FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - DINAMO 0-3

Miriuță ceartă un jucător după 3-0 cu Sepsi + cum va fi duelul cu Niculescu, antrenorul care îl poate înlocui

Articol de GSP - Publicat luni, 04 decembrie 2017 22:59

Vasile Miriuță a comentat succesul lui Dinamo din deplasare cu Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 3-0. Tehnicianul speră să continue la Dinamo din această iarnă. 

"Era vital să câștigăm pentru a avea în continuare șanse. Sunt mulțumit de ceea ce am văzut. Am avut atitudine. Grupul face diferența peste tot. Nu mă interesează ce fac Astra sau celelalte echipe. Eu am mai spus că trebuie să ne câștigăm jocurile noastre. Degeaba pierd unele dacă noi nu câștigăm.

Mai am două jocuri, apoi îmi doresc să rămân, din tot sufletul. Nu știu ce va fi. Important e să batem în aceste două jocuri. Va fi dificil și cu Voluntari. Întâlnirea cu Niculescu o aștept mai puțin, eu aștept să câștigăm. O să îl strâng în brațe, îl invit la cafea, îl pup pe obraz. E un antrenor bun, îmi este prieten.

Maxi Oliva azi n-a făcut 45 de minute bune, de asta l-am schimbat. Dar se întâmplă, fiecare jucător are zile mai rele. Per total spun că nu merităm să fim în afara play-off-ului", a zis Vasiel Miriuță la TV Digi Sport.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (12)
chris_bu67
chris_bu67  •  05 Decembrie 2017, 12:21

@tihi, lasă-ne cu morala și abureala,povești.Nedelcearu era bine dacă ne arăta un tricou cu Antonescu sau Vlad Țepeș,că ăsta cu Avram i-a deranjat pe secui,nu?.Hai România!Suntem în România.Pe ale voastre nu le vedeți,bă,noi trebuie să trecem cu vederea toate mârșăviile voastre ultra-naționaliste,și noi să tăcem

fcsbnuesteaua
fcsbnuesteaua  •  04 Decembrie 2017, 23:15

*** comentatorul de la digi ...de ce pun astia fcsbisti sa comenteze meciurile lui dinamo

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

indolentu
indolentu  •  05 Decembrie 2017, 12:36
Postat de tihi pe 05 Decembrie 2017, 09:53

Este rusinos,ca echipa militienilor si securistilor a devenit si o echipa rasista de etalon !!! Unii cred,ca Iancu Avram prezentat pe teren de Nedelcearu zis RASISTU, a fost impotriva antrenorului .Tinta a fost Miriuta,el fiind si cetatean maghiar,cu domiciliul in Budapesta,unde se afla familia lui,unde invata copii lui!! Este rusinos,ca un jucator ,un sportiv in loc sa respecta sloganul sportiv international RESPECT, are atitudine nesportiva de sovinist,xenofob si rasist !! Arbitrul din pacate nu a luat atitudine in acest sens,deci s-a complacut cu aceast gest necivilizat,sanctionat foarte drastic de forurile internationale!! Speram,ca conducerea echipei SEPSI OSK va face demeresurile necesare in vederea sanctionarii acestor gesturi necivilizate atat in tara cat si la forurile internationale.Merita acest lucru DINAMO,care este chiar o echipa de play out macar pe nivelul sportivitatii si civilizatiei !

ce faci ba cu afirmatiile astea iriti lumea?aloo moderatori luati aminte ce scrie asta sau ce scrie asta nu intra la incitare instigare si afirmatii nefondate?ce ie sovin xenofob si rasist covalact?ce nu ti convine?aici ie romania si punct

Vezi toate comentariile (12)
Comentează