FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

MM a comentat situația lui Croitoru la FCU Craiova: „Eu cred că asta se va întâmpla, 100%”

Mihai Stoica
Mihai Stoica

Articol de GSP - Publicat luni, 10 octombrie 2022 21:08 / Actualizat luni, 10 octombrie 2022 21:24

MM Stoica, managerul de la FCSB, a vorbit despre situația lui Marius Croitoru, antrenorul lui FCU Craiova, care a lăsat de înțeles că ar putea pleca.

După 0-1 cu Chindia, Croitoru a susținut că „e nevoie de un șoc la echipă și că va avea o discuție cu patronul Adrian Mititelu. 

Imagini surprinzătoare pe „Oblemenco”, după înfrângerea lui FCU Craiova: Croitoru susținut, Mititelu înjurat!
FCU CRAIOVA - CHINDIA 0-1
Imagini surprinzătoare pe „Oblemenco”, după înfrângerea lui FCU Craiova: Croitoru susținut, Mititelu înjurat!

MM Stoica e sigur că Marius Croitorul nu pleacă de la FCU Craiova

Mihai Stoica e convins că Marius Croitoru se va baza pe suportul lui Mititelu și a numit unul din motivele scăderii de randament a „juveților”, care au ajuns la 3 meciuri consecutive fără victorie în SuperLiga.

„Puteam să îl judecăm pe Croitoru dacă era şi Compagno. Una era Compagno, alta cine e în locul lui Compagno. Acum nu ştiu dacă Croitoru poate fi judecat. Când se strâng multe rezultate nefavorabile, apare frica. 

Eu cred că Adrian Mititelu îşi va arăta suportul 100% pentru Croitoru, mai ales, pentru modul cum a pus problema acum. E foarte greu să îţi faci mea culpa, e foarte greu, iar el a făcut asta”, a declarat MM Stoica la Orange Sport.

Marius Croitoru: „Trebuie un șoc la echipă”

„Lucrurile sunt foarte clare. Eu sunt răspunzător pentru rezultat, singurul vinovat sunt eu. Nu pot sta să-mi bat joc de oameni, de banii acestei familii. O să am o discuție cu nea Adi (n.r. - patronul Adrian Mititelu), să vedem exact ceea ce putem găsi.

În momentul de față, lucrurile nu sunt cum mi-aș dori să fie. Vreau să am o discuție cu domnul Mititelu. Trebuie un șoc la echipă. Cum noi ne-am pierdut încrederea, e clar că lucrurile nu sunt OK. Iar eu nu stau unde lucrurile nu sunt OK.

+16 FOTO

Cum spuneam, depinde mult și de modul în care pierzi. Poți pierde cu capul sus sau poți pierde în genunchi. Când pierzi de maniera asta, e clar că nu există un viitor. Rezultatele sunt totul. Am avut meciuri în care am jucat foarte bine, dar am luat gol în minutul 45, cum a fost cu Voluntari, Petrolul, CSU.

Nu mai ține de absolut nimic din ceea ce lucrez la antrenamente, e vorba de atitudine, de concentrare. Toate lucrurilea acestea i-au dărâmat și pe ei, dar, până la urmă, vina este a antrenorului. Domnul Mititelu a venit acum în vestiar, eu le-am explicat jucătorilor ceva, rămâne să avem o discuție”, a spus Croitoru după meciul cu Chindia, la Prima Sport.

FCU Craiova - Chindia. Popadiuc a dat lovitura pe „Oblemenco” » Greșeli în lanț în defensiva oltenilor

Citește și:

Toni Petrea, omul momentului » Are 3 victorii la rând și anunță: „Vreau mult mai mult, sunt un antrenor căruia îi place posesia”

Remarcatul lui Mihai Stoica în victoria cu Petrolul: „Pentru mine a fost omul meciului, un jucător cu inimă, important și în vestiar!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează