FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA

Mihai Rotaru, atac frontal la MM Stoica: „E lipsă de bun simț!”

Articol de - Publicat luni, 13 februarie 2023 12:59 / Actualizat luni, 13 februarie 2023 13:30

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, a avut o replică dură pentru Mihai Stoica, managerul FCSB. MM îl apărase pe Malcom Edjouma după intervenția horror asupra lui Igor Armaș, în meciul cu FC Voluntari.

  • FCSB - Universitatea Craiova se joacă duminică, 19 februarie, de la ora 20:00. Partida e liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe PrimaSport, OrangeSport și DigiSport.

Omul de afaceri s-a arătat deranjat de reacția lui Mihai Stoica și a criticat mesajul postat de acesta pe Facebook, imediat după meci, dar și prestația arbitrului Radu Petrescu.

După Arlauskis, CS Universitatea Craiova s-a mai despărțit de un jucător » A plecat la altă formație din Liga 1 + Prima reacție
CS UNIVERSITATEA CRAIOVA
După Arlauskis, CS Universitatea Craiova s-a mai despărțit de un jucător » A plecat la altă formație din Liga 1 + Prima reacție

Mihai Rotaru se ia de Mihai Stoica: „E lipsă de bun simț!”

„Nu e vorba că suntem frustrați că joacă Edjouma. Poți să te bucuri că nu joacă un anumit fotbalist și poate cel care vine în locul lui iese omul meciului. 

Dar este puțin revoltător. Adică, nu puțin. E revoltător! Îi scoate ochiul acolo (n.r vorbește despre faultul lui Edjouma la Armaș). Dacă îl lovea puțin mai sus mai jos, rămânea cu ochiul în mână. Dacă îl întrebați pe domnul Stoica, el zice că nu a fost nimic, din ce am înțeles. 

Asta mi se pare lipsă de bun simț. Nu poți să spui așa ceva! În momentul în care vezi tăietură pe față tăietură pe piept și spui «Ce s-a întâmplat?»… Eu zic că a sărit gardul. 

Rămâne o enigmă de ce nu a intervenit VAR-ul. Nu am înțeles... N-ai cum, n-ai cum! OK, ai dat galben că nu ai văzut prima dată. Dar când vezi fața tăiată, nici nu mai trebuie să te uiți la VAR! Sau du-te la VAR. Probabil că se va veni cu o explicație. Mereu când au fost probleme serioase, CCA a venit cu explicații. Așteptăm și vedem”, a spus Mihai Rotaru pentru Fanatik.

La fiecare meci vom merge la victorie. Așa am jucat mereu. Am bătut FCSB fără drept de apel, în tur. Și cu un penalty inventat pentru FCSB. De ce să nu putem să-i batem acum?

 - Mihai Rotaru

+19 FOTO

Cea a spus Mihai Stoica despre faultul lui Malcom Edjouma

Calmați-vă, oameni buni cu apariții televizate și semnături pe site-uri care se vor sportive! Probabil eliminarea lui Edjouma ar fi înghețat scorul la 0-2, stăteam și noi la cutie. În rest, ce a fost așa mare chestie? 

Armaș a jucat și va juca și etapa viitoare, e doar zgâriat. Sigur, Edjouma n-ar fi jucat cu Craiova, dar ar fi jucat Olaru (nu mai lua galben pentru aceeași greșeală pe care a făcut-o și Matricardi, parcă, în prima, nefiind avertizat). Decât să vă revoltați așa grav pentru o eroare care n-ar fi influențat mai nimic, mai bine disecați un alt joc foarte bun al echipei despre care insistați că nu e Steaua. Doar că e. Iar asta se va clarifica la primul meci în Ghencea

- Mihai Stoica

Citește și: 

Mihai Rotaru a vrut să dea afară un titular fix înainte de victoria cu CFR Cluj! A doua zi a fost în primul 11!

Edjouma, mesaj la miezul nopții după faultul de K1 asupra lui Armaș: „Am făcut o greșeală”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (34)
brera30
brera30  •  14 Februarie 2023, 13:23
Postat de valihaita pe 13 Februarie 2023, 13:51

Cat de grijuliu e individul asta fata de armas da' uita de intrarile lui Bancu de odinioara !

Ce debitezi tu acolo? Ai uitat sa mentionezi despre intrarile lui Seroni la Bancu, dubla fractura de tibie si peroneu. Acelasi taietor de lemne, Seroni, a vrut sa-l rupa si pe Mitrita, intr - un meci la Timisoara. Sa-l vedem pe Edjouma, alt taietor de lemne (dupa ce l-a rupt si pe jucatorul lui Dinamo), ce victima isi alege in meciul cu Universitatea Craiova.

AdrianUCV1948
AdrianUCV1948  •  13 Februarie 2023, 22:01
Postat de valihaita pe 13 Februarie 2023, 13:51

Cat de grijuliu e individul asta fata de armas da' uita de intrarile lui Bancu de odinioara !

Ce intrari visezi ma? :))))

craiovenis
craiovenis  •  13 Februarie 2023, 18:20

Echipa de pus cariasi...

Vezi toate comentariile (34)
Comentează