FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

Ministrul Ionuț Stroe e fanul declarat Craiovei din Liga 1: „Am abonament din primul sezon, stau în spatele băncii noastre de rezerve”

Articol de GSP - Publicat marti, 04 februarie 2020 11:43

Ionuț Stroe (40 de ani), minstrul Tineretului și Sportului, a recunoscut în această dimineață că merge la fiecare meci de pe teren propriu al celor de la CS Universitatea Craiova.  

„Încerc să-mi organizez vizitele acasă ca să coincidă cu meciurile Craiovei.  

Pe noul stadion am abonamente din primul sezon. La tribuna VIP, rândul 9, locurile 15, 16 și 17. Mereu stau acolo, îmi place, e fix în spatele băncii noastre de rezerve. Împreună cu copiii mergem foarte des la meciuri”, a declarat Ionuț Stroe, la TV Digi Sport.

FIUL LUI STROE E PORTAR LA CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

În calitatea sa de avocat, dar și de părinte, Stroe și-a apărat copilul, Călin Ionuț, 9 ani acum, în 2018, într-un caz contra Academiei de Fotbal Gică Popescu. Familia puștiului, legitimat azi la CS Universitatea Craiova, dorea să rezilieze contractul cu Academia.  

Actualul minstru al Tineretului și Sportului a obținut dezlegarea copilului de Academia fostului internațional, invocând art. 20 / RSTJF /2016 /alin. 4 , lit . b.: „Jucătorii în vârstă de până la 12 ani, care au fost legitimați prima dată la un club în urma cu mai puțin de un an, au dreptul să ceara (prin reprezentanții lor legali) încetarea legitimării la clubul respectiv și se pot legitima la un alt club în prima perioadă de transfer”. 

„Da, la noi a fost prima legitimare! Copilul dânsului a venit la noi, la 7 ani. Era portar, dacă țin bine minte. Era prea crud, ca să vorbesc eu de calitățile celui mic”, a spus Paul Răducanu, manager la Academia de Fotbal Gică Popescu, pentru Libertatea

VIDEO // Ionuț Stroe explică de ce e potrivit să fie șeful MTS și anunță: "Sportul în România încă este dependent de bugetul public"

  • Sursă foto: Facebook Ionuț Stroe

Vezi și: 

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA // Război fratricid în Bănie » Mirko Pigliacelli a scindat suporterii: „Mirko Pinocchio” vs „Dar divin”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
pittt
pittt  •  05 Februarie 2020, 11:18
Postat de Ionel Santejudean pe 04 Februarie 2020, 15:54

csu-*** MOGOȘOAIA echipă de partid corupt pentru manipularea PROSTIMII din Craiova..Apropo acest măscărici ,ce echipă de fotbal din Craiova susținea înainte de 2011 ?

Probabil cu Universitatea Booveni, ca echipa geniului Mititelu nu s-a numit niciodata Universitatea Craiova. Cea infiintata in 2017 nici o sansa.

suporterucv
suporterucv  •  04 Februarie 2020, 20:36

Acum o sa intre in depresie obsedatii aia politic (cu CSU-PSD) !! O sa fie acum CSU-PNL :)))

106959333786505
Ionel Santejudean  •  04 Februarie 2020, 15:54

csu-*** MOGOȘOAIA echipă de partid corupt pentru manipularea PROSTIMII din Craiova..Apropo acest măscărici ,ce echipă de fotbal din Craiova susținea înainte de 2011 ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează