FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Anunț din interiorul FCSB: „Exclus! Gigi Becali nu va face asta vreodată”

Jucătorii de la FCSB, după 1-0 cu Petrolul/ foto Raed Krishan (GSP)
Jucătorii de la FCSB, după 1-0 cu Petrolul/ foto Raed Krishan (GSP)

Articol de - Publicat joi, 07 martie 2024 14:40 / Actualizat joi, 07 martie 2024 15:49

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, a explicat că roș-albaștri nu vor primi niciodată bonusuri de la Gigi Becali pentru performanțele din campionat.

Patronul de la FCSB a ales să le dea bonusuri jucătorilor doar când aceștia ajung în grupele unei competiții europene. De exemplu, dacă vor lua campionatul, dar vor rata grupele europene, nu vor primi bonusuri.

Gigi Becali, prima mutare din vară la FCSB: „E jucătorul nostru”
FCSB
Gigi Becali, prima mutare din vară la FCSB: „E jucătorul nostru”

MM Stoica: „Cât e Gigi Becali la FCSB, nu vor fi prime”

„Categoric ar fi altă motivaţie pentru jucători dacă le-ar da prime, orice fel de sistem de premiere am avea.

Dar cât timp Gigi Becali va fi patronul FCSB-ului, nu va da bonusuri decât dacă echipa se va califica în grupele unei competiţii continentale, asta e condiţia”, a declarat MM Stoica, potrivit orangesport.

Va avea FCSB stadion propriu? MM Stoica a oferit răspunsul

FCSB joacă pe Arena Națională atunci când e gazdă, iar când nu e posibil apelează la Ghencea sau Arcul de Triumf. MM Stoica a fost întrebat dacă FCSB va avea stadion propriu. A răspuns clar „nu” și a oferit și motivul

„Ar fi o investiţie nerentabilă. De ce primesc întrebarea asta atât de des? Există vreo altă echipă din Bucureşti care are stadion propriu? Există vreo echipă care să îşi facă stadion din banii proprii? Vreau şi eu să văd în România că se întâmplă ce s-a întâmplat cu Arsenal în Londra sau cu Juventus în Torino.

Nu sunt bani pentru aşa ceva. Un stadion costă 100-150 de milioane de euro. De ce să investeşti o sumă atât de mare, pe care n-o poţi recupera niciodată?”, a declarat Mihai Stoica, potrivit sursei citate.

Match Quiz Rapid - FCSB

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul Rapid - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Gigi Becali anunță din nou că dă cu artificii în play-off: „O să fie pregătite de la al treilea meci. Ceva spectaculos o să fie, n-ați văzut în viața voastră așa ceva”

Citește și:

Florin Talpan a câștigat cu FCSB și intră în război cu MApN: „E inadmisibil așa ceva”
PROCES
Florin Talpan a câștigat cu FCSB și intră în război cu MApN: „E inadmisibil așa ceva”
Arbitrul din România care a refuzat o mită de 100.000 de lei: „Am anunțat Federația! A venit cu banii direct”
PRIETENII LUI OVIDIU
Arbitrul din România care a refuzat o mită de 100.000 de lei: „Am anunțat Federația! A venit cu banii direct”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
1945sv0509
1945sv0509  •  07 Martie 2024, 17:15

E clar ca un stadion ar fi o investitie inutila pentru o echipa ce va disparea odata cu marele academician de Jilava.

DrJivago23
DrJivago23  •  07 Martie 2024, 16:12

Un neica-nimeni , acum pe Digi 1 , un individ care a ingropat de mai multe ori Nationala, din postura de portar-strecuratoare, gavarește ca isi doreste ca in meciul de sambata, Steaua ori sa piarda, ori sa se accidenteze niste jucatori importanti din cadrul ei... Inadmisibil, infiorator cum gandeste acest minoritar !!! Ar trebui reclamat la Comisii sau facuta plangere penala de catre presedintele Consiliului de Administratie!! Dar M Stoica in afara faptului ca, doarme pe el si se ocupa de o miștocareala ieftina si subtire demna de un cocalar , nu face nimic... Doar se maimuţareste cand inscriu baietii sau se lauda , cat e el de ortoman. A mai zis el, ca da in judecata pe un pseudo ziarist, care se lauda ca ne rupe picioarele daca ne prinde prin boscheti.. Dar memoria lui M Stoica e scurta, in schimb nu uita sa -i gaseasca fiicei lui un loc de munca bănos si numai in ograda lui Becali...

stefanf78
stefanf78  •  07 Martie 2024, 16:12
Postat de ionutplural pe 07 Martie 2024, 15:38

Exista meme, nu mai umbla cu niznaiul. Viitorul are stadion propriu, construit din banii lui Hagi. Nea Gigi e prea zgarcit ca sa isi faca stadion.

Ăla e exceptia, nu regula. Un stadion mic. Domnul Hagi, dealtfel, se tot plânge că nu mai are bani, deci memeul are dreptate, și așteaptă ca autoritățile locale să construiască noul stadion în Constanța și așteaptă alți investitori alături de el la echipă. Are memeul bubele lui, dar aici are dreptate: nicio echipă nu își permite să construiască stadion din fonduri proprii. Spor!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează