FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Octavian Popescu, pe lista unei duble câștigătoare de Champions League » Unde poate ajunge fotbalistul de la FCSB

Octavian Popescu (20 de ani), extrema stângă a celor de la FCSB, ar fi stârnit interesul formației portugheze FC Porto, locul secund în actuala ediție de campionat din țara iberică. 
Foto: Imago
Octavian Popescu (20 de ani), extrema stângă a celor de la FCSB, ar fi stârnit interesul formației portugheze FC Porto, locul secund în actuala ediție de campionat din țara iberică. Foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 13 mai 2023 08:05 / Actualizat sambata, 13 mai 2023 09:08

Octavian Popescu (20 de ani), extrema stângă a celor de la FCSB, ar fi stârnit interesul formației portugheze FC Porto, locul secund în actuala ediție de campionat din țara iberică. 

Fotbalistul roș-albaștrilor este caracterizat drept un jucător care se descurcă foarte bine în duelurile unu contra unu, dar și ca unul care are o viziune foarte bună în teren. 

Lovituri URIAȘE pregătite de Rapid: Șucu vrea titlul cu Balotelli, marea speranță a lui Arsenal și un ex-jucător de la Barça! Condiția pusă de SuperMario
MERCATO
Lovituri URIAȘE pregătite de Rapid: Șucu vrea titlul cu Balotelli, marea speranță a lui Arsenal și un ex-jucător de la Barça! Condiția pusă de SuperMario

Octavian Popescu, de la FCSB, s-ar afla pe lista lui FC Porto 

„Românul are 20 de ani şi este deja o certitudine în flancul stâng al celor de la Steaua București. El se află deja la al treilea sezon petrecut la nivel de seniori, reușind chiar să bifeze și selecții la echipa națională a României. 

Se remarcă prin calitatea tehnică în situații unu contra unu, dar şi la capitolul pase de gol, uneori fiind distribuit jucat pe poziția de coordonator de joc. 

În ciuda faptului că joacă pe stânga, ştie să folosească şi piciorul stâng, chiar dacă este dreptaci, ceea ce poate deruta apărătorii.

Popescu poate acţiona ca un element care poate dezechilibra apărarea adversă, ceea ce lui Porto i-a lipsit uneori în acest sezon. Jucătorul crescut la clubul la care joacă poate să marcheze şi să ofere pase decisive, dar şi să bată fazele fixe, în special cornere”, scriu portughezii de la Bola Na Rede.  

FC Porto este unul dintre cei 3 granzi ai fotbalului lusitan. „Dragonii” au în palmares două trofee UEFA Champions League, două trofee Europa League, o Supercupă a Europei, dar și 30 de campionate, 18 cupe și 24 de supercupe. 

Octavian Popescu, scădere de formă în acest sezon la FCSB 

Față de precedentele două sezoane, Octavian Popescu nu a mai dat același randament și în actuala stagiune la FCSB. Pentru vicecampioana României, Popescu a adunat în acest sezon 46 de meciuri, în toate competițiile, reușind să marcheze numai de 3 ori și să dea 7 pase de gol. 

VIDEO. Ce a observat Ștucan la Octavian Popescu în FCSB - Sepsi OSK

Citește și: 

Fostul internațional glumește pe seama lotului rapidist: „Îl sun pe Daniel Niculae, poate intru și eu 15 minute”

Putem avea derby-ul CSU Craiova - FCU Craiova pentru preliminariile Conference League » Toate condițiile necesare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
eddymaster
eddymaster  •  13 Mai 2023, 17:10
Postat de steaua1986. pe 13 Mai 2023, 09:02

Aiurea, nu cred ca-l vrea cineva pe asta.

asa ai spus si despre man si l-am dat cu 13 milioane de euro. judecata ta are valore zero,ce spui tu este tot pe dos.

viola_sempre
viola_sempre  •  13 Mai 2023, 12:03
Postat de observator_federal pe 13 Mai 2023, 11:14

Hai să zicem că portughezii ar putea crede (deși mă îndoiesc) că Tavi e mare fotbalist... Dar și Edward?? În studiourile TV nici nu se mai discută, nimeni nu pune la îndoială faptul că Tavi este iextraordinar deși nici măcar o fază pe meci nu mai face... Și toată lumea este în așteptarea unui eventual gol (sau jumătate de gol) ca să pună iar în circulație superlativele ținute "la sertar" pentru marile ocazii...

Portughezii au 150 de varsta lui si cu doua clase peste. Alaturi de francezi, portughezii sunt cei mai prolifici si scot fotbalisti pe banda rulanta. Pricajitul asta va ajunge in cel mai fericit caz la o echipa obscura din Turcia sau undeva la camile. E leit Tanase, inclusiv la fizic daca te uiti. nu are nicio sansa in lumea buna a fotbalului. Povestile astea sunt doar in capul lui Gigi, Giovanni (care a si lansat zvonul) si al valetilor lor din presa romaneasca

elgabri
elgabri  •  13 Mai 2023, 11:17

Lume au portughezii niste jucatori tineri si de perspectiva ce sa caute acest antitalent acolo ??

Vezi toate comentariile (23)
Comentează