FOTBAL  »  Superliga  »  UTA

Mircea Rednic încearcă mutări-șoc la UTA » Vrea 3 semifinaliști de la Euro 2019 și 2 foști elevi de la Dinamo

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de , - Publicat duminica, 11 iunie 2023 19:21 / Actualizat duminica, 11 iunie 2023 19:58

Mircea Rednic a început reconstrucția la UTA. A pus pe liber 10 jucători, iar acum caută înlocuitori cu nume în fotbalul românesc. 

Cel mai aproape de gruparea arădeană este în acest moment atacantul Adrian Petre (25 de ani), liber de contract din luna februarie. Arădean la origini, el a mai îmbrăcat tricoul celor de la UTA, ultima dată în 2021.

Scandal monstru și bătaie generală pe teren la finala Cupei României la fotbal feminin + Acuzații grave: „Am fost amenințată de omul de la pază”
CARMEN - U CLUJ 2-1
Scandal monstru și bătaie generală pe teren la finala Cupei României la fotbal feminin + Acuzații grave: „Am fost amenințată de omul de la pază”

„Îl dorim, am discutat, trebuie să vrea și jucătorul. Noi îi intindem o mână, pentru el poate fi ultima șansă, pentru că a avut perioade în care a evoluat mai puțin”, a spus Mircea Rednic despre interesul pentru Adi Petre.

Transferuri tari cerute de Mircea Rednic la UTA

Rednic a afirmat că la reunirea arădenilor din 18 iunie vrea să aibă lotul format în proporție de 80% pentru noul sezon. Din acest motiv, antrenorul vrea să se miște rapid. 

Fundașul central Alexandru Pașcanu (24 de ani), în prezent la Ponferradina, în liga secundă spaniolă, și mijlocașul central Vlad Dragomir (24 de ani), acum la Pafos, în Cipru, sunt doriți la Arad. Cei doi, la fel ca Adi Petre, au fost oameni de bază în naționala U21 semifinalistă la Europeanul din 2019. 

Rednic vrea să întărească și defensiva cu doi foști elevi, potrivit Sport Arad. Fundașul dreapta Damien Dussaut (28 de ani) și fundașul central Cătălin Carp (29 de ani) sunt numele vehiculate.

Carp, în prezent la UFA, în Rusia, a colaborat cu Rednic în ultimul mandat la Dinamo. Dussaut, elevul lui Rednic tot la Dinamo, este liber de contract după despărțirea de Rapid.

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Bergodi le-a spus italienilor de ce a refuzat-o pe CFR Cluj: „M-au contactat, dar vreau o provocare cu ambiții mari”

FCSB trebuie să plătească 500.000 de euro dacă-l vrea pe Mamadou Thiam, de la U Cluj! De ce ezită Gigi Becali să achite suma

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  11 Iunie 2023, 23:32

Aceasi reteta la Arad! A pkecat antrenorul de chiftele LB care a cochetat cu dezastrul 2 sezoane la rand si impreuna cu impresarul au facut prapad iar acum vine MR care face la fel. Bravo tata!Trai pe vatrai la Arad! Se ia jucatorul, se incaseaza banutul, se taie chitanta... Papa bun ,cacao gros ,fotbal p... auza

creeperno534
creeperno534  •  11 Iunie 2023, 22:39

Bravo lui!

george.br
george.br  •  11 Iunie 2023, 21:31

Strambu face mutari-soc. Rezultatul va fi pe masura!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează