FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - SEPSI 3-1

VIDEO Detaliul observat aseară la Tavi Popescu l-a făcut să exclame în direct: „Ați mai văzut în viața voastră?! Cu tot respectul, așa nu va ajunge niciodată fotbalist”

Octavian Popescu a purtat mănuși în FCSB - Sepsi +24   FOTO
Octavian Popescu a purtat mănuși în FCSB - Sepsi

Articol de - Publicat marti, 09 mai 2023 08:53 / Actualizat marti, 09 mai 2023 10:29

Jurnalistul Costin Ștucan a observat un detaliu la meciul de luni seara dintre FCSB și Sepsi, scor 3-1. Octavian Popescu a fost singurul fotbalist de câmp care a intrat pe teren cu mănuși, deși temperatura era de 12 grade Celsius, iar duelul s-a disputat în luna mai, ultima dinaintea verii. 

Lăsat pe banca de rezerve la începutul meciului împotriva covăsnenilor, Octavian Popescu a fost aruncat în luptă în minutul 60, când i-a luat locul marcatorului David Miculescu.

+20 FOTO

La intrarea pe gazon, Popescu a purtat mănuși, o imagine inedită având în vedere că temperatura în Capitală era undeva la 11-12 grade Celsius. Tavi a renunțat la accesoriu după câteva minute din meci. 

Apariția lui Popescu a provocat o reacție din partea jurnalistului Costin Ștucan, moderator al emisiunii GSP Live.

VIDEO. Opinie tranșantă la GSP Live, după FCSB - Sepsi: „Octavian Popescu nu va ajunge fotbalist așa”

„Voi ați mai văzut un fotbalist care în luna mai, pe 9 mai, să poarte mănuși? La 12 grade Celsius afară, un fotbalist să poarte mănuși în luna mai? Ați mai văzut în viața voastră așa ceva?”, i-a întrebat Ștucan pe invitații Srdjan Luchin și Remus Răureanu.

„Nu am mai văzut așa ceva, dar noi vorbiserăm și în timpul meciului, ne-am imaginat cum ar fi să semneze Popescu cu o echipă din Rusia. Ar fi reziliat după 3 zile, renunța și la milioane de euro dacă are nevoie de mănuși în București, la mijlocul lunii mai. N-am mai văzut așa ceva”, a comentat jurnalistul GSP Remus Răureanu.

„Poate e superstițios, nu știu. Nu pot comenta, fiecare jucător are tabieturile lui”, a spus Luchin, fostul stoper campion cu FCSB și CFR Cluj.

După ce invitații și-au exprimat opiniile, Ștucan a continuat: „Le-a scos la un moment dat, probabil că s-a încins pe teren și le-a dat jos. Dar eu zic că nu va ajunge niciodată fotbalist, dacă poartă mănuși la 12 grade.

Este o chestie pe care îmi permit să o spun. Cu tot respectul pentru băiat, dar nu poți intra cu mănuși. El e și fragil și sensibil, nici nu mi se pare că învață prea multe din arta fotbalului”.

Octavian Popescu nu a ieșit în evidență seara trecută, deși a petrecut aproximativ 35 de minute pe teren. De altfel, întregul său sezon a fost sub așteptări, cu doar 3 goluri și 7 pase decisive în 46 de partide.

Mai multe știri despre FCSB:

L-a auzit pe Ovidiu Popescu și a început să râdă: „Noi eram în genunchi! E adevărul, de ce ne mințim?”

Două decizii controversate în momentele-cheie din FCSB - Sepsi » Ce s-a întâmplat la primul gol și la penalty-ul primit de gazde

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (76)
Sorin56
Sorin56  •  10 Mai 2023, 12:58

Cu toată simpatia pentru Costin Ștucan, aștept și eu de mult timp ca el să devină un jurnalist adevărat????. Dacă ăsta este în opinia lui Costin motivul pentru care Tavi nu va fi niciodată un fotbalist adevărat, atunci avem o problemă cu o fractură de logică. Înțelegeam să spună că (poate) nu se antrenează bine, că nu are masă musculară, că se tăvălește prea des pe teren, etc, etc. Și să nu uităm: niciodată să nu spui niciodată

Sqr.Q
Sqr.Q  •  10 Mai 2023, 05:45

Voi ati observat ASTA ? STEAUA e singura echipa, PUTERNIC incurajata de galeria unei alte echipe !!!

Sqr.Q
Sqr.Q  •  10 Mai 2023, 05:43
Postat de .iosif. pe 09 Mai 2023, 12:26

Poate îi era frig, care e problema? Zilele astea sunt temperaturi chiar foarte scăzute în București

;-)...Chiar asa ! Au crapat pietrele de frig !!!

Vezi toate comentariile (76)
Comentează