FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - FCSB

MM Stoica, discurs dur înainte de Voluntari - FCSB » De ce Pintilii n-a venit la flash-interviu: „S-a săturat!”

Mihai Stoica / Sursă foto: Imago Images
Mihai Stoica / Sursă foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 12 februarie 2023 19:10 / Actualizat duminica, 12 februarie 2023 19:48

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a surprins înaintea meciului cu FC Voluntari. Oficialul roș-albaștrilor și-a făcut apariția la flash-interviuri, unde ar fi trebuit să apară, în mod normal, antrenorul de facto Mihai Pintilii.

MM a explicat motivele pentru care Pintilii nu a dorit să vină să dialogheze cu presa. Acesta ar fi deranjat de toate discuțiile iscate în jurul prezenței sale pe banca FCSB-ului și a preferat să spună pas obișnuitului interviu oferit televiziunilor înaintea meciurilor. 

„I-am dat un picior în gură lui Bumbescu de nu și-a dat seama cu ce l-am lovit!” » Dezvăluire despre un conflict incredibil în vestiarul Stelei
STEAUA
„I-am dat un picior în gură lui Bumbescu de nu și-a dat seama cu ce l-am lovit!” » Dezvăluire despre un conflict incredibil în vestiarul Stelei

Pintilii nu mai vrea să dialogheze cu presa

Pintilii e și el om și s-a cam săturat de toată telenovela asta, s-a săturat de tot ce se spune și tot ce se scrie! Normal că-l deranjează. El a răspuns solicitărilor de a apărea la flash-interviuri, însă acum am venit eu, nu am treabă cu presiunea. Eu am carapace”, a spus MM Stoica, la microfonul Orange Sport. 

Mihai Stoica mizează pe Florinel Coman

MM Stoica a vorbit și despre rezultatele înregistrate în această etapă, prefațând apoi duelul de la Voluntari.

„Era etapa perfectă dacă bătea FC Argeș (n.r. - pe Farul, meci încheiat 0-0). Apoi, niciun rezultat n-are valoare dacă noi nu câștigăm aici. Ne-a fost mai mereu greu pe acest stadion, dar sper să ieșim din tipare și să facem un meci bun, să fim măcar 75% din ce am jucat cu CFR. 

Spuneam înaintea meciului de la Cluj că băieții au trecut ușor peste drama pe care au trăit-o în ultimele secvențe ale meciului cu Farul și așa a fost. Mă bazam pe faptul că băieții s-au antrenat foarte bine. Mă bucur ca au arătat foarte bine pe terenurile sintetice pe care s-au antrenat, fiindcă celelalte au fost înghețate, iar Coman a fost top la fiecare antrenament. Sper și cred că va rezolva acest meci. A fost într-o formă de excepție”.

E indecent să discutăm despre titlu, având în vedere că noi suntem la acest moment departe și de Farul, dar și de CFR Cluj.

- Mihai Stoica, manager general FCSB

VIDEO Suporterii celor de la FC Voluntari, show înaintea partidei cu FCSB

Citește și alte știri despre FCSB: 

Schimbarea tactică pregătită de Gigi Becali la FCSB, criticată de un fost jucător: „Iar îl zăpăcește! Asta este politica ultimilor 7 ani, de când nu a mai luat campionatul”

Mihai Stoica, ironie după înfrângerile suferite de Rapid și CFR Cluj » Ce mesaj a avut oficialul de la FCSB

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (19)
paolo11
paolo11  •  13 Februarie 2023, 04:53

***...Vine falimentul?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

VanBasten
VanBasten  •  12 Februarie 2023, 20:48
Postat de valeri_gazzaev pe 12 Februarie 2023, 20:17

S-a saturat de ce? S-a suparat, poate. E si el saracu' suparat ca nu il lasa astia in pace cu licenta. La ce mai trebuie domne', carte? Nu il are pe nea jiji in loja, care ii da schimbarile? Ce aveti cu saracu' baiat? Nu vedeti ca cedeaza nervos? Nu mai face fata. Sunt foarte fragili fecesebistii. Sensibili :)))

Un fecesebist merge la psihoterapie. Dupa doua luni, terapeutul se sinucide.

VanBasten
VanBasten  •  12 Februarie 2023, 20:43
Postat de superstark pe 12 Februarie 2023, 20:19

Uitati aici definitia onoarei, dupa dictionarul fecesbist, din care rand00m isi trage linia vietii, la fel ca toti fecesebistii antistelisti colindatori. Mihai Stoica: "Cat timp la FC Fcsb Popesti-Leordeni va fi Gigi Becali, eu nu voi mai merge acolo. Daca as avea de ales intre a sta intr-o cutie de carton si a lucra cu Gigi Becali, as alege prima varianta."

Onoarea lui valoreaza cateva mii de euro pe luna.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează