FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB VS CSA STEAUA

Deținătorul drepturilor TV din Liga 1 intervine în conflictul FCSB - CSA Steaua și îl face praf pe Talpan: „Se comportă ca un analfabet funcțional”

Orlando Nicoară, directorul eAD, firma care deține drepturile TV în Liga 1, a vorbit despre conflictul din FCSB și CSA Steaua și l-a atacat pe Florin Talpan.
Orlando Nicoară, directorul eAD, firma care deține drepturile TV în Liga 1, a vorbit despre conflictul din FCSB și CSA Steaua și l-a atacat pe Florin Talpan.

Articol de - Publicat joi, 06 aprilie 2023 16:59 / Actualizat joi, 06 aprilie 2023 17:54

Orlando Nicoară, directorul eAD, firma care deține drepturile TV în Liga 1, s-a referit la conflictul din FCSB și CSA Steaua și l-a atacat dur pe Florin Talpan.

Nicoară este de părere că „doar un nebun s-ar asocia ca privat cu CSA Steaua câtă vreme Talpan este acolo” și spune că Gigi Becali nu are nicio datorie către Clubul Sportiv al Armatei.

Se mai joacă? Vremea extremă ar putea amâna un meci din Superligă: „Situația e apocaliptică acolo!”
CONDIȚII
Se mai joacă? Vremea extremă ar putea amâna un meci din Superligă: „Situația e apocaliptică acolo!”

Orlando Nicoară: „Talpan se comportă ca un analfabet funcțional”

„Super Talpan sau cum a ajuns un colonel al Armatei române să se creadă zeu. Doi «nebuni», nu clinici, se contrează pe marca Steaua în spațiul public. Din păcate, pentru noi, doar unul, Gigi Becali, o face pe banii lui, în timp ce al doilea, colonelul Talpan, o face pe banii noștri, crezandu-se mai puternic decât președintele României. 

Deși are pregătire juridică, Talpan se comportă ca un analfabet funcțional în acest domeniu.

AZI nu există nicio datorie pe care FCSB să o datoreze clubului CSA Steaua, iar domnul Talpan știe asta foarte bine. Pentru că nu există nicio decizie definitivă in justitie care să spună ca FCSB trebuie sa plateasca x lei/euro/dolari. Dacă ar fi existat, sunt sigur că domnul Talpan ar fi executat FCSB pentru datoria respectivă.

CHIAR sunt bani publici băgați în stadionul din Ghencea. Iar legea e lege, așa cum îi place domnului Talpan să invoce. Mai grav e că a fost nevoie de un amendament la Legea Sportului, votat de legislativ, tocmai împotriva unora că Talpan: «Marcel Ciolacu a anunțat luna trecută pe rețelele de socializare că a depus un amendament pentru facilitarea accesului la bazele sportive ale statului. 

Am văzut că orgoliile exagerate ale unor oameni pot bloca folosirea unor baze sportive noi, construite de statul român, din banii românilor». Președintele Iohannis a promulgat modificarea legii în ianuarie. Legea e lege”, a comunicat Orlando Nicoară pe Facebook.

Orlando Nicoară: „Ca privat, trebuie sa fii nebun sa încerci orice asociere cu clubul Armatei câtă vreme colonelul Talpan se va afla acolo”

Orlando Nicoară a continuat: „Nu Răzvan Burleanu îi interzice promovarea clubului CSA Steaua ci legea, deoarece e un club de drept public. 

E cel puțin ciudat că un colonel de la departamentul juridic decide cu cine si dacă se poate asocia clubul, într-o declarație cât se poate de publică, care e chiar amenințatoare. Nu șeful clubului, nu responsabilii din minister, nu ministru.

Ca privat, trebuie sa fii nebun să încerci orice asociere cu clubul armatei câtă vreme colonelul Talpan se va afla acolo. Cu o astfel de mentalitate, care, repet, nu vine de la șeful clubului sau de la minister, ci de la un angajat căruia i s-a urcat puterea rău de tot la cap, CSA Steaua va ramane in Liga 2 pana cand se va schimba legea. Sau până când colonelul Talpan nu va mai fi in club. Domnul Talpan vrea să comande la club pe banii privaților care vin ca «sponsori»”.

Orlando Nicoară: „Gigi Becali a salvat Steaua”

„Două vorbe despre Gigi Becali: El va ramane in istorie ca cel care a salvat brandul Steaua, în fotbal, cel atât de drag domnului Talpan. Gigi Becali și-a riscat banii, s-a împrumutat, a riscat banii familiei pentru a plati datoriile, salariile, cheltuielile clubului. Numai un «nebun» poate face asta. Și pentru acest lucru merită respectat. 

Nu știm dacă Steaua mai exista azi, ca brand, daca nu era Becali. Poate venea altcineva, poate nu, realitatea e ca Gigi Becali a băgat banii care au ținut in viată acest club de fotbal. 

A facut performantă, a cumparat jucatori, a plătit sume foarte mari altor cluburi, a întors in fotbalul din România banii câstigați prin vânzarea jucătorilor. Și pentru asta trebuie din nou respectat. Atentie, nu iubit, plăcut, ci respectat”, a mai transmis Orlandoo Nicoară pe Facebook.

Citește și:  

Am aflat arbitrul pe care Kyros Vassaras îl trimite la derby-ului de duminică dintre CFR și FCSB!
DELEGARE
Am aflat arbitrul pe care Kyros Vassaras îl trimite la derby-ului de duminică dintre CFR și FCSB!
De ce îi e frică lui Gigi Becali de CSU Craiova: „Vestiarul are ceva diferit”
FARUL - CSU CRAIOVA
De ce îi e frică lui Gigi Becali de CSU Craiova: „Vestiarul are ceva diferit”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (148)
.k.u.b.a.
.k.u.b.a.  •  07 Aprilie 2023, 20:35
Postat de bigd pe 07 Aprilie 2023, 15:47

Unde in mizeria asta de insula stai? :(

Zona 2 , Sud west

napoli01
napoli01  •  07 Aprilie 2023, 19:34

Giani Orlando.....Las Fierbinti. Se cearta stelistii intre ei, putin imi pasa cine castiga, sa ramana o echipa steaua, dar ce cauta ciumpalacul la masa?

unulobisnuit
unulobisnuit  •  07 Aprilie 2023, 16:40
Postat de emil1986 pe 07 Aprilie 2023, 06:56

Corecta interpretarea lui Orlando Nicoară in ceea ce-l priveste pe Talpan. O precizare insa. Idolul CSA-istilor e 'amaflabet functional', l-am citat pe Nicoară, intr-o democratie, cum, din fericire, inca exista in Romania. In bolsevism, unde s-a format tov. Talpan, gandirea lui e absolut normala.

O întrebare pt matale: nu bolșevismul a născut Steaua care a câștigat CCE, cupa pe care tu și toți fcsb-istii o doriți in sufrageria de la palat?!?

Vezi toate comentariile (148)
Comentează