FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Nicolae Dică a analizat curiosul caz al fotbalistului ca și dat afară de la FCSB: „A profitat de șansa asta. A realizat totul prin muncă”

Fostul antrenor al celor de la FCSB, Nicolae Dică (43 de ani), a comentat cazul lui Valentin Crețu (34 de ani), fundașul dreapta al vicecampioanei +17   FOTO
Fostul antrenor al celor de la FCSB, Nicolae Dică (43 de ani), a comentat cazul lui Valentin Crețu (34 de ani), fundașul dreapta al vicecampioanei

Articol de - Publicat miercuri, 27 septembrie 2023 07:23 / Actualizat miercuri, 27 septembrie 2023 08:46

Fostul antrenor al celor de la FCSB, Nicolae Dică (43 de ani), a comentat cazul lui Valentin Crețu (34 de ani), fundașul dreapta al vicecampioanei, fotbalist care părea ca și plecat la începutul sezonului, dar căruia i s-ar putea oferi prelungirea contractului. 

În august, patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, spunea că Valentin Crețu și-a reziliat contractul cu formația roș-albastră. În ciuda acestor declarații, Crețu a profitat de absențele din lotul lui FCSB și chiar a bifat câteva meciuri foarte bune. 

Blestemul oltenilor? Reghecampf, eliminat la debutul în Cupa Regelui chiar de fostul fotbalist din Superliga!
ARABIA SAUDITĂ
Blestemul oltenilor? Reghecampf, eliminat la debutul în Cupa Regelui chiar de fostul fotbalist din Superliga!

În urmă cu câteva zile, Mihai Stoica (58 de ani), managerul general al vicecampioanei, preciza că speră ca lui Crețu să-i fie oferită prelungirea contractului în iarnă. 

Nicolae Dică, tehnician cu care Valentin Crețu a colaborat la FCSB, a spus că fundașul dreapta este genul de fotbalist care nu este afectat de critici, care dă 100 % pe teren și care vrea să demonstreze că merită să rămână la echipă. 

Nicolae Dică, despre situația lui Vali Crețu, fundașul ca și plecat de la FCSB în vară: „A profitat de şansa asta”

„L-am antrenat pe Creţu câteva luni. El nu are nicio problemă. Dacă-i spui că mâine îl dai afară, iar azi are meci, îţi joacă 90-100 de minute, dă cât poate, la maximum. 

Tot ce a realizat până acum a realizat prin muncă, prin calităţile lui fizice. Cât poate el dă, dar ştii că-ţi dă 100%.

De asta a reuşit să treacă peste momentul în care i s-a spus că-l dau afară. Probabil că i-a spus patronului că nu şi-a găsit echipă, să-l mai lase în iarnă să treacă peste momentul dificil. 

A profitat de şansa asta şi pentru că s-a antrenat 100%. Poate nu mai juca, dar s-a antrenat 100%. Nu toţi jucătorii sunt aşa. 

E posibil să joace în continuare aşa şi în decembrie să-i fie prelungit contractul”, a afirmat Nicolae Dică, conform Orange Sport. 

Nicolae Dică: „Eu am trecut prin ce trece Crețu la FCSB”

Fostul fotbalist a spus că și el a trecut printr-o situație asemănătoare cu a lui Valentin Crețu. Se întâmpla în anul 2011, când italienii de la Catania l-au împrumutat la FCSB, iar pe banca roș-albaștrilor era Sorin Cârțu, fostul președinte de la CS Universitatea Craiova. 

„Eu am trecut prin ce trece Vali Creţu. În 2011, când m-am întors la FCSB, nea Sorin (n.r. - Cârțu) îmi spunea că sunt rezervă, dar m-am antrenat 100% şi am jucat un meci, am fost pregătit, am dat două goluri cu Bistriţa şi după am câştigat şi Cupa României”, a mai precizat Nicolae Dică. 

VIDEO. Nicolae Dică explică de ce nu a reușit la Catania: „M-am antrenat 7 luni singur”

Citește și: 

Cu ultimul transfer la atac! » Ultimele vești de la FCSB, înaintea debutului în Cupa României Betano: cum ar putea arăta primul „11”

FCSB se implică în cazul Dragoș Iancu: „M-a sunat MM Stoica, am stabilit”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
81mada
81mada  •  27 Septembrie 2023, 09:05

Prin munca da, dar nu e pe santier…

Vezi toate comentariile (1)
Comentează