FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Stoica, emoții mari la transferul lui Edjouma: „Era coadă din România!” + singura temere: „Acolo e un semn de întrebare”

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, spune că pentru prima dată după mult timp a existat un consens între el și finanțatorul Gigi Becali în privința unui fotbalist.
Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, spune că pentru prima dată după mult timp a existat un consens între el și finanțatorul Gigi Becali în privința unui fotbalist.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 februarie 2022 21:38 / Actualizat miercuri, 02 februarie 2022 22:40

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, spune că pentru prima dată după mult timp a existat un consens între el și finanțatorul Gigi Becali în privința unui fotbalist. Este vorba despre mijlocașul Malcom Edjouma (25 de ani), adus de la FC Botoșani. 

FCSB a transferat cel mai bun mijlocaș central din Liga 1, conform cifrelor InStat. A fost nevoie ca Gigi Becali să scoată din buzunar 350.000 de euro, într-o licitație cu alte cluburi din România, dezvăluie Mihai Stoica.

Marius Croitoru, avertisment pentru Becali în cazul lui Edjouma: „Apare un risc! Eu mai închideam ochii”
FC Botoșani
Marius Croitoru, avertisment pentru Becali în cazul lui Edjouma: „Apare un risc! Eu mai închideam ochii”

Mihai Stoica, după transferul lui Edjouma la FCSB: „A fost coadă!”

„Până în seara asta, când a semnat, am fost stresat. La străini e puțin mai complicat. E vorba de agenți, de agenți care vorbesc cu agenții din România, apoi cu avocații. Dacă avocatul nu e familiarizat cu tipul de contract din fotbal, procedurile stagnează. 

Aveam senzația că se poate ivi ceva pe ultima sută de metri. Era coadă din România! Eu nu o să spun cine era la coadă, chiar nu ar fi corect. Dar când Gigi își dorește ceva, știe să ajungă la tejghea înaintea tuturor.

Nu mă gândeam că va ajunge la noi, pentru că Adrian Șut era favoritul lui Gigi, plus că e posibil să se întoarcă Nedelcu din vară”, a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport. 

Gigi Becali și Mihai Stoica, de acord în cazul lui Edjouma

„Chiar vorbeam cu Gigi. El mi-a zis: «Băi, când eu zic de câte un jucător, tu zici mereu, băi, patroane, să vezi, că nu e chiar așa. La ăsta ai zis din prima da». E primul jucător la care se întâmplă asta. E bun tare, cel puțin așa se vede! E un semn de întrebare că a fost la Gică Hagi și nu și-a lăsat amprenta acolo. 

Gigi vrea mereu jucători de atac. Se gândea la un moment dat să îl transforme pe Olaru în închizător. De foarte mult timp îl aud că vrea un închizător care știe cu mingea, care urcă. L-a găsit acum”, a povestit Mihai Stoica. 

Vorbeam cu Tănase. Ne uitam amândoi la Edjouma, cât de bun e, cât de bine le agață. Arată foarte bine. Are alonjă, are tehnică, a dat patru goluri.
- Mihai Stoica, manager general FCSB

VIDEO FCSB transferă din Liga 1! Becali, acord pentru cel mai bun mijlocaș de la o rivală

Citește și alte știri despre FCSB:

Gigi Becali îl scoate din echipă pe fotbalistul care „va fi cel mai mare din România” » Cum va arăta primul „11” la FCSB

Reacția lui Mihai Stoica după ultima mutare făcută de CFR Cluj: „Salut revenirea la normalitate a echipei care domină Liga 1” » Atac la adresa lui Marian Copilu

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (3)
legio.sud
legio.sud  •  03 Februarie 2022, 08:29

Edjouma asta de abia a ajuns și au și început ăștia cu reclama , vor sa-l scoată pe taraba urgent ???

cipstelist1979
cipstelist1979  •  03 Februarie 2022, 05:32

Doamne fereste sa nu intre foarte bine acest jucător în jocul echipei, sa vezi circ facut de marele gigel.cum se roagă de iftime sa il scape de jucător! Asa mare transfer au făcut ca zici ca l-au descoperit pe noul radoi

mordi
mordi  •  03 Februarie 2022, 01:08

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează