FOTBAL  »  Superliga  »  INEDIT

FOTO Unui fost atacant din Liga 1 i-a expirat suspendarea din cauza pariurilor, dar acum are multe kilograme în plus și alte priorități

Voduț a jucat inclusiv la națională, la cea de tineret (3 selecții).
Foto: Cristi Preda (GSP)
Voduț a jucat inclusiv la națională, la cea de tineret (3 selecții). Foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat luni, 20 februarie 2023 07:59 / Actualizat luni, 20 februarie 2023 14:08

Vă mai aduceți aminte de Mihai Voduț? A fost considerat o speranță a fotbalului intern, a fost și la naționala de tineret, a ajuns sub bagheta "Regelui" Hagi la Viitorul, apoi a urmat căderea. Abruptă. După un caz de violență domestică, fosta iubită l-a dat în vileag că pariază și a fost suspendat din fotbal în urmă cu 3 ani! 

În prezent, Mihai o duce bine și sentimental, și în afara fotbalului. S-a lăsat de meserie, are o soție, Andreea, tânără, frumoasă și provenind dintr-o familie cu bani foarte mulți. 

Viciere de rezultat la FCSB - CSU Craiova?! » Primul verdict al specialistului: „Eroare a lui Cojocaru” + roș-albaștrii s-au dus grămadă peste „central”
FCSB - CSU Craiova 1-1
Viciere de rezultat la FCSB - CSU Craiova?! » Primul verdict al specialistului: „Eroare a lui Cojocaru” + roș-albaștrii s-au dus grămadă peste „central”

Voduț a luat destul de mult în greutate, iar acest detaliu îl scoate din cărți pentru a mai putea reveni vreodată pe teren, în fotbalul de performanță. Chiar dacă suspendarea a expirat de mai multă vreme. 

Alături de jumătatea sa, Mihai a fost în diverse vacanțe exotice. Tânăra e originară din Teleorman, este sora unui fost fotbalist ce-a fost la Viitorul, Robert Neciu (ex-internațional U19), iar familia ei are o afacere în producția, importul și distribuirea de mobilă. 

Unui fost atacant din Liga 1 i-a expirat suspendarea din cauza pariurilor, dar acum are multe kilograme în plus și alte priorități
Mihai și Andreea preferă vacanțele, sportul nu e pentru ei o prioritate. Foto: Facebook

Hagi l-a exmatriculat, Chindia i-a reziliat contractul 

Mihai Voduț și-a bătut fosta iubită, Adelina Trușcă, de care s-a despărțit la finele lui 2018, iar aceasta s-a răzbunat, făcând publice mai multe bilete la pariuri jucate de fostul atacant, în ianuarie 2019. Într-unul dintre aceste bilete, Voduț pariase 100 de lei chiar pe un meci al Viitorului, clubul său de atunci. 

15goluri în 81 de meciuri are Voduț în Liga 1, jucând pentru Chindia, Viitorul și Voluntari

Imediat, Gică Hagi l-a dat afară. Fotbalistul a plecat apoi în Israel, la Beitar Ierusalim, a jucat 7 meciuri, apoi s-a întors în Liga 1. În vara 2019, a marcat două goluri în 13 meciuri la Chindia, după care a venit decizia de suspendare de la Comisia de Disciplină a FRF, doi ani eliminat din fotbal și amendă de 300.000 de lei, și finalul carierei sale. Târgoviștenii i-au reziliat imediat contractul.  

L-am dat afară pentru viața sa extrasportivă. Nu știam de pariuri. De la familie până la fotbal, nu a avut o educație adecvată, nu a avut o educație sportivă. El este foarte talentat, dacă s-ar pune pe picioare. Nu știu dacă mai fumează. Că la cât fuma... Și bea 6-7 sucuri pe zi.

-Dumitru Dragomir, ex-manager FC Voluntari

Citește și: 

Fundașul lui Sepsi va bifa azi meciul cu numărul 200 în Liga 1 și va intra în TOP 10 străini ca număr de meciuri jucate în România: „Sunt jumătate bulgar și jumătate român!”

Eugen Neagoe dezlănțuit după remiza cu FCSB: „Acel jucător nici nu trebuia să fie pe teren” / „Băi, ce ești așa disperat?!”

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează