FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica le răspunde suporterilor care l-au acuzat că a generat conflictul dintre Gigi Becali și Keseru: „Le lipsesc multe informații”

Mihai Stoica // Foto: GSP
Mihai Stoica // Foto: GSP

Articol de GSP - Publicat joi, 10 februarie 2022 17:51 / Actualizat joi, 10 februarie 2022 18:29

Mihai Stoica (56 de ani), managerul general al celor de la FCSB, a răspuns acuzaților făcute de suporterii roș-albaștrilor, prin vocea liderului de galerie, Gheorghe Mustață. Fanii îl acuză că a contribuit la conflictul dintre patronul echipei, Gigi Becali, și Claudiu Keseru.

Printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, Mihai Stoica a povestit cum s-a implicat în ambele transferuri ale lui Keseru la FCSB și a lămurit situația actuală a atacantului. Reacția managerului general al celor de la FCSB a venit în urma unei declarații lui Gheorghe Mustață, liderul de galerie al echipei, care a insinuat că Mihai Stoica ar fi contribuit la conflictul dintre Keseru și Gigi Becali.

Enes Sali, la un pas de un transfer de răsunet! » Detalii de la negocieri: cât solicită Hagi în schimbul puștiului-minune de la Farul
TRATATIVE
Enes Sali, la un pas de un transfer de răsunet! » Detalii de la negocieri: cât solicită Hagi în schimbul puștiului-minune de la Farul

MM Stoica îi răspunde lui Gheorghe Mustață

Gheorghe Mustață a declarat că, deși Keșeru este unul dintre preferații fanilor, atacantul este „distrus de altcineva”.

Keseru este iubit de noi, distrus de altcineva. Un băiat extraordinar şi care ne poate ajuta foarte mult. Din păcate, nu e cineva pe lângă Gigi să-i spună asta. I-am mai zis eu multe când am vorbit în acest sens.

Sper să înțeleagă că suntem alături de el, să se pregătească bine şi să-şi facă treaba de fotbalist. Mai sper să fi fost o strategie să nu-l folosească împotriva echipei de pe ultimul loc”, a declarat Gheorghe Mustaţă, la Radio Sport 1.

Mihai Stoica s-a simțit vizat de remarca liderului de galerie și a reacționat prompt printr-un mesaj pe pagina sa de Facebook.

Văd că s-a dezvoltat un mare caz Keșerü și deduc din ce insinuează unii, fără să-mi pronunțe numele (cuz it’s mainstream lately), că eu aș fi contribuit la presupusul conflict dintre fotbalistul nostru și patron. Dacă Mustață se referea la altcineva, îi prezint scuzele mele. 
1. Ianuarie 2014. Deși existau alternative agreate de patron și antrenor (se discuta chiar de Alibec și Mutu), eu mi-am impus punctul de vedere și l-am adus liber pe Claudiu Keșerü. Win win situation. Pentru el și pentru noi. M-am implicat, altfel nu se realiza. 
2. Iunie 2021. Am discutat despre revenirea lui, dar era imposibil de readus de la Ludogorets, cei de acolo îi propuseseră chiar să rămână în cadrul clubului. M-am implicat. 
3. Septembrie 2021. Am revenit cu oferta și Cleo a semnat. M-am implicat și atunci. 
4. Ianuarie 2022. Keșerü a fost titular în cel mai important meci al începutului de an, cu CFR, deși patronul anunțase că nu se va mai conta pe el. Iarăși m-am implicat, transmițându-i patronului că Cleo se pregătește exemplar și că antrenorii considerau că e cea mai bună soluție, asta fiind și opinia mea. 
Azi. În modulul tactic pe care-l abordăm în debutul partidelor joacă un singur atacant de careu. Variantele sunt Dumiter, Keșerü și Ianis Stoica. A mai jucat pe poziția asta Florin Tănase, susceptibil de a evolua atacant și în echipa națională. A mai făcut-o și Coman. Așadar, concurența e acerbă. Joacă cine se consideră că dă cel mai bun randament, indiferent dacă are 19 sau 35 ani. Eu nu mă implic în alegerile antrenorilor și nu pot cenzura modul în care se exprimă public patronul. Îmi fac cunoscute opiniile când sunt întrebat.
 Dacă are cineva implicat ceva să-mi reproșeze, sunt - cu excepția a cca 4 ore din 24 - pe Whatsapp. Cu mențiunea că nu ascult vocale. Nici consoane. E pe scrise la mine. Părerile suporterilor m-au interesat mereu, nu le ignor nici acum. Doar că multora le lipsesc multe informații, iar unele sunt - cu tot respectul - chiar de uz intern.

- Mihai Stoica, manager general FCSB

Citește și alte știri din Liga 1:

Nou patron în Liga 1? » „E român, mâine va avea loc o discuție concretă”

Roger, de-acum la CFR Cluj! Balaj a făcut anunțul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
1594919290584499
Romica Marcut  •  11 Februarie 2022, 07:39

Ce altceva poate sa provoace decat conflicte,cu Dan Petrescu cu alti conducatori de club cu galerii cu fotbalisti *** ....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

torinezul
torinezul  •  10 Februarie 2022, 18:42

Mm RO/MC/ARTO/N, poliglotul.Auzi la el "cuz it’s mainstream lately". Doamne, cata ....... ( completati voi pe linia punctata). Nu inteleg supararea puscariasului Mustata pe puscariasul Mm RO/MC/ARTO/N? Bretonel Mm RO/MC/ARTO/N nu decide nimic la FCSB. El doar li/n/ge, ce e de l/in/s.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează