FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Noul plan de transferuri al Stelei: Bourceanu şi Bălan!

Alexandru Bourceanu +2   FOTO
Alexandru Bourceanu

Articol de - Publicat sambata, 28 mai 2011 00:00 / Actualizat vineri, 27 mai 2011 22:51

Închizătorul Timişoarei şi play-makerul Sportului sînt jucătorii care-i plac lui Becali şi pe care îi vrea neapărat.

Steaua l-a luat pe Tatu, pe care doar Mihai Stoica l-a văzut jucînd, iar acum se orientează şi către fotbalişti bine cunoscuţi în România. "Vom lua doi mijlocaşi, unul din Bucureşti şi altul din provincie", a anunţat Becali. Jucătorii la care se referă Gigi sînt Tiberiu Bălan, de la Sportul, şi Alexandru Bourceanu, de la Timişoara.

E pretenţios
Primul e mijlocaş ofensiv şi a fost printre cei mai buni din campionat în ultimul an, în ciuda rezultatelor dezastruoase pe care le-a înregistrat echipa lui. A marcat 12 goluri în Liga 1 pentru formaţia care a încheiat sezonul pe ultimul loc din clasament şi l-a impresionat pe Gigi. Au avut recent o primă rundă de negocieri, dar nu s-au înţeles în privinţa salariului. Bălan a cerut 200.000 de euro la semnătură plus cîte 20.000 de euro lunar. Cum nu şi-a găsit deocamdată alt angajament de valoarea asta, e de aşteptat ca mijlocaşul de 30 de ani să-şi mai reducă pretenţiile şi să accepte propunerea din Ghencea.

Sînt fanii lui
Bourceanu e un închizător pe care toată conducerea Stelei îl apreciază. Mihai Stoica l-a lăudat des, iar Becali îl propune drept o soluţie bună pentru reconstrucţia "naţionalei". Alex, 26 de ani, a avut un sezon dificil la Timişoara. A lipsit o perioadă din cauza accidentărilor, dar a redevenit titular spre finalul stagiunii. Marian Iancu a anunţat deja că oricare jucător din lot e transferabil. Fundaşul stînga Sepsi şi atacantul Dorin Goga sînt alţi doi jucători pe care Steaua îi consideră interesanţi.

"Lui Surdu i-a expirat contractul, dar poate să continue, dacă îşi va dori. Şi Dică e liber să rămînă, dar antrenor secund, nu jucător!"
Gigi Becali, patron Steaua

Pleacă mulţi
Steaua îşi schimbă iar lotul aproape complet, pentru că nu doar achiziţiile vor fi numeroase vara asta, ci şi plecările. Majoritatea celor care dispar din lot devin liberi, dar există şi alţii care ar mai avea de stat în Ghencea, dar nu mai sînt doriţi.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (21)
outlawz
outlawz  •  28 Mai 2011, 22:34

Nu va intrebati oare de ce toti jucatorii transferati de steoaia,incet incet se sting? Toti jucatorii transferati de la Timisoara,au jucat bine la Poli...cum au ajuns la steoaia...au fost terminati ca si jucatori...un Ovidiu Petre,Mihaita Plesan,Emeghara...singurul care a mai jucat ceva a fost balanel...in rest,0!

mario644
mario644  •  28 Mai 2011, 18:51

Atata timp cat la Steaua se va dori doar profit...si nu performanta...atata timp cat se vor angaja antrenori doar pe cumetrii sau doar pentru a face pace cu suporterii...atata timp cat la steaua vor juca fotbalisti...doar pentru ca in conceptia patronului au suflet bun...mereu va fi haos...niciodata nu se va face performanta...gigi ii tot roteste..zenga...lacatus...hagi...ii trebuie sa ii ia de 50 de ori...ca doar doar i-o iesi o data...sa ne lase...se se duca la muntele athos sa isi faca echipa de fotbal acolo..sa-i ia si pe banel..pe mache...pe cine vrea el...sa lase steaua in mainile unor arabi..macar sa ne conduca aia..daca asta inseamna ca steaua sa redevina ce a fost

mario644
mario644  •  28 Mai 2011, 18:46

In sfarsit vedem o strategie la steaua...cred ca au zis ca daca in anii trecuti au mai luat cate unul..doi mai rasariti...acum si-au pus ambitia sa ia numai terminati...poate merge asa...de ce sa ii dau 700 de mii pe an lui blanco de la aek...si sa-l platesc 2 ani...cand dau 1 milion jumate pe costea de la craiova ?daca a dat 3 goluri acolo...aici il vom vedea marcand cel putin 2...ce shahtior...ce brazilienii aia de cateva milioane bune...sa vedeti aici echipa cu matei...cu tatu...cu dorinel popa...rupem tot la anul...sa se fereasca toti la anul..locul 10 e al nostru...daca vine si hagi antrenor...eu imi anulez abonamentul la cablu...nu mai citesc nici un ziar...steaua moare..incet si sigur

Vezi toate comentariile (21)
Comentează