FOTBAL  »  Superliga  »  ATAC

Nicolae Dică s-a luat în direct de Ilie Poenaru: „Nu ai cum să faci așa ceva” + Reacția categorică a lui MM Stoica: „Nu ar trebui să mai aibă voie să antreneze”

Nicolae Dică
Nicolae Dică

Articol de - Publicat duminica, 03 septembrie 2023 21:12 / Actualizat luni, 04 septembrie 2023 00:49

Tehnicianul Nicolae Dică (43 de ani), rămas liber de contract după despărțirea de FCU Craiova, a comentat în termeni duri informația conform căreia Ilie Poenaru (46), actualul „principal” de la FC Voluntari, conversa pe WhatsApp cu Alexandru Meszar, conducătorul celor de la UTA Arad, înainte ca tehnicianul să fie instalat pe banca „Bătrânei Doamne”, în vara anului trecut. 

În primăvara anului trecut, Ilie Poenaru conversa pe WhatsApp cu Alexandru Meszar, conducătorul de la UTA Arad, dându-i acestuia mesaje și sugestii legate de felul în care echipa era pregătită de Ionuț Badea, antrenorul de la acea vreme al „textiliștilor”. 

Întrebat în legătură cu acest subiect, Nicolae Dică a precizat că și el s-a aflat în această situație pe vremea când era antrenor principal la FCSB, FC Argeș și FCU Craiova. Fostul internațional a răbufnit în studioul Orange Sport, spunând că este inadmisibil să te comporți așa ceva cu un coleg de breaslă. 

Basarab Panduru, atac cu talpa sus la Ilie Poenaru după înfrângerea cu CFR: „E mai bine să plece din fotbal! De aia ne furăm căciula”
VOLUNTARI - CFR CLUJ 1-4
Basarab Panduru, atac cu talpa sus la Ilie Poenaru după înfrângerea cu CFR: „E mai bine să plece din fotbal! De aia ne furăm căciula”

Nicolae Dică, atac la Ilie Poenaru, după ce s-a aflat că acesta discuta cu șeful de la UTA pe vremea când echipa era pregătită de Ionuț Badea

„Nu ai cum să faci așa ceva. Mi s-a întâmplat și mie când eram la Steaua, la FC Argeș și la Craiova. Atunci, făceau anumiți antrenori așa ceva. 

Eu nu fac așa ceva! Nu mi se pare normal să faci așa ceva”, a declarat Nicolae Dică, la Orange Sport. 

Aflat de asemenea în studio, Mihai Stoica (58 de ani), managerul general al celor de la FCSB, s-a pronunțat și el asupra subiectului. 

„Nu ar trebui să mai aibă voie să mai antreneze vreodată. El e singurul care a fost prins, dar sunt alții care sună non stop și zic că ăla nu știe, că nu se pricepe”, a spus oficialul FCSB.  

Ilie Poenaru și Alexandru Meszar, schimb de mesaje înainte de numirea antrenorului la UTA Arad

În continuare, cum arată câteva dintre mesajele trimise de Ilie Poenaru lui Alexandru Meszar, potrivit iAMsport. 

  • Nu au creat densitate pe atac și fără presiune pe pierderea balonului, iar defensiv echipă e largă, cu repliere grea pe tranziție negativă.”
  • „Am pierdut mijlocul terenului, s-au retras prea mult, ne-am apărat în careu și am lăsat adversarul să pună presiune mare chiar și cu fundașii centrali și au apărut ocaziile și golul din final din păcate. Era bun și un punct în economia clasamentului”
  • „Sunt multe de spus și de analizat, dar sincer în situația asta s-a creat o presiune a clasamentului și ar trebui să schimbe anumiți jucători, cât și un sistem tactic mai de siguranță, prea insistă cu 4-3-3 și aceeași alcătuire”

Citește și: 

Grecii dezvăluie motivul principal pentru care Cristi Ganea a ales să vină la FCSB

Rednic nu s-a mai putut abține » Imaginea postată de Luana la 4 zile după operația antrenorului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează