FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Stoica iese la atac: „M-a mirat reacția lui Pintilii la adresa lui Burchel. M-a distrat. Nu mă așteptam”

Articol de GSP - Publicat marti, 24 ianuarie 2023 08:37 / Actualizat marti, 24 ianuarie 2023 10:45

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a avut un discurs dur la adresa lui Lucian Burchel, șeful Școlii de Antrenori.

După ce Mihai Pintilii, antrenorul celor de la FCSB trecut ca delegat în acte, a fost reclamat la Comisia de Disciplină și riscă să fie suspendat, Mihai Stoica l-a criticat pe Lucian Burchel. 

ULUITOR: Rădoi a fost selecționer, dar și cursant la licențele FRF, fără carnet de antrenor!
licență
ULUITOR: Rădoi a fost selecționer, dar și cursant la licențele FRF, fără carnet de antrenor!

Mihai Pintilii, discurs dur la adresa lui Lucian Burchel: „Nu știe nimic! Nu are voie să vorbească despre antrenorat”

„M-a mirat reacția lui Pintilii la adresa lui Burchel. El e foarte calm. M-a distrat. Nu mă așteptam. Dar nu cred că a zis ceva care să lezeze personalitatea debordantă a lui Burchel. De ce Burchel poate vorbi despre noi și noi nu putem vorbi despre el? Ce a spus Pintilii? Era nervos.

Cum poate să vorbească Burchel despre antrenorat, când el nu a antrenat pe nimeni? El nu a antrenat în viața lui la seniori. Cum știe el și cum dă el lecții? Burchel vorbește despre pedagogie. De unde știe Burchel care e pedagogia la o echipă de seniori? Nu are voie să vorbească despre pedagogie și antrenorat! Nu știe! Nu a antrenat pe nimeni. Nimic nu știe! 

Puteau să vorbească Mircea Rădulescu și Dan Apolzan. Dar să nu vorbească Burchel. Habar nu aveam cine e Burchel. Nu știm cine e. Eu, dacă merg pe stradă, trec pe lângă el. Habar nu am cine e. Iar eu salut pe toată lumea.

Vrea să se facă cunoscut. Vrea să discute cu toată lumea. Și dacă îl sună de la «Arici Pogonici» (n.r- revistă pentru copii, apărută până în 1980) dă interviu. E solicitat... Ce să mai spună? Trebuie să ne de explicații. De ce nu a suspendat selecționerul (n.r- Mirel Rădoi) când nu avea carnet? Un om cu o doză de decență și-ar da demisia în acest moment.

De ce să fie Pintilii suspendat? În ce calitate? De delegat? Nu a fost schimbarea cum trebuie? A pus numărul 4 în loc de numărul 5? Vom demonta tot ce a spus Burchel. Toate sunt neadevăruri. Pintilii a dat delegații doar când a avut dispensă de la UEFA. A fost înțelegerea făcută de Argăseală cu Stoichiță, ca noi, timp de 30 de zile, să funcționăm fără antrenorul cu licență PRO. Când s-au făcut cele 30 de zile, l-ați avut pe Leonard Marius Strizu”, a spus Mihai Stoica în emisiunea Sport Report, de la Orange Sport, moderată de Dan Udrea, redactorul-șef adjunct al Gazetei Sporturilor.

Mihai Pintilii, ironie către Lucian Burchel

 Mihai Pintilii (38 de ani), antrenorul de la FCSB, angajat ca delegat fiindcă nu are carnet de antrenor, l-a ironizat pe Lucian Burchel, directorul Școlii de Antrenori din cadrul FRF. Presiunile puse de Burchel nu l-au impresionat pe Pintilii, care i-a replicat angajatului FRF:  

„Dumnealui știe că am început cursurile pentru carnetul de antrenor, nu știu de ce insistă. Da, nu pot să antrenez. Așa. Să mă dea afară din țară, să mă aresteze! Ce pot să fac eu? Să trimită poliția să mă aresteze”, a zis Mihai Pintilii.

VIDEO Florinel Coman, declarații la cald după Hermannstadt - FCSB 0-1: ,,Cel mai dificil adversar al nostru suntem chiar noi”

Citește și: 

Declarația lui Mihai Pintilii care l-a deranjat pe Ilie Dumitrescu: „L-am susținut, dar nu e OK să vii cu chestii d-astea”

Lucian Burchel l-a făcut praf pe Mihai Pintilii: „Și-a pierdut controlul!” + „Echipa lui Strizu a câștigat. Nu pot comenta ce spune un delegat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
johny2003
johny2003  •  24 Ianuarie 2023, 19:49

*** nu-si da demisia! El trebuie dat afara! Dar cine sa-l dea?!? ***?!? Asta trebuie dat afara si el...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

francescoli1974
francescoli1974  •  24 Ianuarie 2023, 16:16
Postat de ionescugeorge77 pe 24 Ianuarie 2023, 11:13

MM are dreptate cine l cunoaste pe LB?

A fost un mijlocaș bunicel,în Divizia A,anii 80/90,la Sportul Studențesc și Inter Sibiu.

zica
zica  •  24 Ianuarie 2023, 14:42

Meme ești jalnic ,atitudine de toată jena ,în loc sa îl trimiți pe marele purtător de tabela la școală aia generala ca până bac e cale lunga te legi de Burchel un salariat pus sa respecte legile și regulamentele fotbalului, dar atitudinea de iobag în fata prea cicernicului Jiji e de toată rușinea.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează