FOTBAL  »  Superliga  »  CORONAVIRUS

Dezvăluiri tulburătoare ale unui fost mare fotbalist român infectat cu COVID-19: „11 zile nu am mâncat nimic, îmi dădeau medicamente de SIDA, cancer, sifilis”

Miroslav Giuchici (dreapta), a trecut printr-o luptă grea împotriva COVID-19
Miroslav Giuchici (dreapta), a trecut printr-o luptă grea împotriva COVID-19

Articol de GSP - Publicat luni, 18 mai 2020 21:44

Miroslav Ghiuchici (66 de ani), fost mare fotbalist la Timișoara, a dezvăluit calvarul prin care a trecut după ce a fost infectat cu COVID-19.

Familia Giuchici a fost lovită serios de noul coronavirus: 5 dintre membrii săi au fost depistați pozitiv cu virusul la începutul lunii aprilie, inclusiv Miroslav jr., fost fotbalist al Stelei. Între timp, seniorul Giuchici s-a vindecat și a povestit greutățile prin care a trecut.

Culmea că mama mea, de 88 de ani, și nevasta mea, cu atac cerebral și la pat, nu au luat, pe când ambii nepoți, fiul meu și eu da. Pe rând am fost internați toți la spital. După 10-11 zile ni s-au făcut teste duble și pe rând ni s-a dat drumul acasă”, a dezvăluit acesta pentru PRO TV.

„Toate 11 zile cât am stat la spital nu am mâncat nimic, absolut nimic. Dimineața îmi dădeau un pumn de medicamente printre care se aflau medicamente de SIDA, cancer, sifilis, paracetamol”, a adăugat el.

Strigătul lui Giuchici: „Nu plec de lângă soția bolnavă!”

La începutul lunii aprilie, „Mima” Giuchici dezvăluia pentru GSP situația extrem de dificilă în care se afla. Depistat pozitiv, fostul fotbalist refuza să meargă la spital. Voia să rămână acasă, pentru a le avea în grijă pe mama și pe soția sa.

VIDEO EMOȚIONANT. Nu există obstacol peste care să nu trecem! România va fi și mai puternică!

Citește mai multe știri de actualitate:

Lovitură neașteptată pentru Simona Halep! Statul român vrea s-o execute silit

CORONAVIRUS. Ultima oră » Bilanț în România: 165 de cazuri noi de coronavirus în ultimele 24 de ore

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (5)
484647715224966
Marian Boeangiu  •  19 Mai 2020, 01:57

Daca inteleg bine toti cei din familia lui au fost testati pozitiv dar nu au avut simptomatologie de viroza . Pai asta nu e boala ,au fost purtatori SANATOSI ! Ce au putut "trata" ? Nu exista medicamente care sa "omoare" virusi. Dupa un timp mai lung sau mai scurt ,leucocitele din sange ,sub amenintarea virusului produce anticorpi. O perioada ,cand procesul este in lucru, in sange exista atat virusi cat si anticorpi. Dupa o petioada virusii sunt eliminati. Devii "sanatos" . Confuzia care trebuie eliminata pentru ca intretine o teama nejustificata este reprezentata de faptul ca cei ce sunt "pozitivi" sunt socotiti bolnavi si sunt in mare pericol. FALS !!! Sunt putine situatiile dramatice ,ce pun viata in pericol dar sunt si trebuie tratate cu seriozitate dar fara panica si mai ales fara manipulare cum lasa sa se inteleaga titlul acestui articol. Asa mi se pare corect.

amant
amant  •  19 Mai 2020, 00:30
Postat de magic4ever pe 19 Mai 2020, 00:09

Sanatate!

Bine ca a scapat, asta e tot ce conteaza!

amant
amant  •  19 Mai 2020, 00:29

Pai ar trebui sa multumesti Domnului ca nu a luat o batranica si bolnava! Nu inteleg ce te plangi atat, poate nu va mai imbolnaviti si nici n-ati sta pe aparate din ce am inteles.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează