FOTBAL  »  Superliga  »  UTA

Mircea Rednic e deja alături de echipă, după infarct și operație: „Vom scoate rezultat bun la Sepsi”. Când va reveni pe bancă

Articol de - Publicat duminica, 03 septembrie 2023 15:13 / Actualizat duminica, 03 septembrie 2023 16:01

Mircea Rednic, 61 de ani, și-a vizitat elevii înaintea plecării spre Sfântu Gheorghe, s-a adresat echipei după infarct și după intervenția chirurgicală.

Mircea Rednic, 61 de ani, s-a ținut de cuvânt, chiar dacă doctorii i-au spus să evite să se obosească prea mult după infarct și după intervenția chirurgicală. Tehnicianul și-a vizitat jucătorii înaintea deplasării de la Sfântu Gheorghe, pentru etapa cu Sepsi, mai mult a ținut și o scurtă ședință video în perspectiva rundei de luni.

Primul interviu al lui Mircea Rednic după infarct: „Dacă mai întârziam un pic, nu mai aveai cu cine vorbi” + Gluma zilei: „Doctorul mi-a zis să urc, mai bine, două etaje”
INTERVIU
Primul interviu al lui Mircea Rednic după infarct: „Dacă mai întârziam un pic, nu mai aveai cu cine vorbi” + Gluma zilei: „Doctorul mi-a zis să urc, mai bine, două etaje”

Cei de la UTA chiar au postat un video pe Facebook cu vizita la echipă a "Puriului" și modul călduros în care antrenorul a fost primit de colaboratori și jucători. Au fost urale și îmbrățișări, "ne e dor de tine, coach, asta facem!", aplauze în vestiar, în momentul în care Rednic a intrat să țină un scurt speech elevilor săi.

Mircea Rednic, discurs în fața echipei: „Am demonstrat că putem bate echipa de pe primul loc”

"Sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu, chiar dacă un pic obosit, și de la medicamente. Operația a reușit și am ținut să fiu lângă voi. Am venit să vă felicit pentru calificarea din Cupă și încă o dată pentru victoria cu FCSB, mai ales că aveam nevoie, și eu, și voi eram contestați. 

Am demonstrat că putem bate echipa de pe primul loc, , și pentru moralul nostru, și al fanilor. M-ați ținut un pic în stres în victoria cu Dumbrăvița, în Cupă. "Ce fac ăștia ai mei, trebuie să vin la ei?!". Doctorul nu mi-a dat voie să vin, dar sunt alături de voi, cred în voi, vreau să avem continuitate în joc. 

Sunt sigur că vom face un rezultat bun la Sepsi, cea mai completă echipă din România, să avem aceeași ambiție și entuziasm ca la meciul cu FCSB", le-a transmis Rednic jucătorilor săi. 

Mircea Rednic vrea să fie pe bancă începând după reluarea campionatului, de la etapa cu U Cluj, când se va duela cu bunul său amic Neluțu Sabău: "Ce, acum mă vedeți la pat, cu picioarele în sus?!"

Aș veni cu voi la Sfântu Gheorghe, dar e drumul foarte lung, nu e cazul să mă obosesc. Dar, după aia, ne întâlnim. Sepsi a crescut bine, ar fi meritat pe deplin calificarea în grupele europene. Nu au contracte exagerate, acolo se pune baza doar pe performanță.
 

Antrenor cumpătat, Liviu Ciobotariu, cu bun simț, o familie frumoasă, fi-su, Denis, a debutat cu mine la Dinamo. A preluat și o echipă bună, au mai adus jucători pentru o echipă bună de tot.

- Mircea Rednic, antrenor UTA

Mircea Rednic glumeț după infarct și operație: „Doctorul mi-a zis că mai bine urc două etaje!”

Am ajuns la spital, după ce-am simțit o apăsare, două, trei, și la meci, și după, ca să fac un EKG. Când a văzut rezultatul, doctorița de acolo a făcut ochii mari. Cred că nu voi putea uita prea ușor ce ochi mari a făcut. «Cum ați condus până aici?», îmi punea tot felul de întrebări. M-au dus direct la operație.

Probabil, fiind ardelean get-beget, mi-a plăcut întotdeauna păpica, așa că am colesterolul mare. Mi-a plăcut păpica bună. N-am băgat în seamă niciodată anumite semnale. Dar de acum gata, voi avea dietă strictă! Nu cred că voi avea cuvinte să mulțumesc exact domnului doctor Cristian Dină și echipei sale.

Aaa, mi s-a spus că n-am voie să fac sex timp de două săptămâni! Gata, interzis. Bine, doctorul mi-a spus clar: «Dacă vreți să faceți sex, mai bine urcați două etaje, e același efort!». Așa că... Urc două etaje! Mai glumim și noi, crede-mă, am fost cam pe acolo... Mă bucur că m-a ajutat Dumnezeu și mi-a dat în cale oameni minunați care m-au ajutat.

Am primit multe mesaje de la foști elevi, de la echipe, de la prieteni, de la neprieteni, mi-a luat jumătate de zi să le răspund tuturor. Mulțumesc de mesaje!

Citește și alte știri:

EXCLUSIV U Cluj mai dă o lovitură în mercato: un stoper argentinian sosit din prima ligă din Rusia!

EXCLUSIV Daniel Pancu, răspuns frontal pentru Tavi Popescu: „Doamne ferește! Am fost personal să-l văd și a fost pasager pe teren!”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close