FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Rednic a început curățenia la Dinamo: „Altfel, intrăm în faliment!” + „Câinii” anunță alte două transferuri

Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo, a anunțat că în perioada următoare vor pleca jucători din Ștefan cel Mare pentru ca echipa să nu se aglomereze cu salariile. Totodată, Mureșan anunță încă două transferuri.
Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo, a anunțat că în perioada următoare vor pleca jucători din Ștefan cel Mare pentru ca echipa să nu se aglomereze cu salariile. Totodată, Mureșan anunță încă două transferuri.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 octombrie 2021 18:00 / Actualizat miercuri, 20 octombrie 2021 18:41

Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo, susține că în perioada următoare vor pleca jucători din Ștefan cel Mare pentru ca echipa să nu se aglomereze cu salariile. Totodată, Mureșan anunță încă două transferuri.

Ne mai interesează un atacant și un fundaș dreapta, e posibil să vină în zilele următoare. E clar că aducem fotbaliști nepregătiți, care s-au antrenat doar individual. În iarnă situația va fi diferită. În plus, acești jucători noi au o clauză care ne permite să renunțăm la ei în ianuarie”, a declarat Mureșan în cadrul emisiunii „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

Întrebat despre plecări, Iuliu Mureșan a fost franc: „Pentru a nu intra în faliment, nu putem să achităm salariile tuturor celor care sunt în lot momentan. Nu e loc pentru toți. Avem o limită în care trebuie să ne încadrăm”.

„Răuță, Țîră și Nica sunt printre jucătorii care vor pleca acum?”, l-a întrebat moderatorul Radu Naum pe conducătorul dinamovist. „Nu știu dacă toți 3, dar din ăștia”, a raspuns Iuliu Mureșan.

2 jucătoria semnat Dinamo de la revenirea lui Mircea Rednic: Tomas Vestenicky (25 de ani, atacant) și Michel Espinosa (28, „închizător”)

Lista neagră a lui Mircea Rednic

Mircea Rednic face curățenie în lot după înfrângerea cu Gaz Metan, scor 2-1. Antrenorul „câinilor” ar dori să se despartă de fundașul dreapta Constantin Nica (28 de ani), dar s-a blocat de refuzul fotbalistului. Pe lista neagră sunt și atacantul Cătălin Țîră (27) și „închizătorul” Alex Răuță (29).

Fără meci jucat de când a revenit în „Ștefan cel Mare”, Constantin Nica pare că nu va primi șansa debutului. Rednic nu-l mai dorește la echipă și ar vrea să scape de el pentru a aduce înlocuitori pe placul său, scrie Fanatik, 

Șefii de la Dinamo s-au conformat deciziei antrenorului și l-au chemat pe Nica să discute o reziliere pe cale amiabilă, dar s-au lovit de refuzul fotbalistului, care nu dorește să părăsească echipa.

Iar Dinamo nu poate rupe contractul unilateral cu fundașul dreapta, din cauza regulilor insolvenței. Concret, din cauză că au trecut 90 de zile de la semnarea contractului, clubul nu mai poate desface contractul lui Nica fără a avea probleme, mai notează sursa citată. 

Venit liber de contract la Dinamo, Țîră a jucat 3 partide pentru „câini”, fără să marcheze, în timp ce Răuță, la Dinamo din vara lui 2019, nu e pe placul „Puriului”.

VIDEO. Mircea Rednic, despre revenirea lui Florin Răducioiu la Dinamo

Citește alte știri din Liga 1:

Cine e „firma de cazane” la care s-a referit Becali: „Vrea să fie sponsor principal FCSB” » Are contracte în aproape toate țările din lume

Craiova lui Stoican vs Craiova lui Mutu » Ce s-a schimbat în jocul oltenilor după venirea noului antrenor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
creeperno115
creeperno115  •  20 Octombrie 2021, 22:37

Rednic elimina-i din lot pe rauta si moldoveanu. Tira n-a ratat cu poarta goala

cocioc
cocioc  •  20 Octombrie 2021, 22:07
Postat de Tibor Szoltan pe 20 Octombrie 2021, 20:36

Mda…. Sa scape de epave…. Am vazut ca a inceput cu sorescu… continuat cu torje…sa vedem cine urmeaza… in ce priveste batutul…. De cand se antrena pentru liga campionilor…. Nu imi aduc aminte… recent am vazut ca merge bine…. 0-6, 0-5…. Cred ca tot pentru liga campionilor se antreneaza… se vede…

Ai satisfactii pidosnice! Sigur e usor sa faci 6-0 cant istvan covacs a facut-o praf pe dinamo in 30 se minute! *** *** de la fcsb fara arbitri sunt zero barat!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dave41
dave41  •  20 Octombrie 2021, 21:29

donez matura ,faras ,mop si galeata pt domnul Rednic ,sper sa faca curatenie temeinic!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează