FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Nepricepere sau ghinion? Dinamo s-a făcut de râs când a încercat un "boom" în mercato! Îi iese lui Rednic cu Tade?

Articol de GSP - Publicat joi, 15 noiembrie 2018 10:30

Gregory Tade, 32, este vedeta mercato-ului propusă de Mircea Rednic pentru Dinamo, însă roș-albii n-au avut motive să se bucure de ultimele staruri aduse în Ștefan cel Mare: Grozav, Albin și Bokila.

Dinamo l-a adus pe Gregory Tade, fost golgeter al României, ca să rezolve problema în ofensivă, "câinii" având o medie de un gol pe meci în cele 15 runde, doar alte patru echipe din Liga 1 având un atac mai slab. Francezul de 32 de ani n-a mai jucat nicăieri din vară, tocmai de aceea a putut semna cu roș-albii, iar în sezonul precedent, la Maccabi Petah Tikva (locul 8), a marcat de 3 ori în 22 de meciuri. 

Ultimele mutări din Ștefan cel Mare prezentate drept "boom"-uri de mercato s-au dovedit a fi un fâs! În actuala ediție, Tomislav Gomelt și Gicu Grozav n-au impresionat. Rednic vrea să scape de croat, dar așteaptă iarna pentru a definitiva situația, iar Gicu a fost executat după doar 4 prezențe și "Panenka" ratată cu Csikszereda.

În 2017, țepele au fost mai mari. "Câinii" au adus doi jucători plătiți cu 10.000 de euro, respectiv 15.000 de euro pe lună. Iar unul e aproape de a pune ghetele în cui!

S-au lăsat de meserie

Jeremy Bokila s-a despărțit de Dinamo în primăvară, dar norocul nu-i surâde fotbalistului de 30 de ani. Întors la Akhisarspor, cu care mai are contract până în vara lui 2019, Jeremy a prins doar două meciuri pe bancă la formația de pe locul 14 din Turcia. Iar de o lună s-a accidentat, va sta tot restul lui 2018, iar problemele la genunchi i-ar putea afecta definitiv cariera. Atacantul n-a mai înscris într-un meci oficial de doi ani!

Nici Juan Angel Albin n-o duce mai bine. Decarul de 32 de ani a semnat în vară cu Omonia Nicosia și are doar 43 de minute pe teren în tricoul formației de pe locul 7 din Cipru, în rest patru partide în care a privit duelurile de pe bancă. Nici el nu se regăsește, iar oficialii din Insula Afroditei ar vrea să rezilieze în iarnă. 

1meci a jucat Bokila ca integralist la Dinamo

13 meciuri a strâns Bokila în tricoul lui Dinamo, fără gol marcat, doar un assist

6partide a strâns Albin în Ștefan cel Mare

Cum ți se pare campania de achiziții de până acum a lui Rednic?

Promițătoare
Neconvingătoare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (27)
rocky2
rocky2  •  15 Noiembrie 2018, 16:26

Alt articol despre nimic, menit sa atace contracandidatele ciobanului, nesemnat bineinteles, marca inregistrata gsp!

zecs93
zecs93  •  15 Noiembrie 2018, 15:32
Postat de dinamo_fan pe 15 Noiembrie 2018, 11:20

Sincer de la Tade asta nu trag mari sperante. Nu mi-a placut nici cand era la cfr si dadea goluri. La steaua s-a facut de ras.

exact asta am zis si eu, la cfr a marcat multe goluri din penalty si se lovea mingea de el in anu cand a iesit golgheter !!!

titiduru22
titiduru22  •  15 Noiembrie 2018, 14:51

Articol tipic gesepist din ciclul blalalalala .

Vezi toate comentariile (27)
Comentează