FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Mircea Rednic, categoric: „Cu tot respectul pentru ambele, dar ea este adevărata Craiova!”

FOTO: Mircea Rednic, în perioada în care antrena Universitatea Craiova
FOTO: Mircea Rednic, în perioada în care antrena Universitatea Craiova

Articol de , - Publicat joi, 25 noiembrie 2021 14:32 / Actualizat joi, 25 noiembrie 2021 15:13

Mircea Rednic (59 de ani) a prefațat meciul dintre Dinamo și FCU Craiova. Antrenorul „câinilor” a vorbit și despre conflictul din Bănie, cu privire la continuatoarea „Științei”.

  • Dinamo - FCU Craiova se joacă vineri, de la ora 20:30, în primul meci al etapei cu numărul 17. 

În 2004, Mircea Rednic a stat pe banca Universității Craiova timp de 8 meciuri. Antrenorul lui Dinamo crede că formația patronată de Adrian Mititelu este continuatoarea „Științei”. 

Mari probleme financiare la Dinamo » Rednic: „Știe că n-am avut bani pentru deplasări?” + Cum a detensionat atmosfera: „Aveți mască?” :)
Dinamo
Mari probleme financiare la Dinamo » Rednic: „Știe că n-am avut bani pentru deplasări?” + Cum a detensionat atmosfera: „Aveți mască?” :)

VIDEO Mircea Rednic, înainte de Dinamo - FCU Craiova: „Echipa lui Mititelu este adevărata Craiova”

„Pentru mine este Craiova veche, Craiova la care am antrenat. Eu nu vreau să iasă discuţii, dar asta e clar. Am tot respectul pentru ambele echipe, dar după părerea mea echipa lui Mititelu este adevărata Craiova. 

Au adus foarte mulţi jucători, au schimbat şi antrenorul şi au nevoie de puncte ca şi noi. E clar că va fi un meci greu pentru ambele echipe. În plus, este o rivalitate între cele două echipe. Meciul ăsta este foarte important, dar ne-am pregătit foarte bine”, a spus Mircea Rednic, într-o conferință de presă. 

Steliano Filip, exclus din lot pentru meciul cu FCU Craiova

Steliano Filip nu face parte din lotul covocat de Mircea Rednic pentru meciul dintre Dinamo și FCU Craiova, din runda cu numărul 17 a Ligii 1. Fotbalistul „câinilor” a contestat poziția oficială a clubului, dar a fost pus la punct de antrenor.

Steliano vine după o accidentare, a stat o o lună. A jucat un meci și am zis ca la meciul ăsta să nu îl folosesc. Ar fi fost rezervă. A fost un incident, legat de niște dorințe de-ale lui. Am zis că ar fi mai bine să nu facă parte din lot. 

El, la fel ca Deian, a zis că nu poate să joace decât fundaș stânga. Mă încurca, da. Am zis că decât să stea rezervă și să fie supărat, că el s-a născut titular la echipă, atunci am decis, spre binele lui, să nu facă parte din lot.

- Mircea Rednic

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Dinamo are încă doi absenți, pe lângă Steliano Filip, neinclus în lot pentru meciul cu FCU Craiova

DDB îi amenință pe Rednic și Mureșan că vor fi dați afară: „Nu vom ezita să intervenim”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (32)
george.br
george.br  •  26 Noiembrie 2021, 09:57

„FCU este Craiova adevărată, cea a lui Mititelu. Aceasta este echipa adevărată. Acolo am antrenat eu și știu ce a fost acolo. Eu respect ambele echipe din Craiova, dar Craiova adevărată este a lui Mititelu. Știu cum s-a preluat echipa nouă, sau mai bine spus cum s-a inventat echipa nouă".............................. Respect, Mircea Rednic!

george.br
george.br  •  26 Noiembrie 2021, 09:48
Postat de kuba pe 26 Noiembrie 2021, 08:35

Impinge ba bin-ul si flutura matura aia prin fata Primariei ca te dau astia afara, asistatule! Ia de aici: bate un vant dinspre Bucuresti, se zice ca Rotaru este decis sa se retraga pentru ca nu este "ajutat" sa ia si el titlul mult visat! I sa transmis clar de la Bucuresti si Cluj, ca numai amarata de Cupa Romaniei i se poate oferi....de aia nu investeste 1€ in tra sferuri si cica la vara ar vrea sa vanda cel putin 3-4 jucatori.

:))))) El si cu Robotel ala... doi ucigasi amandoi!:)))))

houri.10
houri.10  •  26 Noiembrie 2021, 09:46

Mircea Rednic 20 de ani de antrenorat la 24 de echipe:))))) asta spune multe despre calitatea de antrenor, om dar mai ales lingău. Laude pentru mititelu ca poate il mai păcălește cu vreun jucător... cu Universitatea Craiova stie ca nu ii merge.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează