FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Stoica îl ironizează pe Mircea Rednic: „În afara celor patru goluri nu am avut nicio ocazie”

Mircea Rednic, foto: Imago Images
Mircea Rednic, foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 24 ianuarie 2024 09:44 / Actualizat miercuri, 24 ianuarie 2024 09:49

FCSB a învins-o fără drept de apel pe UTA Arad, scor 4-0, în etapa cu numărul 22 din Superliga. Darius Olaru (25 de ani) a fost MVP-ul partidei și a reușit un hat-trick, iar David Miculescu a înscris împotriva fostei sale echipe.

Mircea Rednic, antrenorul arădenilor, era destul de încrezător înaintea meciului. El declarase faptul că echipa sa va veni ca un „tăvălug” și va juca la victorie, dar a pierdut categoric în cele din urmă.

Îl recunoști? A lăsat-o pe Dinamo pentru a trăi visul american cu soția! Ce mai face azi fostul atacant debutat de Stoican și retras la 22 de ani
DINAMO
Îl recunoști? A lăsat-o pe Dinamo pentru a trăi visul american cu soția! Ce mai face azi fostul atacant debutat de Stoican și retras la 22 de ani

Mihai Stoica nu a ratat ocazia și l-a ironizat pe Rednic

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a glumit pe seama faptului că arădenii au venit să câștige și nu a putut rata șansa de a-l ironiza pe Mircea Rednic, fostul antrenor de la Dinamo. Mai mult decât atât, Rednic preciza după terminarea partidei faptul că FCSB nu a făcut un joc bun, în ciuda scorului înregistrat pe tabelă.

„Mircea Rednic ne-a amenințat că vine cu tăvălugul. Nu am avut nicio ocazie în afara celor patru goluri. Poate ne explică unde e greșeala, că a lovit-o prea bine Olaru? Rednic a zis că vine cu tăvălugul și a luat patru.

Meciurile astea ne pot aduce încredere. Noi am dominat campionatul, am terminat 2023 cu 8 puncte avans, în condițiile în care am pierdut multe puncte importante din cauza greșelilor de arbitraj”, a spus Mihai Stoica, potrivit Orange Sport.

FCSB este lider detașat în Superliga. Trupa antrenată de cipriotul Charalambous are 11 puncte avans față de ocupanta locului 2, CFR Cluj, care l-a numit recent pe Adrian Mutu în funcția de antrenor.

FCSB a rupt campionatul

De la introducerea sistemului cu play-off și play-off, niciodată nu a fost o diferență atât de mare după primele 22 de runde.

FCSB are un avans de 11 lungimi față de ocupanta locului secund în Superligă. CFR Cluj e pentru moment acolo, la egalitate cu Rapid, dar cu un golaveraj superior.

Precedentul record data din sezonul 2021/2022. Atunci, după 22 de etape, CFR Cluj avea 10 puncte avans față de FCSB.

VIDEO Gigi Becali a făcut calcule pentru play-off: „Poate doar Hagi ține cu noi”

Citește și alte știri:

Florin Răducioiu face un pas în spate în cazul Radu Drăgușin: „Am exagerat” » Și avertizează: „Acum e rudimentar, dar poate crește”

Rapid ia măsuri! Decizia luată de conducere după plecarea lui Horațiu Moldovan

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
muzica
muzica  •  25 Ianuarie 2024, 03:57

Aaaa.. . marele milionar,Sucu,si-a dat arama pe fata ,declarand public FRATIA intre Rapid si CFR...ajungand la concluzia ,,daca nu ia titlul rapidul atuci...macar sa castige ...franarii de la cfr !Bravo d-le patron,nu crezi ca aceasta declaratie poate sa fie interpretata de vreo comisia de la LPF,ca un lucru care poate fi ca pe vremea COOPERATIVEI ?! Dar Steaua ,n-are nevoie de asemenea comisii...vom CRESTE DIFERENTA DE PUNCTE FATA DE VOI (visinii),ca n-o sa mai aveti nopti la dispozitie ,sa mai visati...la titlu !!!Noapte buna,visiniilor !

muzica
muzica  •  25 Ianuarie 2024, 02:22

Da,asa este avem un record de puncte,11 fata de CFR si rapid,iar de Craiova ,suntem la 13 P. !Marii jurnalisti,Naum,Cosmescu ...***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  24 Ianuarie 2024, 10:27

...jiji este mai bun antrenor decat Rednic ...asta se stie ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează