FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Noul stadion Dinamo, detalii de ultimă oră » Ce pune la cale Nicolae Badea: „Nu aștept Guvernul să se miște”

Dinamoviștii își doresc consturirea unei noi arene // FOTO: GSP
Dinamoviștii își doresc consturirea unei noi arene // FOTO: GSP

Articol de - Publicat miercuri, 03 aprilie 2019 13:49

Nicolae Badea, fostul președinte al lui Dinamo, și viceprimarul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, se vor întâlni ca să negocieze o modalitate prin care să deblocheze "afacerea stadionul". 

Conform surselor din anturajul lui Nicolae Badea, afaceristul a acceptat propunerea de a se vedea cu viceprimarul Sectorului 2 în perioada următoare pentru a discuta despre viitorul arenei din Ștefan cel Mare.

Dan Cristian Popescu a anunțat în cadrul unui interviu pentru GSP că vrea să ia baza sportivă de la Ministerul de Interne în administrarea Primăriei Sectorului 2, urmând ca Primăria să investească 30 de milioane în construcția noului stadion. Badea este administrator pe perioadă nelimitată a bazei și nu se poate face nimic fără acordul său.

Contactat de reporterii Gazetei, viceprimarul a confirmat indirect informația că este în dialog cu șeful de la Computerland: "Nu pot să aștept Guvernul să se miște, eu am început deja demersurile. Important e să fim noi proactivi. Nu să așteptăm să ne rezolve alții problemele. Avem un contact direct cu toate părțile implicate. Mai multe nu pot să vă dezvălui".

"Fiind într-o funcție publică, orice faci poate fi considerat o mișcare de PR. Probabil că trebuie să nu faci nimic ca să nu faci PR sau ceva de genul acesta. Poate fi considerat și așa, dar eu vreau o bază modernă pentru copiii Sectorului 2 și pentru clubul de fotbal Dinamo"
Dan Cristian Popescu, viceprimar Sector 2

2002e anul în care Guvernul Năstase i-a oferit lui Badea dreptul de administrare a bazei Dinamo pe perioadă nedeterminată

Vezi și: EXCLUSIV Se schimbă gărzile la Dinamo: Bogdan Bălănescu, avansat + Dani Coman, dorit ca președinte!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (31)
bogdany8
bogdany8  •  03 Aprilie 2019, 22:05
Postat de Stoica Relu pe 03 Aprilie 2019, 21:58

Pentru ca e o increngatura de interese acolo in care sunt implicati foarte multi oameni cu interese.Badea e doar unul dintre ei.Intelegi?

pai terenu e concesionat doar lui badea, fara el ,nu face nimeni nimic, nu e asta. Intradevar sunt interese, fiind in centru capitalei normal ca se lupta pe bani, ca de asta se omoara intre ei toti.

bogdany8
bogdany8  •  03 Aprilie 2019, 22:02
Postat de babahuba pe 03 Aprilie 2019, 15:20

Au intrat rinistii flamanzi sa-l apere pe Negoita..... plateste banul la Badea daca vrei stadion.

vezi ca esti prost si semnalizezi si aiurea, datoria sa platit, acum badea opreste lucrarile pentru ca vrea ca noul stadion sa-i fie tot in subordine si sa aiba facilitatile pe care le are in prezent, poate chiar mai mari ( daca se va demola) nu??

10153324563120690
Stoica Relu  •  03 Aprilie 2019, 21:58
Postat de tequlix pe 03 Aprilie 2019, 21:53

Bine acum ca Negoita ia platit datoria lui Badea, nu vad de ce lipitoarea aia cu ochi bulbucati mai opreste intermedierea, sa speram ca viceprimaru are castig de cauza, ar fi bine, ce n-a reusit ministru internelor reuseste primaria.

Pentru ca e o increngatura de interese acolo in care sunt implicati foarte multi oameni cu interese.Badea e doar unul dintre ei.Intelegi?

Vezi toate comentariile (31)
Comentează