), Zoran Petrovic (Buducnost Podgorica), Mihai Eșanu (Chindia Târgoviște)
  • Reveniri: Mihai Velisar (Chiajna), Alexandru Sabău (CSA Steaua), Mihai Constantinescu (Chiajna), Dragoș Gheorghe (CSA Steaua), Alin Botogan (Slobozia), Vlad Prejmerean (Slobozia), Alexandru Saim Tudor (FC Brașov), Antoniu Manolache (Gloria Bistrița), Ioan Tolea (Pucioasa), Juan Pătrașcu (Păulești), Aris Oprea (Afumați), Mihai Nițescu (Blejoi), Alexandru Radu (Afumați), Cristian Licsandru (FC Voluntari II), Sebastian Bălașa (Blejoi)
  • Plecări: Mathaus (liber), Octavian Vâlceanu (FC Voluntari), Florin Borța (CSU Craiova), Ricardo Grigore (Dinamo), Andreas Leitner (SV Ried)

VIDEO Imagini din cantonamentul „lupilor” din Slovenia. Antrenamente pe teren, dar și în sala de forță

Citește și alte știri de actualitate: 

Primul transfer oficial de la Dinamo » „Câinii” au adus un jucător cu 10 selecții în naționala țării sale

Poziția clubului Dinamo, după jignirile lui Gigi Becali: „Legat de motivul votului...”

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (8)
dobrin
dobrin  •  27 Iunie 2023, 16:56
Postat de yellowstone_vs pe 27 Iunie 2023, 16:20

adica este talisman norocos ? :)))

Norocos pentru adversari :)))

popescu222
popescu222  •  27 Iunie 2023, 16:39
Postat de dececartonaselegalbenebaneaza pe 27 Iunie 2023, 16:00

El nu e portar rau. A fost prea tare invinuit pt un super gol al lui Deaconu de la Gaz Metan si pt gafa aia din barajul cu U Cluj. A facut si meciuri bune.

Si Ceausescu a facut si lucruri bune. Esanu e un portar slab. Totusi, nu asa slab ca Oncescu, care e chiar catastrofal. Esanu macar avea iesiri si plonjoane utile, Oncescu e o gluma proasta.

yellowstone_vs
yellowstone_vs  •  27 Iunie 2023, 16:20
Postat de dobrin pe 27 Iunie 2023, 16:08

Se stie deja urmatoarea retrogradata :)))))

adica este talisman norocos ? :)))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează