FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - RAPID 1-2

Fostul stelist, fără milă după FCSB - Rapid: „De cascadorii râsului! Trebuie să dea 10 goluri să se scoată”

Joyskim Dawa, după golul din FCSB - Rapid // foto: Raed Krishan, GSP +37   FOTO
Joyskim Dawa, după golul din FCSB - Rapid // foto: Raed Krishan, GSP

Articol de - Publicat duminica, 05 noiembrie 2023 23:40 / Actualizat duminica, 05 noiembrie 2023 23:50

Nana Falemi (49 de ani), fost jucător la Steaua și FCSB între 1999 și 2005, a analizat înfrângerea suferită de roș-albaștri în derby-ul cu Rapid, scor 1-2.

Fost fundaș central, Falemi nu i-a menajat deloc pe actualii stoperi ai FCSB-ului, Siyabonga Ngezana și Joyskim Dawa, depășiți ușor la ambele goluri ale rapidiștilor.

Dawa a fost eficient în atac, a înscris unicul gol al gazdelor, dar Falemi consideră că „ar trebui să dea 10 goluri ca să se scoată pentru greșelile făcute”.

Le-au întors spatele! » Scenele surprinse pe Arena Națională, imediat după înfrângerea FCSB-ului cu Rapid
FCSB - RAPID
Le-au întors spatele! » Scenele surprinse pe Arena Națională, imediat după înfrângerea FCSB-ului cu Rapid

Nana Falemi, după FCSB - Rapid 1-2: „Chiricheș ar fi fost foarte bun. Dawa și Ngezana au fost de cascadorii râsului”

„Noi, ca organizare defensivă, am fost foarte deficitari. Într-un meci precum acest derby, Chiricheș ar fi fost foarte bun. Mingea a fost mai mult la noi, așa că nu ar fi fost presiune foarte mare pe el, să zici că se accidentează.

Ar fi dat siguranță, ar fi controlat jocul din defensivă, să vină cu superioritate în zona de mijloc. Dawa și Ngezana nu au siguranță.

Rapid nu ne-a dat spații, bravo lor, dar noi puteam produce mai mult din situațiile avute. Nu mi-a plăcut Dawa. Trebuie să dea 10 goluri pentru a se scoate după ce greșeli a făcut. Și el și Ngezana au greșit în seara asta, amândoi au fost de cascadorii râsului”, a opinat Falemi la „Fotbal Show”, emisiunea produsă în parteneriat de PrimaSport și GSP.ro.

Nana Falemi: „Dawa nu e complet, iar la Steaua trebuie să fii”

„Dawa e feblețea mea. L-am apărat tot timpul, are calități fizice, tehnice, face unele lucruri foarte bune, dar la nivel de concentrare și interpretare a jocului e deficitar. Nu e complet, iar pentru Steaua trebuie să fii complet și să iei deciziile rapid.

El și Ngezana n-au mai jucat în meciuri de așa importanță. Aici dacă ai întârziat o decizie cu o fracțiune de secundă, pa, s-a terminat meciul. Cum a fost acum, s-a dus la omul lui Ngezana, l-a lăasat pe Iacob singur, el a băgat-o în poartă (n.r. - la golul 2 al Rapidului). Gata, s-a terminat meciul”, a completat Falemi.

Fostul stelist, fără milă după FCSB - Rapid: „De cascadorii râsului! Trebuie să dea 10 goluri să se scoată”
Nana Falemi, la PrimaSport

Echipa nu pare antrenată bine. Nu are intensitate la antrenamente. În momentul în care ai intensitate, găsești ușor soluțiile în ultima treime. În primele etape găseau ușor drumul spre poartă. Acum arată ca o echipă care se antrenează la ralanti. Octavian Popescu nu a avut viteză, soluții. Trebuie mai multă muncă.

- Nana Falemi, fost jucător la Steaua și FCSB

VIDEO: Papeau s-a distrat cu apărarea FCSB-ului și a deschis scorul

Dawa a alternat momentele bune cu gafele, apărute la reușitele adverse, dar a înscris golul speranței pentru FCSB.

Ngezana a fost exact în multe intervenții, a greșit însă la ambele goluri ale Rapidului.

- Marius Mărgărit, reporter special GSP, în comentariul de la finalul meciului

Citește și: 

Ce a vrut să spună? Declarație cu conotații rasiste la final: „E greu să joci cu doi jucători de culoare pe linia de fund”
FCSB - RAPID
Ce a vrut să spună? Declarație cu conotații rasiste la final: „E greu să joci cu doi jucători de culoare pe linia de fund”
Darius Olaru, cu capul plecat după 1-2 cu Rapid: „Practic, ne-am marcat două autogoluri”
FCSB - RAPID 1-2
Darius Olaru, cu capul plecat după 1-2 cu Rapid: „Practic, ne-am marcat două autogoluri”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (4)
muzzi1
muzzi1  •  06 Noiembrie 2023, 12:46

ma amuza asta cu sa muncim mai mult! pe langa celelalte, am venit sa luam cele trei puncte si luam meci cu meci! parca sunt toti intorsi cu cheita! dar cand pierzi, ce inseamna, ca nu ai muncit? ca ai muncit la misto? ca ai muncit cum se muncea sambata pe vremuri, juma` de zi? cum adica sa muncesti mai mult? nu cari navete, sa zici ca in loc de 10 maine cari 12! munceste mai cu creier, nu mai mult! fa o analiza a ceea ce ai facut gresit si indreapta aia! acum, mai nou, suporterii trebuie sa munceasca mai mult, ca Falemi vorbeste in calitate de privitor!

legio.sud
legio.sud  •  06 Noiembrie 2023, 09:52

Dawa , nu cumva este cel căutat de românce ( pt autografe ) conform afirmațiilor nevestei ?!!

supereduardo10
supereduardo10  •  06 Noiembrie 2023, 09:50

Nea Falemica nea Jijica si Mememica ...si cu Chirchires si fara tot va batea Rapidul pentru simplu fapt ca are 2 clase pete super valorile FCSB . Pai daca jucau Rahmanni , Petrila si Emers era 0-4 la pauza . FCSB este o echipa lenta paseaza mult in spate si pe cativa metri , se avanta multi in atac lasand spatii mari pentru contraatac. La viteza atacului Rapidist cu cei accidentai era deranj mare, daca Papou care nu are viteza i-a facut vraiste. Si au mai facut si greseala sa-l ingroape pe Olaru sa dubleze la Funsho :))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează