FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

O formație din Superligă l-a dezamăgit crunt pe MM Stoica: „O deziluzie! S-a prezentat lamentabil”

Mihai Stoica / Captură Orange Sport
Mihai Stoica / Captură Orange Sport

Articol de - Publicat luni, 24 iulie 2023 18:00 / Actualizat marti, 25 iulie 2023 09:46

Pus să analizeze meciurile văzute de la reluarea Superligii, Mihai Stoica, managerul general al vicecampioanei FCSB, s-a pronunțat pe marginea luptei la vârf din campionat, nominalizând și echipele care l-au dezamăgit în primele două etape.

MM Stoica e convins, în primul rând, că play-off-ul va avea aceeași configurație ca-n sezonul anterior și afirmă că U Cluj, echipa antrenată de fostul colaborator Toni Petrea, e echipa care l-a dezamăgit cel mai mult în primele două runde.

Pierdere imensă pentru FCSB » Omul-momentului nu poate evolua cu CSKA 1948 Sofia! Informația venită de la UEFA
FCSB
Pierdere imensă pentru FCSB » Omul-momentului nu poate evolua cu CSKA 1948 Sofia! Informația venită de la UEFA

MM Stoica, dezamăgit crunt de Universitatea Cluj: „O deziluzie!”

Nu văd cum ar putea să încapă altcineva în play-off față de cele de anul trecut (n.r.  - FCSB, Craiova, Sepsi, CFR, Farul și Rapid). Nu prea văd cum. 

În schimb, am văzut echipe la care nu mă așetptam să se prezinte atât de modest. Mă refer în principal la Poli Iași și la UTA, dar și la U Cluj. Mi s-a părut că U Cluj începuse foarte bine în meciul cu Petroul (n.r. - din prima etapă, încheiat 1-1), dar a fost o deziluzie aserară (n.r. - cu Rapid). S-au prezentat lamentabil, o spun chiar dacă sunt acolo jucători cu care am lucrat, antrenori la care țin foarte mult. (...)

Nici Botoșani nu mi s-a părut extraordinară. Surprizele mi s-au părut victoriile reușite de Farul cu echipa de rezerve, două victorii cu echipe grele (n.r. - Hermannstadt și Voluntari) O surpriză plăcută mi s-a părut Oțelul Galați, care merita să câștige (n.r. - în prima etapă cu UTA)”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

U Cluj, un singur punct după primele două etape

Preluată de Toni Petrea în vară, U Cluj a început sezonul rău, 1-1 cu Petrolul, 0-3 cu Rapid.

Tehnicianul care i-a preluat pe „studenți” în acestă vară s-a declarat dezamăgit de prestația elevilor săi: „Repriza a doua a fost dezamăgitoare pentru mine. M-a dezamăgit un pic atitudinea din repriza a doua. Nu am arătat ca o echipă, ca un grup, și adversarul a profitat de acest aspect

Nu știu dacă este nevoie de mai mult timp, important este ca fiecare jucător care intră pe teren să înțeleagă că nu singur poate rezolva un meci. Trebuie să fim un grup, o echipă. Aici trebuie să lucrăm foarte mult.”, a transmis Petrea la PrimaSport.

VIDEO Gigi Becali anunță: „Facem cerere să jucăm în Ghencea

Citește și alte știri de actualitate: 

Ce ar aștepta-o pe FCSB în turul 3 din Conference! Duel cu o echipă ce propune un mix incredibil: Academia de vis a Africii + un transfer de top din Bundesliga

Duckadam a identificat o mare problemă la FCSB: „Greșește mult, e prea sigur că nu-l schimbă nimeni”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (3)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  25 Iulie 2023, 08:37

gsp loveste din nou. Preluată de Toni Petrea în vară, U Cluj a început sezonul rău, 1-1 cu U Cluj

Eu2306
Eu2306  •  24 Iulie 2023, 20:38
Postat de dobrin pe 24 Iulie 2023, 19:50

Aia care au antrenori cu scoala lui Becali sunt in cel mai mare pericol de retrogradare. Si noua Vintila ne-a pus bomboana pe coliva.

Sunt oameni cu duhovnic:)))pacifisti

dobrin
dobrin  •  24 Iulie 2023, 19:50

Aia care au antrenori cu scoala lui Becali sunt in cel mai mare pericol de retrogradare. Si noua Vintila ne-a pus bomboana pe coliva.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează