FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

EXCLUSIV Detalii de ultimă oră de la negocierile dintre FC Botoșani și Nicolae Dică: „Ne-am înțeles, sper să ne revenim!”

Nicolae Dică
Nicolae Dică

Articol de - Publicat duminica, 27 august 2023 14:28 / Actualizat duminica, 27 august 2023 14:41

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, a confirmat GSP.ro și a spus că speră ca de azi Nicolae Dică, 43 de ani, să înceapă munca la FC Botoșani, echipă pe care trebuie să o scoată din zona periculoasă a retrogradării. 

FC Botoșani este în subsolul clasamentului și este gata să intre în „era Nicolae Dică”. Tehnicianul de 43 de ani, liber de contract, a ajuns la un acord cu reprezentanții grupării din nordul Moldovei și este așteptat ca de azi, luni, să înceapă munca la formația care sezoane la rândul a cochetat cu locurile de play-off. 

Răsturnare șocantă: Șumudică NU mai semnează cu FCU Craiova! Nici Prunea nu mai vine
FCU CRAIOVA
Răsturnare șocantă: Șumudică NU mai semnează cu FCU Craiova! Nici Prunea nu mai vine

Acum, Dică are misiunea de a scoate echipa din „zona roșie” a clasamentului, să salveze formația de la retrogradare.

Nicolae Dică a mai fost dorit și de FC Argeș

„Da, în principiu, ne-am înțeles cu Nicolae Dică. Mai trebuie să fixăm mici detalii, cred că până la finalul zilei de duminică se va rezolva. Iar de luni Nicolae să înceapă treaba la FC Botoșani. 

Sperăm ca va fi bine și ne vom reveni”, a declarat Valeriu Iftime, patronul Botoșaniului, pentru GSP.ro. Botoșănenii s-au despărțit de curând de Marius Croitoru și au fost în căutarea unui tehnician cu licență PRO.

Nicolae Dică va fi la a treia experiență în 2023, după CS Mioveni și FCU Craiova. Înainte de a ajunge la un acord cu moldovenii, a fost dorit și de FC Argeș, recent retrogradată în eșalonul secund. Nick” a fost căutat după ce piteștenii au renunțat la serviciile lui Alexandru Pelici, sâmbătă, după 0-2 în fața Chindiei Târgoviște.

Nicolae Dică debutează la FC Botoșani chiar împotriva lui CS Mioveni

Fostul antrenor de la FCSB a ales însă FC Botoșani, care are un avantaj imens față de FC Argeș, și anume că evoluează în prima ligă. Dică a stat puțin peste o săptămână fără angajament și revine în circuit, iar la FC Botoșani va debuta pe 30 august, în play-off-ul Cupei României.

7 meciurifără victorie a strâns Botoșani în Liga 1, de la 5-1 cu Mioveni în finalul play-out-ului, adunând 4 eșecuri și 3 remize

Adversara lui Nicolae va fi chiar CS Mioveni, echipă pe care a antrenat-o în sezonul trecut din SuperLiga, în perioada ianuarie - aprilie 2023. Următorul meci al lui Dică va fi pe 4 septembrie, cu Hermannstadt, în campionat, înainte de pauza pentru meciurile echipei naționale. 

VIDEO. Nicolae Dică explică de ce nu a reușit la Catania: „M-am antrenat 7 luni singur”

Citește și: 

Surpriză la antrenamentul FCSB: cine s-a pregătit cu vicecampioana + Un fotbalist s-a accidentat și a ajuns direct la vestiare

Charalambous, toate detaliile înainte de UTA - FCSB: „El nu va juca mâine”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
catalinionut
catalinionut  •  27 August 2023, 19:47

Cred ca mai bine ramaneti cu Croitoru!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează