FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - FCU CRAIOVA 0-0

Nicolo Napoli, furibund: „Arbitrul ne-a tăiat un picior! Nu se poate, nu merităm asta!”

Nicolo Napoli
Nicolo Napoli

Articol de - Publicat sambata, 22 aprilie 2023 20:03 / Actualizat sambata, 22 aprilie 2023 20:15

După 0-0 cu FC Botoșani, Nicolo Napoli (61 de ani), antrenorul de la FCU Craiova, a criticat arbitrajul brigăzii conduse de Cătălin Popa, căreia i-a imputat mai multe decizii.

FCU Craiova a fost aproape să învingă la Botoșani și să se distanțeze de moldoveni în fruntea play-out-ului, dar partida s-a încheiat la egalitate, 0-0. Unul dintre momentele-cheie ale partidei a avut loc în minutul 65, când golul lui Juan Bauza a fost anulat la intervenția VAR, pe motiv de ofsaid, după ce fusese validat inițial.

Nicolo Napoli nu a fost de acord cu decizia arbitrilor din camera VAR, Iulian Călin și Ovidiu Artene, și a criticat prestația întregii brigăzi.

Contestat de suporteri, Mutu anunță: „Nu-mi convine ce am auzit. Am discutat cu șeful galeriei”
RAPID
Contestat de suporteri, Mutu anunță: „Nu-mi convine ce am auzit. Am discutat cu șeful galeriei”

Nicolo Napoli a „tunat” după FC Botoșani - FCU Craiova

„Nu era ofsaid în opinia mea. Și Ganea a avut un penalty care nu a fost dat. Ce facem? Nu putem juca așa! Arbitrul ne-a tăiat un picior! Era cu un metru și jumătate în spatele liniei, a fost gol regulamentar, nu a fost niciun ofsaid!

Normal că au fost nervi, e greu când arbitrii fac așa ceva. Noi muncim, jucăm, înscriem și ei dau ofsaid. Nu se poate, echipa mea nu merită asta din partea arbitrilor!”, a spus Napoli.

Golul lui Bauza a fost înscris în minutul 61, după ce argentinianul a fost lansat de Bahassa. La mai bine de 3 minute distanță, arbitrii din camera VAR i-au transmis „centralului” că Bauza ar fi fost în ofsaid, iar reușita a fost anulată.

Nicolo Napoli, furibund: „Arbitrul ne-a tăiat un picior! Nu se poate, nu merităm asta!”
Poziția lui Bauza în momentul pasei lui Bahassa

FCU Craiova a beneficiat și de un penalty, pe care Juan Bauza l-a ratat în minutul 27, fiind ghicit de portarul Răzvan Ducan. 

„Bine că mai înțelegem italiana”

Discursul antrenorului italian, care a apelat la mai multe cuvinte în italiană atunci când se poticnea în limba română, a fost ironizat de Viorel Moldovan, la „Fotbal Show”.

Bine că mai înțelegem cât de cât italiană, Radule... Am înțeles în mare combinația lui Napoli de română și italiană”, i-a transmis Moldovan colegului de platou, Florin Răducioiu.

Tot din Liga 1: 

Vasile Dîncu nu-i rămâne dator lui Dan Șucu: „A preluat jucăria făcută de Ministerul Transporturilor”

Săpunaru propune un fecesebist la națională: „Merită convocat, la cum joacă!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  23 Aprilie 2023, 12:10
Postat de mehigh_ms pe 23 Aprilie 2023, 08:49

ce clona ma? tot debitati cu clonele!

Clonache: ati luat un punct notocos

capatana
capatana  •  23 Aprilie 2023, 10:44

Jenant. A fost macel in toata regula. Botosanii au udat terenul inainte, au dat la gioale, au furat cat au putut. Cand un arbitru lasa jocul mai liber, dezavantajata este echipa mai tehnica. Ghici, ghicitoarea mea!. Si mai vine si un neica-nimeni de antrenor ca Moldovan sa bage capul in poza. Scoateti-l pe Hagi campion ca aveti parte la vanzarea de jucatori.

mehigh_ms
mehigh_ms  •  23 Aprilie 2023, 08:49
Postat de TIborSzoltan pe 22 Aprilie 2023, 20:14

Clona a câștigat un punct nemeritat!

ce clona ma? tot debitati cu clonele!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează