FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV „Nu înțeleg nimic” » Bogdan Lobonț, desființat de „mentorul” care l-a adus pe interimar în Giulești

Cristi Săpunaru l-a ignorat pe Bogdan Lobonț după Rapid - CSU Craiova
Cristi Săpunaru l-a ignorat pe Bogdan Lobonț după Rapid - CSU Craiova

Articol de - Publicat marti, 30 aprilie 2024 18:37 / Actualizat marti, 30 aprilie 2024 19:08

Bogdan Lobonț (46 de ani) nu i-a convins pe suporterii Rapidului că merită să rămână principal după ce mandatul său de interimar se va încheia.

Rezultatele, dar și mesajul lipsit de substanță într-un moment în care comunicarea lipsește cu desăvârșire în Giulești, îi face pe fani să-și piardă încrederea în „Lobby”, cel care până la plecarea lui Cristiano Bergodi a ocupat postul de antrenor cu portarii.

Discursul lui Lobonț de după cea de-a șasea înfrângere din play-off, cu Universitatea Craiova, scor final 1-2, a fost unul defensiv, plin de nagații și misterios: „N-am văzut ce a făcut Paul Iacob. Nu știu ce a zis Gigi Corsicanu'. Săpunaru a dat mâna cu mine. S-a întâmplat ceva, dar nu pot să spun”, a fost reacția sa la capătul unui meci în care spectatorii și-au huiduit și ironizat favoriții.

Grigore Sichitiu nu a înțeles nimic din discursul lui Bogdan Lobonț

Într-o reacție pentru GSP.ro, Grigore Sichitiu (75 de ani) a comentat situația ingrată în care se află Bogdan Lobonț, cel pe care l-a transferat în Giulești de la Corvinul Hunedoara. Se întâmpla în 1997.

Fostul președinte al Rapidului în trei mandate, ultima oară în perioada 2006-2009, Sichitiu spune că nu înțelege discursul interimarului, pe care îl consideră șters, cel mai probabil din cauza lipsei de experiență.

„Nu înțeleg nimic din ce a vrut să spună Bogdan Lobonț. Îl cunosc foarte bine, eu l-am adus de la Corvinul în Giulești. Nu îl ajută experiența, asta e clar, cu toate că a fost un mare portar și a jucat pe unde a jucat. Ar trebui să spună ceva. Suporterii, toată lumea așteaptă, dar mesajul nu există. E și situația aceasta dificilă cu Nico (n.red. - Daniel Niculae), nimeni nu vorbește”, a declarat Grigore Sichitiu.

VIDEO. Ce a declarat Lobonț după Rapid - Universitatea Craiova

3 meciuriare Bogdan Lobonț pe banca Rapidului până acum: un egal cu FCSB și două înfrângeri

Gestul lui Săpunaru l-a surprins negativ

În continuare, fostul oficial de la Rapid a condamnat atitudinea lui Cristi Săpunaru, despre care spune că a venit în cel mai rău moment posibil. După fluierul final al arbitrului Ovidiu Hațegan, căpitanul s-a întins deznădăjduit pe gazon și a refuzat mâna întinsă de către Lobonț pentru a se ridica.

Scena s-a derulat în văzul tuturor celor prezenți și confirmă că vestiarul are probleme mari.

„Mă surprinde Cristi (n.red. - Săpunaru), nu poți sa faci asta într-un moment ca acesta tu, căpitan! Săpunaru e un simbol, ar trebui să dea un mesaj că sunt uniți. De la Krasniqi, pentru ce a făcut la Constanța, nu am avut așteptări, pentru că e străin, poate nu e așa de implicat, dar să-i faci asta lui Lobonț...

Ei doi au fost și colegi atâta timp, iar Lobonț nu e venit de mai știu eu unde. E un fost mare portar al României, trebuie respectat”, a completat Sichitiu.

Citește și:

Fostul campion cu Rapid știe unde a greșit flagrant Dan Șucu: „Vedeam echipa în primele 3”
Rapid
Fostul campion cu Rapid știe unde a greșit flagrant Dan Șucu: „Vedeam echipa în primele 3”
Șumudică a intrat în direct, după Rapid - Universitatea Craiova, și l-a compătimit pe Șucu: „Nu cred că George Copos a făcut asta vreodată”
RAPID
Șumudică a intrat în direct, după Rapid - Universitatea Craiova, și l-a compătimit pe Șucu: „Nu cred că George Copos a făcut asta vreodată”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (3)
muzzi1
muzzi1  •  30 Aprilie 2024, 20:05

eu sunt curios de cand e datoria antrenorului, Lobont sau altul sa spuna lucruri pe care nu le zice conducerea?! Sucu trece cu mainile in buzunare pe langa ziariasti.....

Ioano13
Ioano13  •  30 Aprilie 2024, 19:49

Îmi este simpatic Bogdan Lobonț. Printre cei foarte puțin rapidisti simpatici Dar, cu mare părere de rău, trebuie sa spun ca e străin antrenoratului. A demonstrat și prin alte locuri unde a încercat. Lasă-te Bogdane de meseria asta. Nu e de tine! Regret!

Extraterestrul_2023
Extraterestrul_2023  •  30 Aprilie 2024, 19:27

Lobont a ratat o promovare cu U Cluj - acum cu Rapid ! Baiatul asta trebuie sa o ia de jos sa ia o echipa ca si Chivu si ajung cu experienta sa decizi meciuri de calificare si promovari ! Asa doar din vestiarul Romei inca nu aduce nimic nou pe frontul fotbalului din Romania ! Ia FC Arges sau Mioveni si adu echipa in Liga 1 ! Alege o echipa de liga 2 si confirma ! De exemplu eu consider ca , Claudiu Niculescu merita sa fie antrenor la Dinamo dupa ce a demonstrat la Selimbar si alte echipe !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează