FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

Motiv comic pentru eșecul lui Mihai Bordeianu în Arabia Saudită: „Au crezut că e atacant” + detalii despre transferul lui Olimpiu Moruțan în Golf

Articol de GSP - Publicat luni, 08 februarie 2021 10:05 / Actualizat luni, 08 februarie 2021 11:11

Mijlocașul defensiv Mihai Bordeianu (29 de ani) a revenit la CFR Cluj în ultima zi de mercato, după 4 luni petrecute la Al Qadisiyah, în Arabia Saudită. Florin Vulturar, impresarul jucătorului, a intervenit în această dimineață la emisiunea GSP Live și a dezvăluit motivul pentru care fotbalistul s-a întors la CFR Cluj, dar a oferit detalii și despre Olimpiu Moruțan.

Mihai Bordeianu a revenit la CFR Cluj sub formă de împrumut până în vară, iar motivul pentru care a fost cedat de Al Qadisiyah este incredibil: oficialii din Arabia Saudită credeau că Bordeianu poate evolua pe poziția de atacant.

Florin Vulturar: „Au crezut că Bordeianu e atacant”

„Bordeianu s-a întors înapoi la Cluj, la 4 dimineața. A revenit împrumut până în vară. E o problemă delicată în Arabia cu numărul de străini. Când l-au cumpărat, nu știau dacă e mijlocaș sau atacant. Când am auzit ulterior, m-am și speriat. Ei au crezut că poate să joace și atacant. A fost foarte ciudat. 

Aveau mare nevoie de atacant și au crezut că e mai bine să joace la Cluj până în vară, când cel mai probabil se va întoarce în Arabia Saudită. Acum e cel mai bine plătit jucător din campionatul intern”.

Florin Vulturar: „A căzut transferul lui Moruțan în zonele arabe”

„Au căzut discuțiile cu Moruțan pentru transferul său în zonele arabe. Nici nu se mai pune problema să plece în zona respectivă după ce a pățit Bordeianu. Pentru el, e mai bine să rămână în Europa”, a spus Vulturar.

VIDEO. Florin Vulturar, despre transferurile lui Bordeianu și Moruțan: „Ar fi mai bine să rămână în Europa”

Citește și alte știri din Liga 1:

Istvan Kovacs, acuzat după UTA - Hermannstadt: „Nici câinelui meu nu-i spun așa ceva!” » Ilie Dumitrescu, revoltat: „Cum să faci asta?”

NOTE GSP: Un jucător de la FCSB, cel mai slab de pe teren în meciul cu Academica Clinceni! Cum s-a descurcat debutantul Haruț

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
forzzainter
forzzainter  •  08 Februarie 2021, 11:59

Pai si tu in calitate de "impresar", dc nu ai lamurit oamenii aia ca joaca doar mijlocas defensiv? Interesul tau era sa.i prostesti, sa pui mana pe cascaval, nu? Tipic romanesc.

ionica007
ionica007  •  08 Februarie 2021, 11:21
Postat de dakesis pe 08 Februarie 2021, 11:01

Ah, pai atunci Morutan ar fi numai bun acolo. Poate juca linistit ca portar, plonjeaza foarte spectaculos in careu:))

Nu cred ca au nevoie de un circar nereusit...:)... Si acolo se joaca aspru, i-ar sari fulgii si ar naparli dupa doua meciuri...:)... Plus ca nici la ''plonjoane'' nu are talent. Este de ''cascadorii rasului'' sa-i vezi moaca *** cand se tavaleste aiurea in careu. la capitolul ''moaca ***'' are un singur adversar: MiniMee cu matanii, imitatorul jalnic al ciobanului...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dakesis
dakesis  •  08 Februarie 2021, 11:01

Ah, pai atunci Morutan ar fi numai bun acolo. Poate juca linistit ca portar, plonjeaza foarte spectaculos in careu:))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează