FOTBAL  »  Superliga  »  UTA

Jocuri de culise în runda decisivă? Mircea Rednic are alte informații: „Viitorul antrenor va veni la meci!”

FOTO: Facebook @uta1945arad
FOTO: Facebook @uta1945arad

Articol de - Publicat miercuri, 17 mai 2023 18:34 / Actualizat miercuri, 17 mai 2023 18:36

Mircea Rednic (61 de ani), antrenorul celor de la UTA, a prefațat disputa cu FCU Craiova, din ultima etapă a actualului play-out.

  • UTA - FCU Craiova este programat vineri, de la ora 20:00 
  • Arădenii au nevoie de un punct pentru a fi siguri că încheie pe locul 7 în play-out, iar oltenii de un punct pentru a se se clasa deasupra Voluntariului și pentru a fi gazdele barajului de Conference League.

Chiar dacă egalul ajută ambele formații, Mircea Rednic nu ia în calcul această variantă. Crede că fotbaliștii lui FCU Craiova vor fi motivați suplimentar de faptul că Joao Janeiro (41 de ani), viitorul antrenor al echipei, va fi prezent în tribune.

Antrenorul din SuperLiga are contractul pregătit: „Deja i-am propus”
ANTRENOR
Antrenorul din SuperLiga are contractul pregătit: „Deja i-am propus”

Mircea Rednic, înainte de UTA - FCU Craiova: „Sunt prieten cu Mititelu, dar nu are legătură”

„Sunt prieten cu Mititelu, dar nu are nicio legătură una cu alta. Vedeți și situația lor, au anunțat deja antrenorul. Din informațiile mele, viitorul antrenor va veni deja la meci. E clar, jucătorii se gândesc să impresioneze.

Nu stăm să ne gândim să facem egal, noi mergem la victorie. Eu îmi doresc să facem un meci bun, jucăm acasă, o atmosferă superbă. Suporterii ne vor ajuta. Va fi un atu pentru noi acest meci. Voi băga cei mai buni jucători, nu mă gândesc la baraj”, a spus Mircea Rednic într-o conferință de presă. 

Mircea Rednic a transmis că vrea să evite pe Dinamo la barajul pentru promovarea/menținerea în Liga 1: „E important și locul 13. Una e să joci cu Dinamo, una e să joci cu altcineva. Nu știu dacă Dej își va lua licența. Cei de la Galați au ratat deja două șanse, sunt sigur că toată lumea se va mobiliza și că Oțelul va dori să câștige în ultima etapă”.

Am lucrat cu Aurelian Chițu la Viitorul, am vrut să îl iau cu mine la echipă mai departe. Nu e chiar vârf de meserie, dar simte bine spațiul, are finalizare. Dar nu trebuie să stăm să ne uităm ce joacă adversarul sau să blocăm un singur adversar. Noi trebuie să ne facem jocul. Avem puterea și calitatea să ne impune jocul
- Mircea Rednic, antrenor UTA

VIDEO. Mircea Rednic, antrenor UTA Arad: „Rareș Pop va face la jumătate partea fizică”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

FOTO Cozi imense și scandal la Târgoviște înainte de Chindia - FC Voluntari

Denis Alibec și-a aflat pedeapsa după eliminarea suferită în meciul Universitatea Craiova - Farul

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (10)
aquadig
aquadig  •  18 Mai 2023, 14:28

Strambule, inca o echipa pe care o retrogradezi.

tarnaveanu
tarnaveanu  •  17 Mai 2023, 23:58
Postat de rav410wrc pe 17 Mai 2023, 22:04

Bravos tarnavene, deci suporterii prea inimosi si numerosi le poarta ghinion propriilor echipe ?! ;))) Mai stii ca n-ai dreptate cand o echipa fara suporteri ca RadioErevan a castigat 5 mamaLigi la rand, iar voluntari o alta echipa renumita pt numarul de suporteri (ZERO) ba prinde play-off-ul, ba castiga play-out-ul !? In alta ordine de idei, noi suporterii purtam echipei ghinion, poate pt ca nu noi facem delegarile pt aceste partide, ca de ex. Coltescu care acorda 2 penalty-uri impotriva UTA-ei, ca arbitru VAR, in partida de la Pitesti sau S.Kovacs care, tot ca arbitru VAR, face praf meciul cu RadioErevan din finalul sezonului regulat samd :((((

Ai *** amice, era doar o constatare făcută cu bune intenții.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vichart
vichart  •  17 Mai 2023, 22:58
Postat de lapusneanul pe 17 Mai 2023, 20:35

ești un utist adevărat, adică, fecesebist de mic..hahaha

ironia este bau *** ca tu de cai orice numai dedebist nu,dar cand pierde prin liga a 2-a vitan barzesti plangi. ipocritul ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează