FOTBAL  »  Superliga  »  REPLICĂ

EXCLUSIV Nicolae Dică, replică la atacul investitorului: „Puneți stop, v-ați bătut joc de prea multe ori!”

Nicolae Dică i-a dat replica lui Viorel Tudose, unul dintre sponsorii clubului FC Argeș, cel care îl atacase pe antrenor în cursul zilei de marți.
Nicolae Dică i-a dat replica lui Viorel Tudose, unul dintre sponsorii clubului FC Argeș, cel care îl atacase pe antrenor în cursul zilei de marți.

Articol de - Publicat miercuri, 30 august 2023 00:38 / Actualizat miercuri, 30 august 2023 08:45

Nicolae Dică i-a dat replica lui Viorel Tudose, unul dintre sponsorii clubului FC Argeș, cel care îl atacase pe antrenor în cursul zilei de marți.

Liber de contract după demiterea de la FCU Craiova, Nicolae Dică a atras atenția multor cluburi din România. A negociat cu FC Botoșani și s-a arătat dispus să meargă și „acasă”, la FC Argeș, dar nu în orice condiții.

Mihai Stoica s-a luat în direct de Tavi Popescu » Gestul de la care a pornit totul: „Aș dori să știu ce se întâmplă cu el”
UTA - FCSB
Mihai Stoica s-a luat în direct de Tavi Popescu » Gestul de la care a pornit totul: „Aș dori să știu ce se întâmplă cu el”

Atacat de Viorel Tănase, „Nick” a oferit o replică prin intermediul Gazetei Sporturilor și explică de ce a oprit negocierile cu formația piteșteană.

Nicolae Dică: „FC Argeș avea antrenor!”

„Să vă povestesc eu cum au stat lucrurile. După ce am reziliat cu Craiova și după meciul lui FC Argeș cu Tunari, m-a sunat domnul primar din Pitești și m-a întrebat dacă vreau să iau echipa. I-am spus că sunt deschis, dar în anumite condiții. A zis OK și că mă va suna domnul Tudose.

M-a sunat și i-am explicat că vreau două lucruri: clauză și să vină o persoană în conducere, a zis că e în regulă, că stabilim, prin intermediul cuiva, în cursul zilei de marți.

Ce s-a întâmplat marți? Persoana respectivă n-a mai fost sunată, domnul primar a chemat jucătorii la Primărie, iar aceștia au zis că îl susțin pe Pelici, ceea ce mi se pare un gest foarte OK. Primarul a zis că îi mai acordă timp lui Pelici încă două meciuri, cu Chindia și Metaloglobus.

M-am întors joi din vacanță, mi-am văzut de treaba mea pentru că FC Argeș avea antrenor validat de conducere și nu sunt omul care să mă propun. Nu am discutat despre salariu staff etc, asta este oferta pe care am avut-o de la FC Argeș.

Între timp, în presă a apărut că m-aș fi înțeles cu Botoșani, deși nu era așa. Atunci m-a sunat domnul Tudose: «cu noi cum rămâne»? 

«Păi, aveți antrenor, Pelici e la echipă!». I-am spus că o să mă întâlnesc cu Iftime, mi-a zis că foarte bine. Asta a fost tot?”, a explicat Nicolae Dică pentru Gazetă. 

Nicolae Dică, replică la atacul investitorului: „Puneți stop, v-ați bătut joc de prea multe ori!”

Dică a răspuns și unei afirmații jignitoare a lui Tudose. „Dacă nu era FC Argeș, Dică probabil ajungea muncitor sau vânzător”.

Îi transmit domnului Tudose că am făcut Facultatea de Educație, Fizică și Sport, deci nu ar fi o problemă să-mi fi găsit de muncă. În plus, nu ar fi fost nici o rușine să fiu vânzător. E o rușine să muncești? Aș fi putut fi și vânzător la Metro sau Carrefour, care e problema? 

În 2018, după ce am plecat de la Steaua, soția mea își deschisese o firmă de catering și n-avea șofer. Șase luni eu am livrat mâncarea, se și mirau oamenii când mă vedeau cu duba.

- Nicolae Dică

Dică: „Cei care conduc FC Argeș să nu mai jignească oameni ca Jean Barbu, Vlădoiu, Prepeliță”

În final, Dică a avut un mesaj pentru actuala conducere a clubului FC Argeș. 

Le transmit celor care conduc acum clubul să se oprească din a mai jigni și a-și bate joc de oamenii care au făcut ceva pentru acest club: Jean Barbu, Vlădoiu, Prepeliță, Dică. 

V-ați bătut joc de prea multe ori, gata, puneți stop! Mai ales la adresa mea, care atunci când am venit să preiau echipa din Liga 3, nu am avut nici apă la primul antrenament. Din banii mei am făcut vestiarul, cantonamentul, sala de forță și am și promovat. 

Eu am făcut ceva, domnul Tudose e doar un sponsor care dă 200.000-300.000 de euro pe an, dar nu e patron. Această echipă este a orașului și este ținută din banii oamenilor. 

Păcat de suporterii care vin la meciuri și susțin echipa, pentru că cei din club nu au produs rezultatele așteptate și meritate de fani. FC Argeș va rămâne oricum în inima mea pentru totdeauna”, a concluzionat Dică. 

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Cât va lipsi Vlad Chiricheș din cauza accidentării suferite la Arad: „Ruptură!”

VIDEO Eroul lui Dinamo din Cupă se gândește deja la derby: „Șansele sunt egale cu Rapid”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
johny2003
johny2003  •  30 August 2023, 16:23
Postat de Sarcastique pe 30 August 2023, 15:01

pai se vede cat de prost esti cand sustii un no name ca dica .

Nu te potolesti...

Sarcastique
Sarcastique  •  30 August 2023, 15:01
Postat de johny2003 pe 30 August 2023, 11:44

Idea e ca ramine cum am stabilit! Esti Prostalau de serviciu. Asa ca: MUCLES!

pai se vede cat de prost esti cand sustii un no name ca dica .

Sarcastique
Sarcastique  •  30 August 2023, 15:00
Postat de fan_agesean pe 30 August 2023, 10:39

Esti cam agramat, nu stai prea bine cu exprimarea ... Invata macar sa folosesti semnele de punctuatie corect !

fan _agesan :)))))))))) , prostul a vrut sa scrie argesean :D tu esti atat de prost ca nici nick ul n ai fost in stare sa l scrii corect . si tu vb de agramat si semne de punctuatie ?

Vezi toate comentariile (20)
Comentează