FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Al 3-lea club în 2023! Dorit de echipa de suflet, Dică s-a înțeles cu altă formație și semnează duminică

Nicolae Dică/ FOTO: Imago Images
Nicolae Dică/ FOTO: Imago Images

Articol de , - Publicat sambata, 26 august 2023 23:48 / Actualizat duminica, 27 august 2023 00:21

Nicolae Dică (43 de ani), antrenor liber de contract, s-a înțeles cu FC Botoșani, locul 15 din SuperLiga. Va fi a treia echipă pregătită în acest an, după CS Mioveni și FCU Craiova.

Valeriu Iftime s-a despărțit recent de antrenorul Marius Croitoru și a pornit în căutarea unui tehnician cu licență PRO. L-a găsit în persoana lui Nicolae Dică, cel care ultima dată a activat la FCU Craiova. 

Finanțatorul de la FC Botoșani și Dică se vor întâlni duminică să pună la punct ultimele detalii legate de contract și să semneze actele, din informațiile GSP.

Rotariu se poate întoarce în Superligă, dar nu la Dinamo » Antrenorul echipei a confirmat discuțiile + negocieri și cu un stelist
SUPERLIGA
Rotariu se poate întoarce în Superligă, dar nu la Dinamo » Antrenorul echipei a confirmat discuțiile + negocieri și cu un stelist

Dică s-a înțeles cu FC Botoșani

Rămas liber pe 19 august, Dică a fost la mare căutare. „Nick” a fost și pe lista lui FC Argeș, club la care a debutat în fotbalul mare și pe care l-a și antrenat în perioada 2015-2017 și în 2019. Piteștenii au renunțat la serviciile lui Alexandru Pelici sâmbătă, după 0-2 în fața Chindiei Târgoviște.

Fostul antrenor de la FCSB a ales însă FC Botoșani, care are un avantaj imens față de FC Argeș, și anume că evoluează în prima ligă. Dică a stat puțin peste o săptămână fără angajament și revine în circuit, iar la FC Botoșani va debuta pe 30 august, în play-off-ul Cupei României.

Adversara lui Nicolae va fi chiar CS Mioveni, echipă pe care a antrenat-o în sezonul trecut din SuperLiga, în perioada ianuarie - aprilie 2023. Următorul meci al lui Dică va fi pe 4 septembrie, cu Hermannstadt, în campionat, înainte de pauza pentru meciurile echipei naționale.

Citește și:

Șumudică, înapoi în Superligă după 2 ani » 5 obiective majore la FCU Craiova
FCU CRAIOVA
Șumudică, înapoi în Superligă după 2 ani » 5 obiective majore la FCU Craiova
Prima reacție a noului președinte de la FCU Craiova » Ce spune despre acordul cu Șumudică: „L-am dorit foarte mult”
FCU CRAIOVA
Prima reacție a noului președinte de la FCU Craiova » Ce spune despre acordul cu Șumudică: „L-am dorit foarte mult”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
Sarcastique
Sarcastique  •  27 August 2023, 13:43
Postat de Acidutzu_67 pe 27 August 2023, 07:47

Dica se incapațâneaza sa se faca de *** pana la capăt si sa ne confirme ca nu are treaba cu antrenoratul...Sincer, dupa ce ai dat chix de vreo 5 ori la 5 echipe, ce rezultat crezi tu ca vei avea la a șasea incercare... ?! Apuca-te frate de altceva, ca-ti scade stima de sine cu fiecate eșec inregistrat...Cei care ii acorda credit si il cheama sa antreneze nu reusesc sa faca diferenta dintre jucatorul si "antrenorul" Dica.

aia nu angajeaza un antrenor , angajeaza un ghiocel , ca sa nu zic adevarul , ca ma cxenzureaza :))

calinescu_
calinescu_  •  27 August 2023, 10:56

DICA fara frica ii duce pe Botosani unde le este locul , in B...!!! Ce sa caute un orasel ca Botosani in Superliga ??? Is doar mofturi ale lui Iftimie care si de data asta a ascultat ordinele lui Gigi ...!!!

freddy
freddy  •  27 August 2023, 10:52

A luat 100k de euro probabil, pt nimic facut, de la 3 echipe. Asta mi se pare maxim de șmecherie. Care dintre noi face 100k pe an stand degeaba la munca??

Vezi toate comentariile (18)
Comentează