FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica a reacționat după ce Gigi Becali a anunțat că-l vinde pe Compagno: „Dacă i se pune pata, e greu să îl mai convingi”

Andrea Compagno // FOTO: Imago
Andrea Compagno // FOTO: Imago

Articol de - Publicat vineri, 05 ianuarie 2024 21:29 / Actualizat vineri, 05 ianuarie 2024 23:02

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a comentat declarațiile lui Gigi Becali privind plecarea lui Andrea Compagno de la roș-albaștri. 

În această seară, Becali a anunțat că are ofertă de 500.000 de euro pe Compagno și este gata să-l cedeze pe atacantul italian, căzut în dizgrație. 

Mihai Stoica l-a atacat în direct pe Thomas Neubert: „Declarații rupte de realitate! Trebuia să-mi ceară permisiunea să vorbească”
FCSB
Mihai Stoica l-a atacat în direct pe Thomas Neubert: „Declarații rupte de realitate! Trebuia să-mi ceară permisiunea să vorbească”

Mihai Stoica a vorbit despre cum gândește Becali plecarea italianului de la FCSB și cum este greu ca un jucător intrat în colimatorul patronului să mai rămână la FCSB. 

„Gigi face calculul așa: 500.000 de euro+ salariul pe care îl mai are de 2 ani jumătate. Dacă i se pune pata pe un jucător e foarte greu să-l mai convingă cineva. Uite exemplul Djokovic. Mie mi-a plăcut. 

Să zicem că nu mai era în viziunea nimănui un titular clar, dar putea să te ajute. Dar Gigi a zis că nu îl mai vrea, el dă banii”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport. 

Compagno pleacă de la FCSB

„Pe Compagno am cerut 500.000 de euro. Azi m-a sunat Giovanni, Impresarul lui mi-a zis că are o echipă, Giovanni că are și el. Mâine sau poimâine, probabil voi rezolva”, a declarat Gigi Becali. 

Andrea Compagno a bifat 22 de meciuri în acest sezon, 15 ca titular, în tricoul FCSB. Bilanțul: 4 goluri, toate în Liga 1, Dacă transferul se concretizează, la Bari ar fi coechipier cu un alt ex-FCSB-ist, Malcom Edjouma. El a mai fost în vederile a două cluburi din Serie B, Palermo și Spezia.

Compagno, surprins în vacanță în tricoul altei echipe! Fostul coleg i-a scris pe Instagram: „Te rog, rămâi la Steaua!”

FCSB se reunește pe 8 ianuarie, iar până la reluarea pregătirii, Compagno s-a relaxat în Madagascar. 

În una dintre imaginile publicate, Compagno poartă tricoul lui Real Madrid din sezonul 2015/2016, cel pentru meciurile din deplasare.

În secțiunea de comentarii și-a făcut apariția Lorenzo Paramatti, fostul lui coleg de la FCU Craiova, legitimat în prezent la Maccabi Petah Tikva. El a scris: „Te rog rămâi la Steaua... ești idolul meu, sunt mândru de tine. Haide Compagno”.

Andrea Compagno: „La FCSB am atins maximum!”

Andrea Compagno (27 de ani) spunea la început de noiembrie 2023 că după FCSB nu va mai juca la alt club din fotbalul românesc.

„Nu voi mai juca la altă echipă în România după ce plec de la FCSB. Dacă am ajuns să joc la FCSB, echipa cea mai mare, cu cei mai mulți și fanatici suporteri, înseamnă că am atins maximum în fotbalul românesc”, a declarat Andrea Compagno, potrivit Fanatik.

Bursa transferurilor la FCSB:

  • ANTRENOR: Elias Charalambous (confirmat)
  • VENIRI: Baba Alhassan (Hermannstadt), Luis Phelipe (Poli Iași)
  • PLECĂRI: -

VIDEO Bănel Nicoliță, mulțumit de jocul lui FCSB: „Și-au revenit repede”

Citește și: 

Gigi Becali anunță primul transfer important de la FCSB: „Azi m-a sunat Giovanni! Am cerut 500.000 de euro, îl dau”
FCSB
Gigi Becali anunță primul transfer important de la FCSB: „Azi m-a sunat Giovanni! Am cerut 500.000 de euro, îl dau”
Antrenorul care nu este impresionat de randamentul lui Florinel Coman: „Este încă o speranță, nu o certitudine”
FCSB
Antrenorul care nu este impresionat de randamentul lui Florinel Coman: „Este încă o speranță, nu o certitudine”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (5)
contrabas3
contrabas3  •  06 Ianuarie 2024, 18:58

*** Jijiii nesimțitule, te simți complexat în fața lui Compagno, din cauză că are caracter și coloană vertebrală și nu e slugarnic, cum sunt ceilalți pe care îi păstorești la FCSB? De asta îl dai afară? După înjumătățirea punctelor ne bate CFR de două ori și iar terminăm pe locul doi! M-am scârbit de faptele de rușine ale lui Jijiii!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Banila13
Banila13  •  06 Ianuarie 2024, 07:25

Dăm ofrandă zeilor să i se pună pata lui Jiji pe mm și Nimiculescu

istet10
istet10  •  06 Ianuarie 2024, 00:12
Postat de cirus11 pe 05 Ianuarie 2024, 22:47

Cu management de tipul asta nu a mai luat titlul de un deceniu...

Corect.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează