FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Nicolae Dică, dezvăluiri din vestiarul FCSB: „Adrian Stoian a cerut să plece! Nu l-au interesat banii”

Nicolae Dică
Nicolae Dică

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 mai 2019 22:30

Nicolae Dică, fostul antrenor al celor de la FCSB, a vorbit despre situația mijlocașului Adrian Stoian, 28 de ani, care își va rezilia contractul cu FCSB, echipă la care a venit în iarnă.

Nicolae Dică a dezvăluit că Adrian Stoian, jucător criticat în dese rânduri de Gigi Becali, și-a dorit să plece de la FCSB, deranjat de situația în care se află, și a cerut rezilierea contractului.

„Din ce am înţeles, şi el a cerut să plece pentru că este un jucător care, din 30 şi ceva de etape, juca 25-30 de jocuri. Chiar dacă era Serie A sau Serie B. El vrea să joace. Nu l-au interesat banii şi a spus că vrea rezilierea contractului.

Putea să fie alt jucător care putea să spună că «Stau până se termină contractul. Nu e nicio problemă». A jucat foarte puţin şi este greu să-ţi dai seama de un jucător aşa repede. Cei de la Steaua îl văd în fiecare zi şi îl cunosc mai bine”, a declarat Nicolae Dică la TV Telekom Sport.

100de minute a jucat Stoian la FCSB, în 2 meciuri

Citește și:

WOW! Explicație aberantă dată de Mihai Teja pentru situația lui Adrian Stoian + cum au avertizat Niculescu și Bergodi

EXCLUSIV FCSB și Adrian Stoian reziliază prematur contractul, CFR Cluj și CSU Craiova intră pe fir! » Suma incredibilă câștigată pe minut de jucătorul pe care Gigi Becali nu l-a mai vrut după doar o repriză

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
131624217670160
Geani Muraru  •  06 Mai 2019, 01:33

*** *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează