FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - RAPID 1-1

Mihai Stoica nu s-a mai abținut! Discurs înflăcărat în direct după golul marcat de Rapid: „N-ar mai trebui să arbitreze vreodată! Nu știu cât de mult înțelege Șucu...”

Mihai Stoica, în platoul Orange Sport +6   FOTO
Mihai Stoica, în platoul Orange Sport

Articol de - Publicat duminica, 01 octombrie 2023 21:48 / Actualizat duminica, 01 octombrie 2023 22:02

Faza controversată din Hermannstadt - Rapid 1-1, în urma căreia giuleștenii au deschis scorul, deși Iacob îl descălțase pe Paraschiv la startul acțiunii, a provocat un discurs extrem de dur din partea lui Mihai Stoica, managerul general al rivalei FCSB. 

Se „ascute” disputa de la distanță dintre Rapid și FCSB, două formații aflate în luptă directă pentru titlu în acest sezon. Faza golului marcat de Rapid l-a scos din sărite pe MM Stoica, protagonist al unui discurs plin de „venin” la adresa giuleștenilor.

L-a descălțat, dar golul s-a pus! Fază controversată la reușita Rapidului
HERMANNSTADT - RAPID
L-a descălțat, dar golul s-a pus! Fază controversată la reușita Rapidului

MM Stoica a „explodat”: „N-ar mai trebui să arbitreze vreodată!”

„E incredibil! Uitaţi-vă cum îl calcă pe gheată! Doar dacă avea vreun buton de eject la gheată să nu dai fault. E o fază la care arbitrul VAR nu ar mai trebui să aibă voie să arbitreze vreodată! Nu ai cum să nu-l chemi pe «central» pentru a-i arăta faza!

Iese acum cineva de la Rapid să spună că golul a fost marcat în condiţii neregulamentare? Dacă vor fi întrebaţi, cu siguranţă vor găsi explicaţii. Nu ştiu cât de mult înţelege Șucu din ce s-a întâmplat acolo, dar fotbalul trebuie jucat cu ghete în picioare”, a răbufnit Mihai Stoica, în platoul Orange Sport

„E fault. Îl loveşte în spate şi îl şi calcă, nu ai cum să nu dai fault la această fază!”, a opinat și fostul mare fotbalist Basarab Panduru, aflat în studio. 

+2 FOTO

L-a descălțat, dar golul s-a pus! Fază controversată în Hermannstadt - Rapid

Doar 3 minute se scurseseră din meciul de la Sibiu în momentul în care Rapid a deschis scorul. Alexandru Ioniță II a fost marcatorul, gol cu capul, la capătul unei faze care a plecat de la un duel între Daniel Paraschiv și Paul Iacob, reclamat de gazde.

Aflat în apropiere de centrul terenului, în jumătatea adversă, Paraschiv a încercat să oprească o minge primită sus, la nivelul capului. Stoperul rapidist Paul Iacob a sărit la cap cu adversarul, a câștigat duelul aerian, iar în cădere l-a călcat pe Paraschiv, pe care l-a și descălțat de gheata dreaptă.

Cum „centralul” Szabolcs Kovacs nu a fluierat, mingea a ajuns la Emmers, acesta a continuat cu Braun, a urmat un un-doi între fundașul dreapta și Funsho, iar același Braun a centrat în careu, exact pe capul lui Alexandru Ioniță.

Gazdele au cerut ca golul să fie anulat, reclamând un fault în atac la Paraschiv, însă nici arbitrii din camera VAR, perechea Cătălin Popa și Raul Ghiciulescu, nu au considerat să-l cheme pe Kovacs la marginea terenului, pentru a revedea duelul incriminat de sibieni.

+2 FOTO

Ieșirea lui MM Stoica, în aceeași săptămână în care Dan Șucu a trimis „săgeți” spre FCSB: „Toată lumea s-a plictisit de această șmecherie!”

„Înțepat” subtil de Mihai Stoica, Dan Șucu avusese un discurs acuzator la adresa FCSB-ului zilele trecute. Șucu a lăsat diplomația deoparte și și-a acuzat rivalii că pun o presiune artificială pe arbitraje și că totul face parte doar dintr-o tactică de manipulare a partenerelor de competiție.

„Nu mi-a fost frică de arbitraj, pentru că eu nu cred în această teorie a conspirației, cu arbitri care ar face anumite jocuri.

Eu cred că în fotbalul românesc arbitrii își fac treaba cum pot, sunt și ei oameni. (...) Filosofia mea este că doar cine nu muncește nu greșește.

Niciodată nu o să punem presiune pe arbitri, nu stă în caracterul și în filosofia clubului și, chiar dacă vom fi dezavantajați, cred mai degrabă că lucrurile acestea se întâmplă din motive omenești.

Sunt total în dezacord cu ceea ce face FCSB. La ei nu mai este o strategie de a pune presiune pe arbitraj în acest început de campionat, a devenit mai mult o șmecherie!

Probabil domnul Becali crede că dacă pune această presiune începe fiecare meci cu un anumit avantaj și arbitrii se tem. Dar este problema dânsului. Repet, nu cred că este o strategie. Deja cunoaștem placa, ne-am plictisit cu toții, știm deja declarațiile care se vor da despre arbitri înainte sau după meci”, a declarat Șucu, potrivit Fanatik.

Strategia Rapidului este cu totul alta, aceea de a acorda respect celor care sunt până la urmă colegii noștri de competiție. Cred că deja toată lumea s-a plictisit de această șmecherie, că nu mai putem să o numim strategie, pe care o tot fac cei de la FCSB.

- Dan Șucu

VIDEO Foștii jucători, mulțumiți de direcția în care se îndreaptă clubul: „Rapid a învățat din greșeli și acum există stabilitate”

Citește și alte știri de actualitate: 

Rapid pleacă doar cu un punct de la Sibiu » Hermannstadt a dominat repriza a doua și putea să dea lovitura în final!

FOTO L-a descălțat, dar golul s-a pus! Fază controversată la reușita Rapidului

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (64)
balderis
balderis  •  03 Octombrie 2023, 13:28
Postat de iung811 pe 02 Octombrie 2023, 14:17

Mai milica86, tu ești copilu 'necăjit a lu ' Ana Pauker și tatăl tău e tancul sovietic!!!

Cum adică v-ați asumat Milico !!? Ia spune-mi și mie cînd și cum v-ați asumat, că n-am fost pe fază. Deci ai spus tu că sunteți înființați de Ana Pauker, că ați fost patronați toată istoria de Ceaușescu și Sinistra , că ați *** în toate meciurile de cînd v-ați înființat și pînă azi !!? Dacă ai spus asta , te aplaudă și Bunică ! Cum care Bunică !!!!!!!!!!?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

concret
concret  •  02 Octombrie 2023, 22:34
Postat de emil1986 pe 02 Octombrie 2023, 19:52

Prostule, Steaua n-a retrogradat niciodata, deci nu poate sa fie in liga II-a. Cea din liga II-a e o simpla clona, ca si voi, clona de vizavi de cimitirul Callvin. Repet pentru un prost ca tine, Steaua a jucat non-stop in prima liga, amaratule!

Ba, alo, tu nu te-ai saturat sa te injuram toti pe aici? Stim toti ca esti un troll prost, asa ca, v alea!

emil1986
emil1986  •  02 Octombrie 2023, 19:52
Postat de Burunicolae69 pe 02 Octombrie 2023, 11:21

Te dor degetele să postezi fcsb,steaua este în liga2.....amaritule.Nu ai inteles nimic din ce am postat,acele victorii v-au scos pe eternul loc doi,citește atent și fă spume.

Prostule, Steaua n-a retrogradat niciodata, deci nu poate sa fie in liga II-a. Cea din liga II-a e o simpla clona, ca si voi, clona de vizavi de cimitirul Callvin. Repet pentru un prost ca tine, Steaua a jucat non-stop in prima liga, amaratule!

Vezi toate comentariile (64)
Comentează