FOTBAL  »  Superliga  »  OFERTĂ

EXCLUSIV Mirel Rădoi a refuzat o rocadă spectaculoasă în Superliga: „Nu are voie să mai greșească”

Mirel Rădoi (41 de ani), antrenor liber de contract după despărțirea de CS Universitatea Craiova, a fost pe lista Universității Cluj în această iarnă.
Mirel Rădoi (41 de ani), antrenor liber de contract după despărțirea de CS Universitatea Craiova, a fost pe lista Universității Cluj în această iarnă.

Articol de - Publicat joi, 12 ianuarie 2023 17:47 / Actualizat joi, 12 ianuarie 2023 17:54

Mirel Rădoi (41 de ani), antrenor liber de contract după despărțirea de CS Universitatea Craiova, a fost ofertat de Universitatea Cluj în această iarnă. 

Universitatea Cluj s-a văzut într-o postură ingrată în această iarnă, aceea de a-și căuta antrenor după plecarea lui Eugen Neagoe la CSU Craiova. Conducerea „șepcilor roșii” a încercat o rocadă spectaculoasă. Mirel Rădoi, fostul tehnician al grupării oltene, a fost abordat. 

Au trecut la fapte! » Clubul din România preluat de italieni l-a numit antrenor pe cvadruplul campion cu Porto: „Nu e o decizie economică! Construim ceva important”
NUMIRE
Au trecut la fapte! » Clubul din România preluat de italieni l-a numit antrenor pe cvadruplul campion cu Porto: „Nu e o decizie economică! Construim ceva important”

Din informațiile Gazetei, Mirel Rădoi a refuzat oferta primită din partea Universității Cluj. De vină a fost incertitudinea din clasament, doar locul 14 ocupat în acest moment de noua echipă a lui Ioan Ovidiu Sabău. 

Mirel Rădoi, dorit în iarnă la Universitatea Cluj 

„Mirel nu are voie să greșească la o altă echipă după plecarea de la Craiova. Pentru el, la acest moment, potrivită ar fi o formație stabilă, liniștită, un fel de Sepsi.

Universitatea Cluj are o misiune dificilă și Mirel ar fi acuzat pe viitor dacă ar fi preluat echipa și nu ar fi menținut-o în primul eșalon”, a punctat un apropiat al fostului selecționer.

Sabău trebuie să o salveze pe U Cluj 

U Cluj a mers în cele din urmă pe mâna favoritului fanilor. Ioan Ovidiu Sabău are o misiune complicată. „Șepcile roșii” au acumulat doar 19 puncte în primele 21 de runde și se află pe loc provizoriu de baraj.

VIDEO. Romario Pires după revenirea la U Cluj: ”După meciul cu Sepsi mi s-a zis că nu mai sunt dorit! Voiam să plec cât mai repede”

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

„Va fi cutremur!” » MM Stoica îl amenință pe șeful Școlii de Antrenori cu informații compromițătoare: „Ce inepții poate să debiteze!”

Nicolae Dică revine în Liga 1: „Mâine sau poimâine, la antrenamente”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
Baluba
Baluba  •  15 Ianuarie 2023, 09:18

Trista experienta citata deja in articol insa arata ca totusi nu e bine sa aduci la U Cluj antrenori olteni. De ce tot incerca atunci? N'au invatat deja lectia, totusi?

Ioano13
Ioano13  •  13 Ianuarie 2023, 00:21

Venirea lui Radoi la U Cluj ar fi fost o grava eroare a clujenilor. Radoi a fost un fotbalist excelent. Dar, consider ca, deocamdată, Radoi nu face față ca antrenor la echipe din Superliga. Eșecul uriaș la fcsb și apoi la U Craiova stau drept dovezi la afirmația mea. Radoi, din cauza precaritații educației școlare, înțelege mai greu ce trebuie sa facă pentru o cariera remarcabila ca antrenor. De aceea cred ca ar trebui sa meargă la echipe din ligile inferioare, sa citească, sa invete(efectiv) ca un școlar tainele antrenoratului modern. Sa învețe tainele meseriei de la antrenori consacrați. Cred și sper ca în 4-5 ani de practica în ligile inferioare, va putea reveni ca antrenor în Superliga. Are șanse, doar, asa.

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  12 Ianuarie 2023, 21:35

U Cluj , o echipa care umple stadion de 25 .000 de spectatori la echipa de Liga 1 nu se pune problema sa mai rateze obiective , mai ales ca sunt echipe cu multe probleme financiare sau de legalitate la Licentierile FRF. Sunt jucatori de echipe cu 200 de spectatori in spate in Liga 1 care ar alege la orice ora Clujul in viitor. Radoi e un antrenor scump ...asta inseamna ceva pentru U Cluj si pentru viitorul acestei echipe. Bugetele echipelor vor dicta Fotbalul Romanesc si daca cei care vor sa bage bani lasa echipele lor pe antrenori fara Licentieri vor da dovada de multe slabiciuni alocarea sponsorizarilor. Sabau in momentul de fata va aduce mult mai multi bani echipei si doar prin atragerea fanilor conservatori , care de 30-50 de ani urmaresc echipa ! Haide U !!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează