FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Stoica, ultimele informații despre plecarea lui Andrea Compagno: „Asta e situația”

Andrea Compagno (27 de ani) are o ofertă concretă de la Aktobe, din Kazahstan. Propunerea ar fi pe placul celor de la FCSB. / FOTO: Imago
Andrea Compagno (27 de ani) are o ofertă concretă de la Aktobe, din Kazahstan. Propunerea ar fi pe placul celor de la FCSB. / FOTO: Imago

Articol de - Publicat sambata, 03 februarie 2024 08:57 / Actualizat sambata, 03 februarie 2024 10:04

Președintele Consiliului de Administrație la FCSB, Mihai Stoica dezvăluie că un impresar i-ar fi spus lui Andrea Compagno că „transferul e ca și făcut”. Numai că atacantul nu și-a negociat contractul.

Gigi Becali vrea să scape cu orice preț de Andrea Compagno, de la FCSB, însă șansele italianului de a pleca scad cu fiecare zi care trece. A avut trei oferte, toate acceptate de patron, însă niciuna nu s-a materializat. 

Primul jucător care pleacă de la Dinamo după trei eșecuri consecutive în 2024 » Câți bani primesc „câinii”
DINAMO
Primul jucător care pleacă de la Dinamo după trei eșecuri consecutive în 2024 » Câți bani primesc „câinii”

Ultima care i-a întors spatele a fost Konyaspor, echipă la care evoluează și internaționalul român Alex Cicâldău. Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație la FCSB, a admis că situația atacantului italian este complicată.

Ce i-a spus un agent lui Andrea Compagno

„S-a închis perioada de mercato în anumite zone. În zona Golfului nu, doar în Arabia Saudită. Am vorbit cu el acum două ore. I-a spus un agent - dar oferta nu era din Grecia - agentul nu era din Grecia - că e aproape făcută (n.r. - mutarea), dar deocamdată Andrea nu şi-a negociat contractul.

Da, ar fi ca şi rezolvat transferul, dar depinde de el. Este şi în situaţia asta: în următoarele două luni trebuie să devină tată, pentru prima oară." a declarat MM la Orangesport.

Mihai Stoica: „M-aș bucura să rămână, dar nu sunt banii mei”

Mihai Stoica n-ar avea nicio problemă ca Andrea Compagno să rămână la liderul Superligii. „Ideea este că el, în momentul în care decide să rămână, e binevenit la antrenamente şi ne oferă o alternativă, pe care în momentul ăsta nu o avem.

Există un David Miculescu, care e un jucător cu gabarit, dar nu e de profilul lui Andrea. Eu m-aş bucura sa rămână, dar nu sunt banii mei. Din multe puncte de vedere." a mai spus oficialul FCSB.

Gigi Becali: „Nu mă mai interesează de Andrea Compagno”

Becali, în schimb, e hotărât. „Nu are rost să mai vorbim despre Compagno. El valorează mult, dar renunț eu la el. I-am dat hârtie să plece în Grecia, pentru 450.000 de euro. Îmi zic că e o echipă mare.

Nu mă mai interesează de el. Oricum, e cel mai cuminte om. Nu am avut jucător așa cuminte ca el! Și cum se antrenează, și tot...”, a declarat patronul FCSB în emisiunea „Liga DigiSport”.

În acest sezon, Compagno are doar 4 goluri în 23 de meciuri, în toate competițiile. În total, are 20 de reușite în 55 de prezențe.

VIDEO Gigi Becali, despre situația lui Compagno: "Are trei oferte. Să plece unde-o vrea"

Mai puteți citi:

Reverența lui Ilie Dumitrescu, după FCU Craiova - Dinamo: „Cel mai bun din campionat!”

Răzvan Lucescu semnează săptămâna viitoare. Acord de 6 milioane de euro!

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Van_Basten
Van_Basten  •  03 Februarie 2024, 12:13

Tragicomedia continua.

steaua.libera
steaua.libera  •  03 Februarie 2024, 11:52

I se face o nedreptate colosală lui Compagno. Ar trebui ca suporterii FCSB-isti împreună cu Mustață să ia atitudine. Becali zice ca renunță la el fiindcă nu e Messi, dar nici la Craiova nu era. Din contră, în tricoul FCSB-ului a progresat, dovadă stau cifrele (care ar fi fost chiar mai bune dacă nu era ocolit de toate pasele). Și s-a adaptat instant, nu ca alții aduși tot din Liga I. Sigur că nu intră în aceeași categorie, dar Ngezana a stat vreo 2-3 luni pe bară până a debutat. Peste toate argumentele din lume se mai adaugă și ce-a zis Stoica acum cum că Andrea în 2 luni va fi tată. Stabilitatea e cea mai importantă când în familia ta vine un copil. Și fără lipsă de modestie, dar viața în România e mult mai bună decât în Kazahstan sau Konya (Turcia), cu atât mai mult cea din București. Nu sunt suporter al FCSB-ului, dar sunt de părere că că e total injust să te comporți așa cu un jucător care a dat totuși niște goluri și n-a făcut niciodată probleme. Și cum ciobanul n-a mai luat titlul din 2015, ar trebui să sufle si în iaurt, să nu se pună rău cu Cel de Sus pe care îl evocă atât de des

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close