FOTBAL  »  Superliga  »  OPINII

Două voci importante ale Gazetei, opinii diferite pe tema momentului în fotbal și în societate: pro și contra proteste pentru vaccinare!

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 octombrie 2021 18:10 / Actualizat duminica, 03 octombrie 2021 19:04

Două voci importante ale Gazetei Sporturilor, reporterul Dan Udrea și editorialistul Cristian Geambașu, au întors pe toate fețele cea mai comentată temă a momentului în societate, dar și în fotbal: vaccinarea și protestele cauzate de discriminările din această situație.

Dan Udrea crede că fanii celor de la CSA Steaua și de la FCU Craiova nu greșesc cu nimic boicotând meciurile, acuzând discriminarea celor care au ales să nu se vaccineze, care nu au voie să intre pe stadioane.

PRO și CONTRA vaccinare și proteste. Dan Udrea: „E greșit ce fac cele două mase de suporteri? Absolut deloc.”

„E greșit ce fac cele două mase de suporteri? Absolut deloc. Ca să știm de unde plecăm cu discuția, să avem în vedere ca argument inclusiv declarațiile făcute joi de Csaba Asztalos, președintele Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor, în care susținea că o astfel de Ordonanță de Urgență, care reglementează restrângerea unor libertăți și drepturi fundamentale nu poate avea temei legal, conform Constituției. Fiindcă ea trebuie votată de Parlament!”, a argumentat Dan Udrea.

Două voci importante ale Gazetei, opinii diferite pe tema momentului în fotbal și în societate: pro și contra proteste pentru vaccinare!
România, cu o rată de vaccinare de aprox. 33%, este penultima din Uniunea Europeană

PRO și CONTRA vaccinare și proteste. Geambașu: „De la Illuminati la Întunecatti”

Cristian Geambașu crede că mesajul lui Jurgen Klopp despre vaccinare este foarte bine argumentat.

„E dreptul lui Dan să aibă altă părere decât a mea. Când vom gândi la fel, atunci vom avea o problemă, nu acum. De aceea, cred că este privilegiul meu să am o convingere, iar el să nu mă suspecteze de prostie sau că mă las manipulat. Ori că, mai rău, sunt eu însumi un agent manipulator, cu simbrie de la Illuminati. Sau Întunecatti. 

Singurul lucru pe care îndrăznesc să îl rog pe colegul meu este conținut în apelul lui Klopp. Să sune un specialist înainte să îl invoce pe atât de frecventatul scriitor și filozof Yuval Harari. Să aibă încredere într-un specialist mai mult decât în literatura de ficțiune”, a scris Cristian Geambașu.

Ce editorialist consideri că are dreptate?

Dan Udrea
Cristian Geambașu
Altă părere

Citește și: 

Discurs-manifest al lui Jurgen Klopp despre vaccinare: „«Cum poți să-mi spui așa ceva?». Poate sunt eu naiv. E ca atunci când ești beat și vrei să conduci”

Restricții noi în București. Accesul spectatorilor, permis la capacitate maximă cu condiția vaccinării

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (75)
dorelobossulbossilor
dorelobossulbossilor  •  06 Octombrie 2021, 15:36

fanii sectiei de fotbal infiintate in 2017 sustin “un club curat mai presus de toate” , club care a platit din bugetul statului organizarea unui meci de rugby pe un teren de fotbal , in care echipa care trebuia sa fie gazda la cluj a fost gazda pe stadionul oaspetilor

tristan
tristan  •  06 Octombrie 2021, 15:32

Eu il stiu pe Csaba Asztalos.E departe de a fi un tip inteligent...eu cred ca in situatii de criza trebuie masuri mai speciale...daca ingradirea drepturilor unor indivizi ,care refuza sa participe la efortul asta colectiv de eradicare a virusului inseamna asta ,atunci atata bai sa fie....cand ai 15 000 de bolnavi pe zi si sistemul de sanatate e aproape paralizat, ce mai au de spus cei anti vaccin..???cert e ca oricine se imbolnaveste acum si are nevoie la ATI , s ar putea sa crape...pt ca nu mai sunt locuri...sa l vad atunci daca nu regreta ca nu s a vaccinat...

suporterucv
suporterucv  •  05 Octombrie 2021, 13:47

Dar ca n-am voie sa fumez in acelasi loc cu ceilalti nefumatori (adica in sala la caldura sau la AC, in fata unei plasme si stand confortabil pe scaun, band si o cafea), trebuind sa ies afara sau intr-un alt loc mai incomod, nu este tot o incalcare a drepturilor ??? Sau cu asta ne-am invatat ?! O consideram o normalitate ...Dupa mintea lui Udrea insa cam asa ar fi - o incalcare de drepturi !

Vezi toate comentariile (75)
Comentează