FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - SEPSI 0-1

MVP-ul lui Sepsi, luat pe sus în direct » Anunță triumfal: „Nu vreau să ne oprim aici!”

Articol de - Publicat sambata, 08 iulie 2023 23:36 / Actualizat duminica, 09 iulie 2023 00:21

Farul - Sepsi 0-1. Desemnat MVP-ul Supercupei, Marius Ștefănescu a fost în centrul atenței și la interviurile acordate la final. Colegii l-au stropit cu șampanie și s-au năpustit asupra lui chiar în timp ce mijlocașul covăsnenilor se afla în fața camerelor TV. 

Ștefănescu, 24 de ani, care ajunge la patru trofee în tricoul lui Sepsi, speră că ascensiunea covăsnenilor va continua și-n anii următori și explică unde s-a făcut diferența în meciul contra campioanei.

„Suntem fericiți, mă bucur că am început sezonul cu dreptul. Sperăm ca anul viitor să luăm alt trofeu. Am obținut patru trofee în doi ani. Nu vreau să ne oprim aici și sper să mai cucerim și altele.

Am început meciul timorați, s-a văzut că a fost o finală. Dar am început mai bine repriza a doua, am și marcat, apoi am încercat să mai frutificăm șansele avute pe contraatac. A făcut diferența faptul că noi n-am schimbat aproape niciun jucător față de sezonul trecut.

Am schimbat antrenorul, dar, în principiu, suntem aceiași jucători. Mă bucur că am reușit să începem cu dreptul sezonul”, a afirmat Ștefănescu, la flash-interviul de la DigiSport.

Laszlo Dioszegi, one-man-show la festivitate + gest superb al fanilor lui Sepsi

Fiesta câștigătorilor a început la festivitatea de premiere.

De la bucuria lui Sepsi n-avea cum să lipsească patronul Laszlo Dioszegi: omul din fruntea clubului a cântat și a sărit alături de fotbaliștii echipei, la fel cum procedase și la precedentele succese interne.

Bucuria a fost la cote maxime în sectorul ocupat de fanii lui Sepsi. Suporterii veniți de la Sfântu Gheorghe au cântat minute în șir alături de favoriții lor, însă și-au găsit timp și pentru a-i scanda numele lui Gică Hagi, unul dintre cei mai mari fotbaliști români ai tuturor timpurilor.

VIDEO Imagini cu bucuria celor de la Sepsi după câștigarea Supercupei

Citește și alte știri de actualitate: 

FOTO+VIDEO Cine a înmânat Supercupa, de ce a lipsit Burleanu de la meci + două momente tari de la festivitate

VIDEO + FOTO Sepsi este supercampioana României! » Covăsnenii câștigă al 4-lea trofeu din istoria clubului! Semne mari de întrebare pentru Hagi

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează