FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - SEPSI OSK

Optimist „topit” » MM Stoica anunță câți spectatori sunt așteptați la FCSB - Sepsi: „Poate pe unii i-a descurajat acel 7-2”

FCSB așteaptă până la 15.000 de spectatori cu Sepsi // foto: GSP
FCSB așteaptă până la 15.000 de spectatori cu Sepsi // foto: GSP

Articol de - Publicat luni, 08 mai 2023 16:44 / Actualizat luni, 08 mai 2023 16:50

Mihai Stoica (58 de ani), managerul general de la FCSB, anunță că la meciul din această seară cu Sepsi OSK (ora 21:00) „nu vor fi mai mult de 15.000 suporteri steliști”.

FCSB a vândut rapid primele 10.000 de bilete pentru meciul cu Sepsi, până vineri, 5 mai, și oficialii clubului sperau ca asistența la duelul din această seară să fie una impresionantă, în jur de 25.000 de oameni.

În cele din urmă, la meci nu vor asista mai mult de 15.000 de spectatori, conform managerului general al clubului, Mihai Stoica.

MM a oferit câteva posibile motive pentru faptul că FCSB n-a putut vinde mai multe bilete, printre care și o eventuală descurajare a fanilor după ce Farul a zdrobit-o pe Rapid, 7-2, și a devenit favorită certă la cucerirea titlului.

Genoa mai vrea un român! Italienii urmăresc un goalkeeper din Liga 1
GENOA
Genoa mai vrea un român! Italienii urmăresc un goalkeeper din Liga 1

Mihai Stoica, anunț înainte de FCSB - Sepsi: „Nu vor fi mai mult de 15.000 de suporteri steliști”

„Diseară nu vor fi mai mult de 15.000 suporteri steliști pe Arena Națională. Poate din cauza vremii, poate pentru că meciul se joacă luni și se termină spre marți, poate că pe unii i-a descurajat 7-2, pe alții Feșnic, cine știe...

Noi știm însă că va fi Peluza Nord Steaua Oficial.

Și mai știm că, pe uriașa masă udă de biliard, vor intra 11 gladiatori care TREBUIE să câștige azi împotriva unei echipe bune, pe care am învins-o de 3 ori sezonul ăsta (dar mereu cu foarte multă șansă)!”, a scris Stoica pe Facebook.

În turul play-off-ului, la Sfântu Gheorghe, FCSB a învins-o pe Sepsi cu 2-1. În sezonul regulat au fost alte două victorii ale roș-albaștrilor, 1-0 tur-retur.

La meciul din sezonul regulat dintre FCSB și Sepsi de pe Arena Națională au asistat puțin peste 10.000 de fani.

FCSB ocupă locul 2 în SuperLigă, cu 40 de puncte, 6 sub liderul Farul, care a jucat un meci în plus. Sepsi este ultima, locul 6, cu 25 de puncte.

Tot din Liga 1: 

„Vinovatul” ascuns pentru prăbușirea CFR-ului: 4 meciuri, două puncte fără el pe teren

Ce pierdere! FCSB, fără omul de gol în duelul crucial cu Sepsi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
Mihai043
Mihai043  •  08 Mai 2023, 20:00
Postat de digei pe 08 Mai 2023, 17:58

In anii '80 Steaua era a 4-a ca numar de spectatori dupa Rapid, Dinamo si Craiova. Nu baga nimeni in seama acest criteriu, doar Rapid neavand performante si neavand cu ce sa se laude o bagau pe asta cu spectatorii, cu suporterii. Steaua se concentra acolo unde trebuie, la performanta interna ulterior la cea externa. De aia au ajuns acolo unde au ajuns, au avut ambitia sa-i intreaca pe Dinamo, din lupta lor s-au obtinut acele performante fara precedent, nu-i auzeai sa se laude cu audienta, asta e domeniul celor slabi pe teren dar si de inger, cu atata pot si ei sa se laude, vai de capul lor.

Prostule voi chiar nu înțelegeți fotbalul. Mi-ar fi silă să mă mândresc cu titluri furate pe filieră de partid. Noi, spre deosebire de voi, avem demnitate.

alexh
alexh  •  08 Mai 2023, 19:34
Postat de Catalynn.._. pe 08 Mai 2023, 18:17

Exista un Bonus din partea EAD de 100 de mii de euro, nu e mult, dar pt ne-a jjijji contează și ăla, pt echipele care raportează o medie de 10 mii de spectatori in cursul întregului sezon. Așa se face ca se distribuie invitații gratuite la greu (nu o spun ii ci se lauda cu ele chiar zecesebistii pe social media) pt a creste media. Contribuie evident și mass media gigistă care “amplifica” cu 25-50% numărul de spectatori, acești mari “specialiști” care pe Ghencea “văd” 1000 de oameni când in realitate sunt peste 6000! Însă ăsta e nivelul, ei se adresează unui anumit segment demografic care știm bine ce nivel de inteligenta are.

Sigur, csa nu dă invitații. Voi nu amplificați numărul de spectatori. Voi sunteți sfinți. Și pe deasupra inteligenți. De-aia v-au cocoșat jandarmii. 6000? Tot campionatul! Altfel nu plângea Oprița.

lefter_popescu
lefter_popescu  •  08 Mai 2023, 19:23
Postat de love.me.knot pe 08 Mai 2023, 18:49

Pai vezi ma baiatule, asta e problema voastra, frustrarea, dreptul la replica este garantat , intr-o societate democratica de legi si de inteligenta persoanei care face replica, in cazul tau a ramas doar legea constitutionala , cealalta parte ramane inca in obscura si predominanta lume a frustrarilor, jignirilor si incapacitatii personale de a trece un prag mai superior in comentarii, legandu-te de aceeasi fraza de … 8 ani(?). Din pacate FC Ferdinand nu are cum sa spuna ca de 8 ani nu au luat titlul, de ce? Pentru ca nu s-au infiintat decat acum 5 ani la apelul bocancilor si la cererea expresa a unor Ofiteri din MApN+politic. A fost doar o incercare lasciva a unor partide politice de a apropia electoratul , crezand ca daca da echipa inapoi la comunisti vor fi votati in proportie de 90%. Ca drept dovada , acum , cand ala( stiti voi cine) a propus schimbarea legii, a ramas singur cu 3 semnaturi ***, restul din PSD s-au spalat pe maini ca si-au dat seama ca asa or sa piarda si mai mult. Mai mai, frustarica :))

Amice , asta e cusurul tău...nu vrei sa-ti asumi adevărul ca suporter. CSCA (TSKA-ul romanesc) ca și surata ei Dinamo , doua echipe staliniste băgate pe gatul și sufletul romanilor cu care a fost distrus sportul romanesc...Cat privește fcsb-ul, înregistrat cu adresa in comuna Mogoșoaia, este o echipa înființa în 2003 în conditi neclare care încă se judeca prin tribunale. Probabil aștepți cu îngrijorare decizia definitiva și irevocabila, inclusiv si pe cea în care prima instanta l-a potcovit pe Gigi Valiza cu o datorie de 37 mil . de euro. Te rog nu o lua în nume de rău , dar trebuie sa te obișnuiești ( nu numai tu ) ca asta a fost traseul istoric al acestor doua echipe ( la care trebuie pomenita și surata Dinamo ) . Ce bine era dacă în '89, în cinstea morților nevinovați care doreau înlăturarea comunismului, aceste doua echipe ...secera și ciocanu' erau desființate iar perioada 1945 - 1989 era trecuta la index . În aceste conditii, niciodată Mitica Dragomir nu ar fi ajuns șeful ligii și implicit nu am mai fi avut perioada sa plina de aranjamente în care tot echipele staliniste făceau legea.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează