FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY-OUT

Dică, răspuns tăios pentru Toni Petrea: „La ce jucători a avut, trebuia să rămână în Liga 1”

Nicolae Dică, fostul antrenor de la CS Mioveni, i-a răspuns lui Toni Petrea, tehnicianul Chindiei
Nicolae Dică, fostul antrenor de la CS Mioveni, i-a răspuns lui Toni Petrea, tehnicianul Chindiei

Articol de - Publicat duminica, 21 mai 2023 11:27 / Actualizat duminica, 21 mai 2023 12:30

Nicolae Dică, fostul antrenor de la CS Mioveni, i-a răspuns lui Toni Petrea, tehnicianul Chindiei care a declarat după partida ce a consemnat retrogradarea târgoviștenilor, 2-2 cu FC Voluntari, că „puteam să dau și eu bir cu fugiții cu câteva etape înainte, dar nu am făcut-o”.

Întrebat dacă s-a simțit vizat, Dică părăsind-o pe CS Mioveni înainte de finalul campionatului, „Nick” a spus că, în mod normal, Chindia ar fi trebuit să rămână în Superliga, conform valorii lotului.

„La FCSB nu voi mai antrena niciodată!” » Mirel Rădoi a explicat la „Profu' de sport” de ce nu mai vrea să lucreze cu Becali: „De ce să ne mai certăm încă o dată?”
FCSB
„La FCSB nu voi mai antrena niciodată!” » Mirel Rădoi a explicat la „Profu' de sport” de ce nu mai vrea să lucreze cu Becali: „De ce să ne mai certăm încă o dată?”

Nicolae Dică: „La ce jucători a avut la Chindia, Toni Petrea trebuia să rămână în prima ligă”

„Dacă m-am simțit «înțepat»? Ce treabă aveam eu cu el? Eu am avut o înţelegere cu cei de de la Mioveni. În momentul în care nu mai aveam şanse de a rămâne în prima ligă, plecam, asta a fost înţelegerea. Pentru ce să mai rămân? Să stau să câştig nişte bani sau ce? 

Chindia, la ce rezultate a avut la un moment dat şi la lotul pe care l-a avut, trebuia să rămână în prima ligă. La cum au arătat, mai ales atunci când s-a dus Toni, la început... Acum e bătaie pe jucătorii ăştia de la Chindia, o parte din ei. 5-6 jucători sunt doriți de multe echipe din Liga 1”, a declarat Dică în emisiunea „Sport Report” de la Orange Sport 1.

Nicolae Dică a retrogradat-o pe Mioveni

În ianuarie, Dică, 43 de ani, accepta o provocare uriașă. La o lună și jumătate de când încheia al doilea mandat la FCSB, fostul fotbalist semna cu lanterna roșie CS Mioveni, aflată la 10 puncte distanță de primul loc de baraj, obiectivul anunțat de „Nick” încă de la numire.

Începutul a fost nesperat de bun, două victorii și trei rezultate de egalitate. A urmat însă o perioadă foarte slabă, continuată până la finalul lunii aprilie, cu 7 eșecuri în 9 etape, plus o eliminare din Cupa României, după un usturător 1-4 cu Sepsi în sferturile de finală.

Dică și-a dat demisia la jumătatea play-out-ului, cu o rundă înainte ca Mioveni să pice matematic.

Și Toni Petrea a picat cu Chindia

FCSB a început campionatul cu Toni Petrea (48) pe bancă. Acesta a demisionat însă după numai două etape și a semnat cu Chindia înainte de runda #12.

A preluat echipa de pe ultimul loc, cu numai 4 puncte acumulate, și a început excelent la Târgoviște: 6 victorii, o remiză și un eșec în primele 8 partide (Cupă + campionat). Minunea n-a durat mult, iar entuziasmul lui Popadiuc&Co. s-a stins ușor, ușor.

După Mioveni (9 eșecuri din 9 partide), Chindia e formația din play-out care a pierdut cele mai multe meciuri, 7 la număr, și a retrogradat și ea din primul eșalon.

Mai multe articole de actualitate:

Toți ochii sunt pe Farul - FCSB: „Gigi Becali nu face permanent echipa! Știu din surse”
FARUL - FCSB
Toți ochii sunt pe Farul - FCSB: „Gigi Becali nu face permanent echipa! Știu din surse”
Haos lângă hotelul celor de la FCSB » La ce gest au recurs ultrașii Farului, cu mai puțin de 24 de ore până la derby
Farul - FCSB
Haos lângă hotelul celor de la FCSB » La ce gest au recurs ultrașii Farului, cu mai puțin de 24 de ore până la derby

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (3)
marius1979
marius1979  •  21 Mai 2023, 14:45

Dica destul de ofticos asa ca persoana. Jucatorii nul prea plac, dovada ca niciodata nu a fost regretat de jucatori cand a plecat de la Arges, FCSB sau Mioveni. Petrea macar are demnitate si a stat pana la final si a fost dupa cat tin mint apreciat de jucatori si la FCSB si la Chindia

Alex24
Alex24  •  21 Mai 2023, 13:02

Toni Petrea este un antrenor foarte bun atunci cind îl are principal pe Gigi Becali. Toți specialisti la TV au spus ca Mihalcea a fost slab și a venit salvatorul Petrea iată ca sau înșelat lotul e slab au uitat ca în sezonul trecut abia i a salvat Sandoi pe ultimii metri . DOAR 5-6 JUCATORI DE LIGA 1 . Și ca să revin Mihalcea are șanse sa aducă Buzăul im liga 1 . Cam asta e fotbalul .

Calcar
Calcar  •  21 Mai 2023, 12:34

Dar tu nea *** ce facuși la Mioveni ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează