FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - UNIVERSITATEA CRAIOVA 1-2

Nicușor Bancu a explicat motivul pentru care Craiova a câștigat în Giulești: „Datorită lui”

Bancu (numărul 11 de la Universitatea Craiova) +49   FOTO
Bancu (numărul 11 de la Universitatea Craiova)

Articol de - Publicat luni, 29 aprilie 2024 23:49 / Actualizat marti, 30 aprilie 2024 00:14

Rapid - Universitatea Craiova 1-2. Nicușor Bancu (31 de ani), apărătorul oltenilor, a oferit prima reacție după succesul dramatic obținut de echipa sa în Giulești, în minutul 96.

Bancu a explicat că venirea lui Costel Gâlcă a contribuit la revenirea echipei, care trecea printr-o perioadă extrem de complicată sub comanda bulgarului Ivaylo Petev. Fundașul a precizat că echipa sa a dominat jocul, iar victoria este meritată, chiar dacă a fost obținută la ultima fază.

Scene incredibile la finalul meciului din Giulești. Paul Iacob a sărit la bătaie cu spectatorii + Prima reacție a jucătorului
RAPID - UNIVERSITATEA CRAIOVA 1-2
Scene incredibile la finalul meciului din Giulești. Paul Iacob a sărit la bătaie cu spectatorii + Prima reacție a jucătorului

Nicușor Bancu, după Rapid - Craiova 1-2: „Se va juca până în ultima etapă”

„Suntem foarte fericiți, pot să zic faptul că am dominat jocul, ne-am creat cele mai mari ocazii, dar n-am reușit să închidem jocul mai devreme. Pe final am reușit să o facem, Dumnezeu ne-a răsplătit. Am avut o atitudine foarte bună. Toată echipa s-a dăruit, s-a văzut o diferență față de meciul cu CFR Cluj.

Datorită lui (n.r. Costel Gâlcă) am jucat atât de bine și nu le-am dat spații. Știam că vor ataca, dar am zis să ținem mai mult de minge. Se pare că pauza ne-a ajutat foarte mult să ne creăm multe ocazii.

Lupta pentru locul 2 este foarte strânsă, suntem acolo. Se va juca până în ultima etapă. Până încep antrenamentele voi fi 100%, îmi pare rău pentru cei care s-au accidentat de la echipa națională. Sper să nu se mai accidenteze nimeni pentru că ne așteaptă ceva inedit”, a spus Bancu, la Orange Sport.

În afară de goluri, de pase de gol, Crețu a avut o poziționare foarte bună în centrul terenului. Am avut o dezorganizare în mai multe momente ale meciului, dar avem nevoie de timp.
Sunt fericit că am luat cele trei puncte. Cred că trebuie să avem mai multă siguranță și în atac, și în apărare.
Pentru mine Ivan este atacant, dar joacă de mult timp extremă. Se simte bine pentru că a avut goluri în acest meciuri și pentru că poziția lui în teren și sprijinul colegilor îi dau mai multe opțiuni.

- Costel Gâlcă, antrenorul Universității Craiova

VIDEO. RAPID - CSU CRAIOVA 1-2 » Constantin Gâlcă, declarații după victoria obținută în Giulești

Citește și alte știri:

Dan Șucu a plecat din Giulești înconjurat de 6 bodyguarzi  » Cum a fost surprins patronul Rapidului la meciul cu Craiova
RAPID - UNIVERSITATEA CRAIOVA 1-2
Dan Șucu a plecat din Giulești înconjurat de 6 bodyguarzi » Cum a fost surprins patronul Rapidului la meciul cu Craiova
Lobonț nu a înțeles nimic din ce s-a întâmplat în jurul lui: „N-am văzut ce a făcut Paul Iacob. Nu știu ce a zis Gigi Corsicanu'. Săpunaru a dat mâna cu mine”
RAPID - UNIVERSITATEA CRAIOVA 1-2
Lobonț nu a înțeles nimic din ce s-a întâmplat în jurul lui: „N-am văzut ce a făcut Paul Iacob. Nu știu ce a zis Gigi Corsicanu'. Săpunaru a dat mâna cu mine”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close