FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Vești mari pentru FCSB: două reveniri importante pentru meciul cu Farul

MM Stoica, managerul de la FCSB, a anunțat că Octavian Popescu (20 de ani) și Malcom Edjouma (26) vor fi disponibili pentru meciul cu Farul/ foto: Imago Images
MM Stoica, managerul de la FCSB, a anunțat că Octavian Popescu (20 de ani) și Malcom Edjouma (26) vor fi disponibili pentru meciul cu Farul/ foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 10 aprilie 2023 21:00 / Actualizat luni, 10 aprilie 2023 21:49

MM Stoica, managerul de la FCSB, a anunțat că Octavian Popescu (20 de ani) și Malcom Edjouma (26) vor fi disponibili pentru meciul cu Farul.

  • FCSB - Farul, în etapa #4 din play-off, are loc pe 17 aprilie, de la ora 20:30. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1

Popescu a absentat la partidele cu Sepsi (2-1) și CFR Cluj (1-1), din cauza unei entorse la gleznă suferită în meciul României cu Belarus (2-1). Edjouma a avut o toxiinfecție alimentară înainte de derby-ul roș-albastrilor cu CFR și nu a făcut deplasarea la Cluj.

Mihai Stoica îl face praf pe Dan Petrescu: „E jenant, ridicol! În 30 de ani nu am auzit așa ceva”
CFR - FCSB 1-1
Mihai Stoica îl face praf pe Dan Petrescu: „E jenant, ridicol! În 30 de ani nu am auzit așa ceva”

Și Adrian Șut a avut probleme medicale și a putut juca doar o repriză împotriva ardelenilor, fiind schimbat la pauză cu Dawa.

Șut, Edjouma și Tavi Popescu, disponibili pentru FCSB - FARUL

„Până la meciul cu Farul, Șut și Octavian Popescu vor fi bine. Și Edjouma își va reveni. Tavi nu era refăcut complet acum. Ne-a prins rău de tot meciul de la Cluj. 

Boateng a fost o absență mare pentru CFR, dar Cvek și Muhar au făcut un joc bun. Noi am fost fără Tavi Popescu, fără Edjouma, care a fost catalizatorul echipei în 2023 și golgeterul nostru. Și cu Șut nerefăcut complet. 

Edjouma a avut o toxiinfecție. Sâmbătă dimineață ne-a informat că nu se poate ridica din pat. A mâncat în oraș ceva care nu i-a picat bine. N-ai ce să faci, sunt puțini cei care nu mănâncă fast-food”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

VIDEO. Florinel Coman, declarații după partida cu CFR: „Am făcut o primă repriză extrem de slabă”

Citește și:

Echipa din Liga 1 remarcată de MM Stoica: „E o surpriză colosală”

Amenințat de retrogradare, Dică își pregătește demisia: „Jucătorii spun că-și doresc, dar nu fac nimic!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
johny2003
johny2003  •  11 Aprilie 2023, 07:42

Eu cred ca Edjouma s-a suparat ca *** il scoate din echipa mereu si s-a dus sa manice fasole cu ciolan, la popota lui Talpan! Numa ca fasolea era stricata...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Hotdobitok
Hotdobitok  •  10 Aprilie 2023, 21:59

Oaie, esti mereu aici !

Hotdobitok
Hotdobitok  •  10 Aprilie 2023, 21:58

Barligea,!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează