FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VOLUNTARI 1-1

VIDEO Prea mult și pentru Mircea Lucescu: „Incredibil!”

Mircea Lucescu, despre situația de la Dinamo +29   FOTO
Mircea Lucescu, despre situația de la Dinamo

Articol de , , - Publicat vineri, 26 aprilie 2024 22:31 / Actualizat sambata, 27 aprilie 2024 21:59

Mircea Lucescu a asistat la meciul lui Dinamo cu FC Voluntari, 1-1, și spune că în lupta pentru evitarea retrogradării „orice se poate întâmpla”.

Dinamo n-a reușit mai mult decât o remiză cu FC Voluntari, 1-1, la capătul unui meci modest. Prezent pe „Arcul de Triumf”, la tribuna oficială, Mircea Lucescu a tras concluziile la final.

VIDEO. Mircea Lucescu: „În momentul când joacă sub presiunea asta, greșelile se înlănțuie”

Fost antrenor al lui Dinamo și al naționalei României, tehnicianul în vârstă de 78 de ani a „amendat” calitatea jocului. „Sunt foarte multe greșeli în joc, incredibil pentru nivelul ăsta”, a comentat „Luce”.

El are și o explicație pentru evoluția sub așteptări: „Și așa calitatea tehnică nu-i prea ridicată. În momentul în care joacă și sub presiunea asta, greșelile se înlănțuie. Sunt și greșeli tactice, și greșeli tehnice”.

Mircea Lucescu: Mai sunt două jocuri, orice se poate întâmpla”

Întrebat dacă Dinamo mai are șanse de a evita retrogradarea, Lucescu a spus că „ei trebuie să creadă în primul rând, până la capăt. Au obligația asta. Suporterii văd că sunt în continuare alături de ei. Mai sunt două jocuri, orice se poate întâmpla”.

FOTO. Jucătorii lui Dinamo au fost huiduiți la final: „Dacă ne duceți în B, vă rupem picioarele!”

Scandal cu suporterii după Dinamo - Voluntari
Scandal cu suporterii după Dinamo - Voluntari
Scandal cu suporterii după Dinamo - Voluntari
Scandal cu suporterii după Dinamo - Voluntari
Scandal cu suporterii după Dinamo - Voluntari
+25 FOTO

După fluierul final, elevii lui Zeljko Kopic s-au dus să își salute galeria. Suporterii aflați în „Peluza Cătălin Hîldan” le-au transmis un mesaj care nu lasă loc de interpretare. Le-au strigat: „Rușine, rușine, rușine să vă fie!”.

Jucătorii nu au făcut față din punct de vedere emoțional huiduielilor propriilor suporteri și s-au retras la vestiare. Ultrașii au continuat protestele în afara stadionului.

S-au poziționat în apropierea autocarului dinamovist și au scandat amenințător: „Dacă ne duceți în B, vă rupem picioarele”. Jandarmii și angajații firmei de pază au venit în zonă pentru a împiedica escaladarea conflictului.

S-au depășit 2.000.000 de spectatori în 2023 - 2024

Meciul dintre Dinamo și FC Voluntari a fost urmărit de pe arena „Arcul de Triumf” de 6.272 spectatori. O atmosferă deosebită și o contribuție la un record fantastic pentru fotbalul românesc.

A fost meciul cu numărul 289 al actualei ediții de Superligă și a atins o bornă remarcabilă. Totalul fanilor prezenți în tribune la meciuri a ajuns la 2.006.246. Ultima data când s-a depășit valoarea de 2 milioane a fost în sezonul 1997/1998.

Mai puteți citi:

Decizie controversată în Dinamo - Voluntari » „Centralul” a dictat penalty pentru „câini”, apoi a revenit asupra deciziei

Omul din preajma lui Șucu aruncă „bomba”: „Daniel Niculae era deja mutat. Vine noul președinte, tandem de vis cu Șumudică!”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (16)
therealreddog33
therealreddog33  •  27 Aprilie 2024, 22:04
Postat de dobrin pe 27 Aprilie 2024, 20:40

Pai sa vii sa te cinstesc, am butoiul plin cu apa de pruna :))))

La așa invitație, să tot joci în Liga II! :))

dobrin
dobrin  •  27 Aprilie 2024, 20:40
Postat de therealreddog33 pe 27 Aprilie 2024, 00:07

Gicule, tu vezi să nu promovați la masa verde, că venim!

Pai sa vii sa te cinstesc, am butoiul plin cu apa de pruna :))))

concret
concret  •  27 Aprilie 2024, 16:48
Postat de mihaiion007 pe 27 Aprilie 2024, 12:21

Lucescu, un avar, antrenor expirat. A pierdut o gramada de meciuri in prelungiri, a luat gol si de la portarul echipei adverse. Suntem singuri, de ce nu pune presiune pe comisii, el , andone si alte legenede> orice decizie 50/50 este impotriva lui Dinamo. Ne mancam intre noi, n-am vazut la alte echipe atata ura a suporterilor, influentati de badea, prunea, danciulescu, naum etc. Zici ca botosani, iasi, voluntari joaca ca barcelona, doar dinamo joaca prost!!!! botosani joaca cu om in plus mereu, primeste ajutor de la sibiu (balaure), iasi primeste ajutor doua goluri de la valceanu etc. Gazeta voastra pune titluri pompoase numai impotriva Dinamo, exagerand orice. Ziar de cancan, daca a facut *** Florinel, ce face doamna sucu dimineata, asta e ziarul de sport.

Corect.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close